Emma Stone-nal a Teen Vogue csapata készített interjút, melyben mesélt magánéletéről és karrierjéről is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Stone: „Andrew jobb színésznővé tett”
2011. augusztus 05. 00:46
2011. augusztus 05. 01:33
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Nem is tudtam,hogy együtt vannak... ez kicsit meglepett,bár tudtam,hogy együtt dolgozik Andrew-val...
Na de a cikk témájához visszatérve, szerintem Emma egy tehetséges színésznő volt eddig is de mindig jó ha valaki fejlődik. Szóval továbbra is sok sikert neki
Na de a cikk témájához visszatérve, szerintem Emma egy tehetséges színésznő volt eddig is de mindig jó ha valaki fejlődik. Szóval továbbra is sok sikert neki
2011. augusztus 05. 02:11
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
Ki hitte volna?? Nagyon bírom!
Egy csomó kedvenc filmem-ben fő szerepekben játszott és nagyon jól ment neki
:D meg érdemli
mint pl Easy A, Zombieland stb:. Csak így tovább
2011. augusztus 05. 06:40
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szerintem eddig is nagyon tehetséges volt 
Amúgy én sem tudtam,hogy együtt vannak
Amúgy én sem tudtam,hogy együtt vannak
2011. augusztus 05. 07:14
Énis szeretnék egy szerelmes jelenetet Andrew-val nekem miért nem küld SMS-t?
2011. augusztus 05. 10:55
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Emmát a Könnyű nőcske című filmben láttam először és nagyon megtetszett az alakítása. Szerintem egy hihetetlenül fantasztikus színésznő, aki teli van élettel. Örülök neki, hogy pozitívan áll ahhoz, hogy jobb színésznő lett, s ez tényleg így van
2011. augusztus 05. 10:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
érződik a szavain,hogy tényleg szereti amit csinál.nagyon jó színésznőnek tartom,annak ellenére,hogy nem kedvencem.örülök,hogy mindig a jobbra törekszik,és a maximálisat próbálja nyújtani a közönségnek.
2011. augusztus 05. 11:25
ők járnak?
hallottam pletykákat de nem gondoltam
Emma nagyon tehetséges ahogy Andrew is,kedves Andrewtól,hogy ennyit segített neki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: