Amióta véget ért a The Hills, és Heidi debütáló albuma megbukott, a házaspár nem tud mit kezdeni magával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Padlóra került Heidi Montag és férje
2011. augusztus 04. 19:03
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Hehehe. Ezt benézte.
2011. augusztus 04. 19:05
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
most nem azért azt mondja, hogy:"soha nem vennék fel olyan ruhát, ami már volt egyszer rajtam."meg"milliókat költöttem ruhákra és divatos holmikra".most még ezen csodálkoznak.ja lehet hogy tudtok túl híresek is lenni de tessék ez lett a vége!
2011. augusztus 04. 19:07
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Rengeteg, drága ruha, luxus autók, vad bulik...gratulálok. Emberek milliói éheznek/halnak éhen, ezek meg nem tudják, hogy mire költség azt a rengeteg pénzt.
2011. augusztus 04. 19:07
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
prézli, ontsad csak magadból a cikkeket!

nem bírom ezt a párost egyébként
nem bírom ezt a párost egyébként
2011. augusztus 04. 19:10
Sajnáljam őket most, v ráérek később? -.-"
Ahogy a cikkben is áll:mindig is híresek voltak feltűnősködésükről, szerették kirakatba tenni a kapcsolatukat - most is épp ezt teszik, csak épp sajnáltatják magukat. Ahelyett, h a pénzüket befektették volna vmi értelmes dologba -.-"
Ahogy a cikkben is áll:mindig is híresek voltak feltűnősködésükről, szerették kirakatba tenni a kapcsolatukat - most is épp ezt teszik, csak épp sajnáltatják magukat. Ahelyett, h a pénzüket befektették volna vmi értelmes dologba -.-"
2011. augusztus 04. 19:36
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Nem vagyok kárörvendő, de erre most mégis mit mondjak?
Ők csinálták ezt saját magukkal, most viseljék el a következményeket. Senki nem vette el a pénzüket, ők szórták el teljesen felesleges dolgokra...
2011. augusztus 04. 19:37
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
pfff .. . hát mit gondoltak , h a pénz és hírnév örökké tart omg.. nem kellett volna elszórakozni a pénzt..
2011. augusztus 04. 19:41
"Soha nem vennék fel újra olyan ruhát, ami már volt egyszer rajtam."
én örülök, ha néha kapok pár csinos, új ruhát ez meg nem bír meglenni vásárlás nélkül egy napig se?!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: