Kelly Osbourne beszólt Xtinának
2011. augusztus 04. 11:51
Idézet (An_d_a @ 2011.08.04. 11:39)
nicsak,ki beszél..
aki egy olyan helyen lakik,mint ő,valamint ozzy osbourne a rokona,az ne kritizáljon másokat,már bocs.
LOL szerintem xtinának semmi baja sincs,egyszerűen csak nem pálcikavékony..
Azért ne essünk túlzásokba, kérlek, Ozzy most mégis hogy jön ide? Én odahalnék örömömben, ha a rokonom lenne Mind a ketten hibásak egyébként, Xtina is ugyanolyan p*raszt volt régebben, érthető, hogy most, hogy ő is meghízott, Kelly vissza akar vágni...
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2011. augusztus 04. 11:53
Én néztem amúgy Christina alakját,ezen a képen egyáltalán nem vészes,nem tudom mi bajuk.Kelly-nek meg csak gratulálni tudok.Az egy dolog hogy Christina tett először megjegyzést de benne lehetett volna annyi önfegyelem hogy nem folytatja ezt.Így ő is csak magát minősítette.
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2011. augusztus 04. 11:53
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Christinának nem kellett volna mindezt elkezdenie. Nem csoda, hogy Kelly haragszik. Ideje lenne, hogy lezárják ezt az egészet.
2011. augusztus 04. 11:54
Na megszólalt a "szépségkirálynő". <.< Ki mit mond, szerintem az már durva hogy dagadt kurvának hívta Xtinát.
2011. augusztus 04. 12:02
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
mindig is ellenszenves volt ez a lány, egy elkényeztetett kis liba, ha apuci nem lenne ilyen híres, akkor sehol sem lehetne... lehet hogy Christina felszedett egy kicsit magára, de az isten szerelmére, gyereket szült! Lehet, hogy ő nem tudja olyan könnyen leadni ezt a felesleget. Kelly meg csak hallgasson, ő hogy nézett ki?!
2011. augusztus 04. 12:02
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.08.04. 11:39)
nicsak,ki beszél..
aki egy olyan helyen lakik,mint ő,valamint ozzy osbourne a rokona,az ne kritizáljon másokat,már bocs.
LOL szerintem xtinának semmi baja sincs,egyszerűen csak nem pálcikavékony..
ozzy osbourne rokona? ő a lánya. amúgy ez hülyeség volt, én pl. inkább lennék Ozzy rokona mint pl. xtináé
na de az a lényeg, hogy ez tényleg durva beszólás volt, főleg hogy ő se nádszálvékony, és xtina sokkal idősebb és már szült is. szóval.
amúgy is, xtina nem modell, hogy az alakjáért legyen híres.
2011. augusztus 04. 12:03
Kelly egy....nem szerten ilyen szavakat hasznalni de hogy ilyet mondjon es egyet ertek Tinaval hogy a halloween nak mar vege es nem kelene Kelly ezt a ron*a arcot viselnie
2011. augusztus 04. 12:10
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Én nem értem miért gáz az ha valaki egy kicsit pufibb vagy ducibb.Egyikőjüket sem szeretem de Christina védelmében csak annyit hogy ő szült egy gyereket,természetes hogy hízott egy keveset.Kelly védelmében pedig annyit hogy jogosan borult ki,mert ha bagoly mondja verébnek akkor semmi értelme a vitának.
2011. augusztus 04. 12:14
|
|
minimanocskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 156997 offline
|
missshaírta:
ozzy osbourne rokona? ő a lánya. amúgy ez hülyeség volt, én pl. inkább lennék Ozzy rokona mint pl. xtináé
na de az a lényeg, hogy ez tényleg durva beszólás volt, főleg hogy ő se nádszálvékony, és xtina sokkal idősebb és már szült is. szóval.
teljesen egyetértek!
teljesen egyetértek!
2011. augusztus 04. 12:15
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Kellynek szerintem nem kéne most kritizálnia a túlsúlyosokat...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.