Kelly Osbourne beszólt Xtinának
2011. augusztus 04. 13:05
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Eloszor is, azert Christina annyira nem kover... Masodszor meg tenyleg, Kelly igazan tudhatja, hogy neki sem esett jol a hasonlo, s akkor most nem neki kellene masokat kritizalni. Nezze meg a regi kepeit helyette...
2011. augusztus 04. 13:20
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Nem minősítem Kellyt, de megvan a véleményem róla. Christina napjaink egyik legjobb énekesnője, ő egy őstehetség, egy PROFI, Kelly a kisujjához nem ér fel, szánalmas, amit csinált, láttam a videót, komolyan felháborított! Apuci pici lánya kussoljon! Xtina pedig gyönyörű!!!
2011. augusztus 04. 13:36
Szerintem Christina nem is annyira kövér,úgy jó ahogy van.Szült egy gyereket ezek után ne várja hogy nádszál vékony legyen.
2011. augusztus 04. 13:49
nem bírnak békében élni?? bocsássanak meg egymásnak és kész.
2011. augusztus 04. 14:02
Én megértem Kellyt ha az én képemre Dartsozott volna tuti megpofoztam volna az azért gonoszabb dolog mint hogy valakit daginak hívsz
2011. augusztus 04. 14:05
|
babyjaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 42009 offline
|
csak az a gáz, hogy mikor Christina mondta ezeket 21 éves volt. De most már mindketten felnőttek és Kelly még mindig ezen lovagol, mint egy gyerek. ezzel sztem saját magát gyalázza. Christina okosan meg nem is reagált erre.
ja és ezen a képen Christina marha jól néz ki. sztem rengeteg ember szeretne ilyen "kövér" lenni mint ő!
ja és ezen a képen Christina marha jól néz ki. sztem rengeteg ember szeretne ilyen "kövér" lenni mint ő!
2011. augusztus 04. 14:35
"Minden bolond képes kritizálni, elítélni és panaszkodni, de jellem és önkontroll kell ahhoz, hogy megértő és megbocsátó legyél"
Ez csak számomra ellentmondásos? Épp Kelly az, aki ennyi év elteltével sem volt képes megbocsátani Christinának és gyerekes módon próbál sarat dobálni rá.
Ez csak számomra ellentmondásos? Épp Kelly az, aki ennyi év elteltével sem volt képes megbocsátani Christinának és gyerekes módon próbál sarat dobálni rá.
2011. augusztus 04. 15:14
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
„Úgy néz ki, mint Snooki skandináv unokatestvére." Uh... ez beszólás volt xD
2011. augusztus 04. 15:15
Durva,amit Kelly vőlegénye csinált,csoda,hogy ilyen "nyugodt" tudott maradni.Oké,hogy Christina az utóbbi időben felszedett,de ő legalább egy nagyon is tehetséges énekesnő.És Kelly??Miért is híres?... -.-
2011. augusztus 04. 15:30
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
regimonster egyetértek.
Tessék, a sztárok, akikre példaképként, és követendő példaként tekintenek a rajongók. Hajrá!
Nagyon érettek, mondhatom.
Tessék, a sztárok, akikre példaképként, és követendő példaként tekintenek a rajongók. Hajrá!
Nagyon érettek, mondhatom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: