A zenekar feldolgozta egy show erejéig a nemrég elhunyt énekesnő, Amy Winehouse egyik legismertebb számát, a Rehabot, ezáltal is megemlékezve a lányról.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Coldplay koncerttel emlékezett Amyre
2011. augusztus 04. 23:28
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
2011. augusztus 04. 23:29
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Igen, olvastam az NME honlapján. Nagyon szép gesztus volt tőlük, Chris hangja meg csodálatos volt (ahogy az szokott lenni).
Nem csalódtam, köszi srácok!
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. augusztus 04. 23:41
Idézet (Kelly @ 2011.08.04. 23:30)
Ez nagyon rendes volt a zenekartól. Szép feldolgozás. Bár még mindig úgy vagyok vele, hogy nem lehetne végre hagyni, hogy Amy békében nyugodjon?? 
Számból vetted ki a szót
2011. augusztus 04. 23:55
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
imádom a Coldplayt és ez a gesztus is kedves volt tőlük
2011. augusztus 05. 00:07
Valóban kedves gesztus volt tőlük és egy nagyon jó feldolgozást hallhatunk.
Amy dalai közül a Rehab volt az első, amit hallottam és szinte azonnal megszerettem.
2011. augusztus 05. 03:23
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
érdekes, h amikor felreppent a hír, h gaga TALÁN feldolgozza az egyik számát akkor mindenki szentségtörésnek vette, itt meg nem! Ezen is látszik, h amit írnak egyes emberek annak fele se komoly, csak az indulatok beszélnek...Kész vicc! (akinek nem inge...) Am a véleményem MOST SEM változott! Szerintem is kedves gesztus így leróni a tiszteletet!
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. augusztus 05. 05:19
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Azt kell mondjam, hogy teljes mértékben egyetértek veled, sewenteen. Különben én sem értem miért kell felháborodni ilyenen. Persze másképp is lelehetne róni a tiszteletet, mondjuk egy saját szerzeménnyel, de én ebben sem látok különösebben semmi megbotránkoztatót. Gagát is - szerintem - csak a jó szándék vezérelte. Rengeteg pénze és rajongója van, szóval nem mondható el róla, hogy a halott Amy Winehouse-on akar felkapaszkodni, vagy akár meggazdagodni. Őt is csak az extrém külseje miatt ítélik el az emberek, de ha ezt egyszer figyelmen kívül hagynák, és csak a hangjára koncentrálnának, egészen más színben látnák. (Úristen! Most úgy fogalmaztam, mint egy littlemonster.
) Egyébként meg: Coldplay
2011. augusztus 05. 06:43
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.08.05. 05:19)
Azt kell mondjam, hogy teljes mértékben egyetértek veled, sewenteen. Különben én sem értem miért kell felháborodni ilyenen. Persze másképp is lelehetne róni a tiszteletet, mondjuk egy saját szerzeménnyel, de én ebben sem látok különösebben semmi megbotránkoztatót. Gagát is - szerintem - csak a jó szándék vezérelte. Rengeteg pénze és rajongója van, szóval nem mondható el róla, hogy a halott Amy Winehouse-on akar felkapaszkodni, vagy akár meggazdagodni. Őt is csak az extrém külseje miatt ítélik el az emberek, de ha ezt egyszer figyelmen kívül hagynák, és csak a hangjára koncentrálnának, egészen más színben látnák. (Úristen! Most úgy fogalmaztam, mint egy littlemonster.
) Egyébként meg: Coldplay 
Teljesen egyet értek veled
2011. augusztus 05. 06:44
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (MycySmiley @ 2011.08.05. 06:43)
Teljesen egyet értek veled
Bocsi,a képeket nem akartam feltölteni
2011. augusztus 05. 07:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Én továbbra sem vagyok túl jó véleménnyel a dologról. Persze van egy-két feldolgozás, amiket nagyon szeretek, sőt, ha belegondolunk, annak idején például a CCS csak feldolgozott és őket mégis szerettem. Azt hiszem nem magával a feldolgozással, újraértelmezéssel van bajom, hanem azzal, hogy számomra ez a megemlékezési forma nem elfogadható. Nekem az sem tetszett például, mikor Leto elénekelte Kurt egyik dalát a halála évfordulóján. Egyszerűen az ilyesmivel kapcsolatban ellenérzéseim vannak és nem tudom megmagyarázni miért. Ezt a videót nézve is olyan fura hiányérzetem volt. Nem volt jó hallani valaki más szájából azt a dalt, amit már úgy szoktam meg, ahogy volt. Igazából tényleg nincs baj vele, hogy valaki leül egy zongora mellé és elénekli egy elhunyt énekes leghíresebb dalát. Nem akar vele semmi rosszat, legfeljebb emlékezni, de az én fülemet akkor is bántja. Nekem teljesen mindegy, hogy ki teszi ezt, Gaga vagy ez a zenekar. És hogy félreértés ne essék, annak idején én is felléptem egy megemlékezés esten, mert akkor még úgy gondoltam, ez jó dolog. És jó is, mert a jótékonyság sose lehet rossz. Ám a tapasztalataim az érzések őszinteségével kicsit megrázóak voltak. Utána kezdődtek a bajaim, mert beleláttam a dolgokba...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.