Párjának sztriptízelt a színpadon Britney
2011. augusztus 05. 16:11
Wow,Britney-nek tényleg egyre jobb az alakja.Amúgy ez nagyon jó ötlet volt tőle és szerintem nagyon is illenek egymáshoz.
2011. augusztus 05. 16:52
Nem egy nagy durranás a pasi és britney ez szánalmas :/ . Már bocs.
2011. augusztus 05. 18:53
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Szancsu télleg így van :/ ez azért szánalmas :|
2011. augusztus 06. 18:37
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Most komolyan mi van akkor,hogy ha nem modell kinézetű a pasija?Lemerném fogadni,hogy sokkal értelmesebb mint egy kocka hasú,üres fejű,egoista srác.Nem értem miért kell mindig a külsőt nézni,de hát ez van a mai lányoknak a nyálasabb beképzelt srácok tetszenek csak kár,hogy ők magukon kívül senkit nem bírnak..
2011. augusztus 06. 18:54
Szerintem semmi rossz nincs ebben, Janet Jackson is hívott már fel magához a szinpadra rajongót és sokkal durvább volt, egyesek itt jönnek azzal hogy durva, szánalmas meg ilyenek. Szerintem semmi nagy durvaság nincs abban hogy táncol a pasijának a színpadon. Mondjátok hogy csúnya a pasija mindenkinek más az izlése miért kell épp ezzel jönni.
Zyta96!
Szerintem előbb Gagán kéne elgondolkoznod és utána leszólnod Britney-t, mert a két nő ég és a föld, Gagának még női kinézete sincs azt is bizonyítania kellett hogy nő-e szerintem az a szánalmas.
Zyta96!
Szerintem előbb Gagán kéne elgondolkoznod és utána leszólnod Britney-t, mert a két nő ég és a föld, Gagának még női kinézete sincs azt is bizonyítania kellett hogy nő-e szerintem az a szánalmas.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: