Kelly Osbourne beszólt Xtinának
2011. augusztus 04. 12:15
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát,lehet,hogy nem ismerem minden mozdulatát ennnek a csataszerű valaminek,aminek nemsok értelmét látom.ki kéne békülni vagy nem is tudom,mert ha mindkettejük annyira makacs és ragaszkodik a saját érveihez/sérelmeihez,akkor örökké piszkálódni fognak.
2011. augusztus 04. 12:16
Pont ő kritizál másokat? Régen Christinának fantasztikus alakja volt, neki még most sem. Xti bármikor leadhatja, de neki sajnos éveket kéne dolgoznia ezen mert egy el lustult tohonya disznó. Ráadásul az a "vicces" ebben ,hogy Christina megszült nem olyan rég, egy gyereket, ez a senki meg csak a hamburgerektől ilyen dagadt...
2011. augusztus 04. 12:18
Igaz Xtina felszedett pár kilót, de azért kritizálni még nem kell őt, meg egyébként Kelly sem az a nádszálvékony lány.
2011. augusztus 04. 12:22
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Kelly ismét bebizonyította, hogy az apjára ütött. Primitív és pofátlan. Az meg egy más téma, hogy Kelly sohasem fog olyan dolgokat elérni, mint Xtina. Ezért a pofa befog....
2011. augusztus 04. 12:23
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Hogy én mennyire utálom a luxushisztit! Ennek a Kellynek is igen tré élete lehet, ha egy 7 évvel ezelőtti sértést még mindig dédelget magában. Nincs ennek jobb dolga, mint a sérelmeit felhozni ennyi év után is és ujjal mutogatni másokra? Christinától sem volt szép a beszólás, az is inkább tartotta volna meg magának a fenenagy humorát. Szánalmas az egész banda, úgy ahogy van! Döbbenetes, hogy ezeknek ez a legnagyobb problémájuk, míg Afrikában kisgyerekek halnak éhen!
2011. augusztus 04. 12:24
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Mindenki saját magából indul ki, erre csak ezt tudom mondani
2011. augusztus 04. 12:34
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Még ha Chris kritizálta is őt - amit egyébként meg tudok érteni, mert ha tetszik, ha nem, Kelly régen valóban bohócra emlékeztetett a kinézetével és ezen nincs mit szépíteni - akkor sem tartom méltónak, hogy egy direkt erre készített műsorban, ország-világ előtt kövér rib@ncozza le Christinát. És az ott ülő emberek meg gonoszul röhögve egyetértsenek vele. Nem tudom feltűnt-e neki, de Christina anya, ráadásul 30 éves. Neki mi a mentsége arra, hogy tiniként kb 100 kilót nyomott, és ízléstelenül nézett ki, viselkedett? Kicsinyes bosszú volt ez a régi beszólásokért, és csak magát járatta le vele.
2011. augusztus 04. 12:36
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 12:23)
Hogy én mennyire utálom a luxushisztit! Ennek a Kellynek is igen tré élete lehet, ha egy 7 évvel ezelőtti sértést még mindig dédelget magában. Nincs ennek jobb dolga, mint a sérelmeit felhozni ennyi év után is és ujjal mutogatni másokra? Christinától sem volt szép a beszólás, az is inkább tartotta volna meg magának a fenenagy humorát. Szánalmas az egész banda, úgy ahogy van! Döbbenetes, hogy ezeknek ez a legnagyobb problémájuk, míg Afrikában kisgyerekek halnak éhen!
Sárral dobálóznak, ahelyett, hogy odamennének egymáshoz, és bocsánatot kérnének. Nem mondom, hogy legyenek barátnők, de legalább ne aláznák meg egymást, főleg ne nyilvánosan. Csak az a probléma, hogy valamivel a címlapon kell lenniük, de ezzel csak leégetik magukat. Az egyik kutya, a másik eb. Viszont legalább Christina letett valamit az asztalra, de Kelly csak a szülei által lett híres. Ez a különbség köztük. És baromira irigylem, hogy ez a legfőbb problémájuk. Ez is csak azt bizonyítja, hogy ők már nem a földön járnak...
2011. augusztus 04. 12:40
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Voltaképp egyetértek Kellyvel. Őt is szidták és visszaadta, bár lehetett volna káromkodás nélkül, de Kelly ilyen. És milyen már, hogy a súlyán szívóznak? Neki ilyen az alkata és kész. Nem tehet róla.
2011. augusztus 04. 12:50
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nem bírom amikor valakit a súlya miatt kritizálnak :/ nagyon nem..
2011. augusztus 04. 12:54
he-he-he...imádom amikor a nők ilyen sértegetéseket vágnak a másikhoz.Ecsém, hogy a nők mennyire allergiásak ha a súlyukat emlegetik...én csak röhögök! :-D LOL
2011. augusztus 04. 12:55
Emlékszem ezek már régen is piszkálták egymást és szerintem nem kell senkit se lehordani súly problémájával .
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Öö velem van a baj, vagy Christina nem is nevezhető dagadtnak? Mármint nekem ez a dagadttól elég messze van. Nem nádszál vékony, de szerintem egyáltalán nem áll rosszul neki ez a súly. Kellyvel sincs különösebb bajom, de akárhogyis nézzük, ő még "vékonyan" sem néz ki olyan jól, mint Christina "dagadtan" (nem az). És szerintem is gyerekes ez az egész mindkettőjük részéről. Óvodás dolognak tartom, hogy évek óta nyilvánosan kritizálják egymást ahelyett, hogy vagy megbeszélnék egymás között, vagy pedig szimplán elkerülnék egymást jó messziről és nem foglalkoznának a másikkal. Ennyi eszük lehetne. De Luke mondjuk sokkal jobban meglepett, pedig aranyos srácnak tűnt...
|
Bellatrixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 157385 offline
|
Oemdzsí! Nagy az Isten állatkertje, és nagyon kicsi a kerítés! Fasza, hogy néhányan itt mondjátok, hogy Xtina dagadt, de nem vagytok tisztában a szó jelentésével.
http://www.bulvaros.hu/cache/article-images/n/n8/n8u66u8etw-300
Ez a bige, egy KÖVÉR nő. Hasonlítsátok össze Xtinával.
Amúgy szánalmas mindketten amit leművelnek, jó dolgukba nem tudnak már mit csinálni. Kelly egy primitív, végtelenül buta csaj, Xtinát se csípem hiába van olyan hangja, hogy az emberben megáll minden. Amúgy is Kelly mostanában mi a francot csinál? Szerintem semmit, kiad új számokat, lemezeket? Nem. Akkor meg húzza meg magát, hogy apuci pénzéből él. Xtinának legalább van valami tehetsége!
http://www.bulvaros.hu/cache/article-images/n/n8/n8u66u8etw-300
Ez a bige, egy KÖVÉR nő. Hasonlítsátok össze Xtinával.
Amúgy szánalmas mindketten amit leművelnek, jó dolgukba nem tudnak már mit csinálni. Kelly egy primitív, végtelenül buta csaj, Xtinát se csípem hiába van olyan hangja, hogy az emberben megáll minden. Amúgy is Kelly mostanában mi a francot csinál? Szerintem semmit, kiad új számokat, lemezeket? Nem. Akkor meg húzza meg magát, hogy apuci pénzéből él. Xtinának legalább van valami tehetsége!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: