Elore leszogezném, hogy nem vagyok Jlo fan, sokkal inkább állatbarát. DE. Komolyan ezzel foglalkoznak? Ennyire felfujják??? Az nem tesz semmit, ha egy "mindennapi" ember szaladgál nap, mint nap egy borkabátban, meg borcsizmában, stb. Viszont ha egy sztárt lefotoznak egy ilyenben, máris botrány.. Mellesleg ne Jlo-t hibáztassák ezért, ha valami, akkor a kabát készítoivel beszéljen a PETA.
Illetve tobben írtátok, hogy nem lennétek képesek fenvenni egy olyan kabátot, ami miatt állatokat oltek. Hust esztek, mi? Azért is állatokat oltek, gondoljatok csak bele!... -.-
Jennifer Lopezt az állatvédők támadják
2011. augusztus 05. 05:07
|
|
Anett0426új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 147789 offline
|
Ne3a
na jó, de nem egy fotó kedvéért esszük meg az állatokat, hanem azért mert enni kell. -.-
és JL csak tudta mit vesz fel. és pont hogy példát kéne mutatnia, hogy védjük az állatokat! -.-
na jó, de nem egy fotó kedvéért esszük meg az állatokat, hanem azért mert enni kell. -.-
és JL csak tudta mit vesz fel. és pont hogy példát kéne mutatnia, hogy védjük az állatokat! -.-
2011. augusztus 05. 12:06
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
én a PETA-val vagyok... majd közbeszólnak a Kaulitz ikrek
2011. augusztus 05. 12:18
Idézet (Toxic @ 2011.08.05. 00:51)
Szép kép! Lehet, hogy nem is eredeti, csak ráfogják. Amúgy meg ő csak felvette, nem ő az állatgyilkos, hanem aki megölte a rókákat...
Ő meg reklámozza, és ezzel támogatja azokat, akik megölték...
2011. augusztus 05. 15:12
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
hátt ezt nem néztem volna ki J.Loból
2011. augusztus 05. 17:05
Idézet (Em31 @ 2011.08.04. 21:31)
Nem, képzeld, egy állatnak sem ártottam még!
És embernek sem, úgy, hogy ne érdemelte volna ki.
És embernek sem, úgy, hogy ne érdemelte volna ki.
Mármint Szerinted mindenkit igazságosan bántasz?
Akkor gratulálok...
2011. augusztus 05. 21:18
a bunda jól néz ki, de szerintem nem venne fel igazi bundát... csak vmi mű
2011. augusztus 05. 22:31
|
|
Szimikelolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 153669 offline
|
Szexis de sztem igaza van az állatvédőknek
2011. augusztus 05. 23:21
Idézet (Alex 1992 @ 2011.08.05. 17:05)
Mármint Szerinted mindenkit igazságosan bántasz?
Akkor gratulálok...
Akkor gratulálok...
Figyelj, ha valaki bánt, akkor nem hagyom magam, de ok nélkül senkit sem bántok. Szövegértés?
2011. augusztus 06. 10:41
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez borzalom,egyre unszimpatikusabb Jennifer. A válásából is pénzt és hírnevet akar kicsikarni, és szerintem rossz anya is,de a divatérzéke is a béka feneke alatt van.Hogy volt képes ilyet felvenni?Sajnálom szegény kis állatot,akit lenyúztak,hogy ez az idi*ta nő viselni tudja a szőrét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: