Én ezt inkább már szánalmasnak tartom, hogy Gagánál most már egyfolytában Amy a téma. Nyilatkozik róla egyszer-kétszer, azt mondom ok, de hogy folyamatosan?
Szánalom, hogy más ember halálából akar saját magának hasznot húzni, undorító az ilyen ember.
Lady Gaga: „Amy volt az utolsó reményem”
2011. augusztus 04. 14:18
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Ha ezt őszintén gondolja teljes szívéből akkor nagyon kedves!! De gaga nagyon jó ember csak kicsit furcsa de ő ilyen és így kell elfogadni!!!
2011. augusztus 04. 14:23
|
|
Nabarrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 155418 offline
|
Én azt nem értem,hogy miért mondja azt,hogy az emberek nem adtak neki eleget,és ,hogy a világnak kell tanulnia belőle és nem Amynek.
Na már most.Amy drogozott,ivott. Én úgy vagyok vele többet adtak volna,ha ő sem kallódik el.Minden ember a saját életének irányítója.Nem fogtak pisztolyt a fejéhez,hogy Drogozzál vagy Igyál,mert meghalsz. Nem tudom miért kezdte,vagy ,hogy kezdte.De az egész Világ mondhatta volna Amynek(szerintem mondta is),hogy állj le mert nem lesz jó a vége! De amíg ő nem teszi,akkor a többi ember csinálhat bármit.Beszélhet neki,küldheti elvonóra.Ez nem másoktól,hanem önmagától függ.Szerintem.
Na már most.Amy drogozott,ivott. Én úgy vagyok vele többet adtak volna,ha ő sem kallódik el.Minden ember a saját életének irányítója.Nem fogtak pisztolyt a fejéhez,hogy Drogozzál vagy Igyál,mert meghalsz. Nem tudom miért kezdte,vagy ,hogy kezdte.De az egész Világ mondhatta volna Amynek(szerintem mondta is),hogy állj le mert nem lesz jó a vége! De amíg ő nem teszi,akkor a többi ember csinálhat bármit.Beszélhet neki,küldheti elvonóra.Ez nem másoktól,hanem önmagától függ.Szerintem.
2011. augusztus 04. 14:24
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
na hát kezdem már én is azt hinni, hogy a halála után lesz híres ! Hát Gaga addig amíg Amy élt senki sem foglalkozott vele, pedig ott volt vagy 13 év lehetőség de mindegyiket elpuskáztad XD most meg hogy már nincs köztünk hiányzik mi ?? -.- " .__:
2011. augusztus 04. 14:35
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Nagyon furcsa Gaga...ezekkel az interjúkkall...
2011. augusztus 04. 14:56
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Ez kedves tőle. R.I.P Amy!
2011. augusztus 04. 14:58
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
ez kedves Gagától
2011. augusztus 04. 14:59
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Most Gaga vagy azért mond ilyeneket, hogy Amy rajongói megkedveljék őt, vagy valami csoda folytán igazat nyilatkozott.
2011. augusztus 04. 15:08
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Lady Gaga nem Stephanie Germanotta hanem Stefani Germanotta!!Ez kedves Gaga-tól!
2011. augusztus 04. 15:10
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
hasonlít is a stílusuk. vagyis gaga is ugyanojan 'lázadó vadonc.' csak ő nem piál és drogozik... vadabb volt és mégsem.
2011. augusztus 04. 15:13
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Kedves volt tőle.
Üzenem annak aki, azt mondja, hogy eddig nem is foglalkozott Gaga Amyvel, hogy dehogynem. Láttam egy videót, hogy Lady Gaga a gyerekkoráról beszélt, hogy kik inspirálták, és köztük volt Amy is. Az pedig kb. 1 éves videó...
Érdekes amúgy tényleg az, hogy mennyiszer nyilatkozik róla.
Üzenem annak aki, azt mondja, hogy eddig nem is foglalkozott Gaga Amyvel, hogy dehogynem. Láttam egy videót, hogy Lady Gaga a gyerekkoráról beszélt, hogy kik inspirálták, és köztük volt Amy is. Az pedig kb. 1 éves videó...
Érdekes amúgy tényleg az, hogy mennyiszer nyilatkozik róla.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

1 felhasználónak tetszik: