Jennifer Lopezt az állatvédők támadják
2011. augusztus 04. 11:58
de attól függetlenül kurva jó ízlése van jól öltözködik na:D
2011. augusztus 04. 12:14
persze tuti nem műszörme és nem is egy beteg állaté.-.-
2011. augusztus 04. 12:25
belegondolni is rossz hogy hány állat szenvedett meg ezért a képért....
2011. augusztus 04. 12:26
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
engem nem befolyásol,de másokat igen,akik szeretnének ugy kinézni mint J.L ...és tothbianka egyetértek
2011. augusztus 04. 12:38
Soha nem fogom megérteni az embereket. Miért nem gondolnak bele, hogy milyen rossz lehet az állatoknak? Sajnálom az ilyen állatokat akiket, csak a bunda miatt gyilkolnak le. Szörnyű, hogy miket meg nem képesek tenni egy bundáért. Most nem értem miért, nem műszőrmét viselnek ilyen célra. Az állatvédőknek meg igazuk van!
2011. augusztus 04. 12:44
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Nem igaz, hogy nem lehetett volna műszőrmét felvenni! Hogy képes olyan ruhát viselni, amiről tudja, hogy szegény sarki rókák szenvedtek ártatlanul miatta. Soha nem vennék fel igazi állatszőrmét! Undorító dolog.
1 felhasználónak tetszik:
xBlondie
2011. augusztus 04. 12:46
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Meg is érdemli a támadást
Habár nem hiszem , hogy érdekli mert a JLo félék már csak azzal vannak elfoglalva hogy milyen szépek
Habár nem hiszem , hogy érdekli mert a JLo félék már csak azzal vannak elfoglalva hogy milyen szépek
2011. augusztus 04. 13:09
Egyre jobban kezdem megutálni ezt a nőt. Hogy tud valaki pózolni nyugodtan a kamerába, hogy tudja, hogy az általa viselt szőrme még talán pár héttel ezelőtt egy élő állaté volt? Fel nem tudom fogni, hogy lehet az szexi, hogy valaki szerencsétlen, megkínzott állatok bőrét húzza magára. Undorító.
2011. augusztus 04. 13:15
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
megérdemli...
2011. augusztus 04. 13:43
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Lehet, hogy a szőrmét is oda ps-ezték, merthogy dzsélóka agyon van retusálva, az biztos. Meg lehet érteni, merthogy végül is ő nem a tehetségéből él, hanem az arcából és a s.ggéből, no meg abból tucituci zeneféleségből.
Undorító.
Undorító.
2011. augusztus 04. 13:56
Nem értem, h miért nem lehetett műszőrmét felvenni.
Én nem lennék képes olyan bundát felvenni, amiről tudom, h azért kitudja hány állatot kínoztak meg.
2011. augusztus 04. 14:02
Idézet (xBlondie @ 2011.08.04. 09:22)
„J.Lónak nagy a felelőssége, hiszen közszereplő, és befolyásolja az embereket.”
A cikket elolvastam
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.