Marg nemrég jelentette be, hogy távozik a CSI-ból, a következő lesz az utolsó évadja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marg Helgenberger otthagyja a CSI-t
2011. augusztus 04. 14:32
2011. augusztus 04. 14:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Mióta Will Petersen távozott, csak hébe-hóba nézem a sorozatot, de Marg nagy kedvencem. Szerintem nagyszerű színésznő és jól csinálja a dolgát a CSI-ban. Azt gondolom, talán hamarabb is léphetett volna. Gyönyörű nő, ráadásul tehetséges, biztosan kapott volna akár mozifilm szerepeket is és nem kötötte volna le magát ennyi ideig egy karakterrel. Remélem, hogy ezek után többféle szereptípust fogok tőle látni! Izgatottan várom, mivel fog legközelebb előrukkolni.
2011. augusztus 04. 14:56
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az tény, hogy jó színésznő bár én i nem állhatom amúgy a sorit, de ez a Bieber akkora egy suttyó gyökér, hogy jó lenne ha valójában egy pár irgalmatlan nagyot belebombázni valaki az arcába, előbb-utóbb a söpredékje majd eltakarodik. Majd megtanulja idővel, hogy nem beszélhet így egy elismert színésznőről.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. augusztus 04. 14:59
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Hat Justin tenyleg neveletlenul viselkedett, egyebbkent ujabban nemcsak o. Nekem az sem tetszett, h Kristen Stewart beszolt Julia Robertsnek, de hat ok ugye megtehetik...
2011. augusztus 04. 14:59
|
|
ádámka_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 156635 offline
|
Bieber egy annyira komolytalan kis........,nem tudom hogy milyen alapon mer más tapasztalt embereket így jellemezni és felállítani róla bármilyen véleményt is.Elég pofátlan.
2011. augusztus 04. 15:04
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Bár én ezt a CSI-t nem néztem, mert én Miamis vagyok. De azt tudom, hogy milyen, ha az egyik szereplő x év után otthagyja a sorozatot. A Maimi helyszínelőkből a 6. évad után írták ki Khandi Alexandert (Alexx Woods, kórboncnok), és azóta sincs erre állandó szereplő, évadról évadra más tölti be ezt a szerepet. Nekem személy szerint hiányzik is a sorozatból. De úgy gondolom, ennek a sorozatnak az esetében is hasonló lesz a helyzet, és ezután már nem lesz olyan, mint volt.
2011. augusztus 04. 15:05
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
neemáár. nélküle tuti nem lesz ugyanaz..:S
bieber meg, az a kis p... jobban teszi, ha befogja mert hol ér ő fel Marg szintjére? Sehol!
bieber meg, az a kis p... jobban teszi, ha befogja mert hol ér ő fel Marg szintjére? Sehol!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.