Kelly Osbourne beszólt Xtinának
2011. augusztus 04. 15:34
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Egy kicsit tényleg hízott Christina, de nem kellene ilyet mondania rá azért. Könyörgöm! Christina már szült, Kelly még nem!
Mindketten elég rondán viselkedtek, miért kell a másikkal foglalkozni, miért nem törődnek a saját gondjukkal?
Szánalmas, hogy csak veszekedni tudnak.
Nem vagyok oda Christináért se, de legalább tud énekelni, letett valamit az asztalra, és érthető, ha egy anyának van egy kis súlyfeleslege. Kelly nem tud semmit, csak a pofáját jártatni.
Mindketten elég rondán viselkedtek, miért kell a másikkal foglalkozni, miért nem törődnek a saját gondjukkal?
Szánalmas, hogy csak veszekedni tudnak.
Nem vagyok oda Christináért se, de legalább tud énekelni, letett valamit az asztalra, és érthető, ha egy anyának van egy kis súlyfeleslege. Kelly nem tud semmit, csak a pofáját jártatni.
2011. augusztus 04. 15:40
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Hát Christina így is sokkal szebb, hogy van rajta egy kis felesleg, mert neki legalább az arca szép míg Kellyről ugyanez nem mondható el amúgy meg igazán gondolkodhatna mindkettő mielőtt kinyitják az a híres pofájukat....
2011. augusztus 04. 15:55
bagoly mondja verébnek...
Lehet, hogy Christina meghízott egy kicsit, de szerintem jól néz ki és a ruha is jól áll neki.
Amúgy meg Christina azért híres, mert tehetséges, Kelly meg azért, mert van egy buggyant családja.
Lehet, hogy Christina meghízott egy kicsit, de szerintem jól néz ki és a ruha is jól áll neki.
Amúgy meg Christina azért híres, mert tehetséges, Kelly meg azért, mert van egy buggyant családja.
2011. augusztus 04. 16:01
hát kelly inkább shut up. chritsina egyáltalán nem kövér (max molett) és egyébként is kelly sokkal kövérebb (meg csúnyább) volt mint xtina aki mellesleg még így is jól néz ki
2011. augusztus 04. 16:09
Mar nem azert, de szerintem ennek a Kellynek solkkal teltebb alkata van, ugyhogy o szerintem maradjon csondben. Amugy az hogy le dagadt k*rvazza Xtinat, azzal ksam magat minositi -.-"
2011. augusztus 04. 16:12
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Hát Xtina nem kövér! van egy kis felesleg rajta, de nem kövér! (mellesleg így is szép)
meghát megnéztem néhány képet, hát mit ne mondják, a kettőjük közül inkább ő a k*rva... és nem is szép
meghát megnéztem néhány képet, hát mit ne mondják, a kettőjük közül inkább ő a k*rva... és nem is szép
2011. augusztus 04. 16:24
Régen pont láttam azt a részt Ozzy valóság showjából amiben Kelly kiakadt mert Xtina kritizálta,éppen az anyukájának mesélte hogy mi történt.
2011. augusztus 04. 16:32
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Bevallom őszintén nem tudok dönteni. Tényleg. Bár Christiná-t jobban szeretem de Kelly-nek is igazat adok valamennyire!
Kelly:
„Talán épp csak egy dagadt k*rvává válik, aminek valójában született. Nem tudom. Görény volt velem”
Jó elhiszem de azért egy picit finomabban is meg lehetett volna ezt mondani.
Christina:
„Ó, Uram, nem tudtam, hogy még mindig halloween van.”
Christinának meg ne kellett volna már először se kritizálni Kelly-t.
De ami a legjobban kiakaszt az, Luke Worral, aki akkor beszéli ki a háta mögött Kelly-t amikor Amy temetésén van!
De azért remélem kibékülnek!
Kelly:
„Talán épp csak egy dagadt k*rvává válik, aminek valójában született. Nem tudom. Görény volt velem”
Jó elhiszem de azért egy picit finomabban is meg lehetett volna ezt mondani.
Christina:
„Ó, Uram, nem tudtam, hogy még mindig halloween van.”
Christinának meg ne kellett volna már először se kritizálni Kelly-t.
De ami a legjobban kiakaszt az, Luke Worral, aki akkor beszéli ki a háta mögött Kelly-t amikor Amy temetésén van!
De azért remélem kibékülnek!
2011. augusztus 04. 16:43
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Kelly elmehet a ***ba
2011. augusztus 04. 17:08
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Christina 16 évesen nemvolt egy szétfolyt tehén mint Kelly. Gyerek után okés, Kelly gyerek nélkül is egy bálna volt...
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2011. augusztus 04. 17:11
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
már nem azért de xtina szült egy gyereket és természetes hogy utána nem fog úgy kinézni mint egy plézacica. az viszont milyen már h azt mondta kelly h k...nak született? akkor ő minek?! sztem nála nagyobb nincs... és azért csak úgy megjegyezném h kelly 16 éves korában nézett ki úgy mint egy dagadt disznó, nem pedig szülés után. ezen azért elgondolkozhatna... erről ennyit...
2011. augusztus 04. 18:36
igen?! kelly aztán befoghatja! christina meg amúgy most fogyott ahoz képest mondjuk amien egy másfél hónapja volt ! de ki nem sz*ja le! ő már legalább letett valamit az asztalra és nem egy olyan ingyenélő média celeb mint kelly ha legalább azért lenne híres mert szép még az is egy másik dolog de így....mellesleg christina bárhogy is néz ki most is gyönyörű de kelly meg vigyázzon mert ezt nagyon vissza fogja másoktól kapni mert ha chrstina egy "dagadt k*va" akkor ő ?
2011. augusztus 04. 18:38
Idézet (Zsécii @ 2011.08.04. 15:55)
Kelly meg azért, mert van egy buggyant családja. 
Hát ezt azért nem mondanám. Inkább azért, mert egy igazi rocklegenda apukával áldotta meg a sors Amúgy nekem Christina a kedvenc énekesnőm, mégis úgy gondolom, hogy nem kéne elfogult lenni, mert tényleg elég dagi lett. Nézzétek meg a többi képet, ami Münnichben készült, olyan sonkái vannak, hogy csak na. Ezen felül Kellynek meg kellett volna annyival elégednie, hogy közli "B*zd meg, te is dagadt vagy!" A k*rvázást nem szabadott volna...
Az exvőlegény meg egy igazi nagy p*raszt. El sem hiszem, hogy léteznek ilyen emberek...
2011. augusztus 04. 20:27
Lehet,hogy Xtina kezdte, de könyörgöm az egy ártatlan vicc volt,esetleg egy beszólás.Különben is igaza van,hogy nézett ki Kelly akkor...Mellesleg Christina azért hízott meg,mert szült,Kelly meg már amúgy is ilyen volt.Szóval nem tudom miért mondta meg a véleményét ilyen durván.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.