Wolf Kati: „Nem leszek külföldi sztár”
2011. augusztus 04. 18:40
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
igaza van a család az első és egyébként is szerintem az egyik legjobb magyar énekesnő.sajnos mostanság kevés olyan magyar énekesnő van akinek külföldön is jelentős a rajongó tábora.ha itt folytatja akkor is nagyon nagy sikerei lehetnek.jah és vannak!XDügyi vagy Kati!!!
2011. augusztus 04. 18:40
j azért azt nemondja h nem lenne inkább külföldön
2011. augusztus 04. 18:43
Francia? Ez jó lesz. Ez szép, hogy így ragaszkodik a hazájához.
2011. augusztus 04. 18:59
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Na ezért szeretem én ennyire Katit
Nem szállt el magától, ahogy az sok énekessel már megtörtént... Tehetséges énekesnő, és emberileg is nagyon tisztelem őt.
Megtehetné, hogy itt hagyja Magyarországot, és a családjával együtt külföldre költözne. Építhetné a karrierét, ott is. De ő mégis úgy döntött, kis hazánkban marad
Bárcsak Magyarország összes énekese ilyen lenne mit ő
Egyébként kíváncsi vagyok a francia dalra, bár a nyelvet nem szeretem, szerintem mégis nagy kedvencem lesz
Az a szám számomra megunhatatlan
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 04. 19:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"angol nyelven What About My Dreams?" - nem értem miért nem szevedtek még max. 15 percet, hogy valami tényleg hasonlítson is a magyar szövegre vagy valami köze legyen hozzá. ez mindig sérti a fülemet. hogy ne offoljak: sok sikert!
2011. augusztus 04. 19:11
Igaza van, kéne vki olyan ember már, aki nem külföldre megy énekelni, hanem itthon énekel és az országot népszerűsíti x3
2011. augusztus 04. 19:52
Idézet (hana001 @ 2011.08.04. 18:59)
Nem szállt el magától, ahogy az sok énekessel már megtörtént... Tehetséges énekesnő, és emberileg is nagyon tisztelem őt.
Megtehetné, hogy itt hagyja Magyarországot, és a családjával együtt külföldre költözne. Építhetné a karrierét, ott is. De ő mégis úgy döntött, kis hazánkban marad
Egyébként kíváncsi vagyok a francia dalra, bár a nyelvet nem szeretem, szerintem mégis nagy kedvencem lesz
A szam szamomra is megunhatatlan
hana001
2011. augusztus 04. 19:55
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Kattah @ 2011.08.04. 19:52)
A szam szamomra is megunhatatlan
de gondolj csak bele: ha minden magyar sztar olyan lenne mint Kati, akkor nem lenne kit szidni 
Ez igaz
2011. augusztus 04. 20:05
|
|
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline
|
" Kelly :
Nagyon ritka, hogy egy itthoni sztár ennyire ragaszkodjék kicsiny hazánkhoz. Igazán példaértékű
"
Igazad van ,de szerintem ki is mehetne külföldre mert nagyon sikeres lenne. Bár így is az!!
Nagyon ritka, hogy egy itthoni sztár ennyire ragaszkodjék kicsiny hazánkhoz. Igazán példaértékű
Igazad van ,de szerintem ki is mehetne külföldre mert nagyon sikeres lenne. Bár így is az!!
2011. augusztus 04. 20:07
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (hana001 @ 2011.08.04. 18:59)
A szívemből szóltál.
Én sem tudom megunni ezt a dalt...
hana001
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.