Jennifer Lopezt az állatvédők támadják
2011. augusztus 04. 08:15
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
Mivel egy sztár elvárják tőle, hogy tökéletesen viselkedjen. Lehet hogy nagy a nyomás rajta emiatt de... NEM AZ ÁLLATOKNAK KÉNYE SZENVEDNIE MIATTA!!!
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 04. 08:38
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ha dögös benne, ha nem, mint világsztár, vagy mifene, figyeljen oda az ilyesmikre, különben közutálat tárgya lesz.
Amúgy se csípem, mióta otthagyta a férjét, jó kis jövőt adva ezzel az ikreiknek, de ez... Süllyed, süllyed. :S
Amúgy se csípem, mióta otthagyta a férjét, jó kis jövőt adva ezzel az ikreiknek, de ez... Süllyed, süllyed. :S
2011. augusztus 04. 08:42
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Selena111 Selena111 egyet értek
2011. augusztus 04. 09:06
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Egyet is értek, meg nem is a cikkel.abban az egyben igazuk van, hogy mivel közszereplő, befolyásolja az embereket, azok is majd biztos bundát akarnak.(bár én nem, mert abszolút nem rajongok a bundákért, nem is tetszik, és soha nem venném fel)
Azóta kicsit nagyképű lett, mióta elvált Marc-tól. Nem rosszból, de kezd a Selena féle "feltűnési viszketegségben" szenvedni...:$
ha pedig Jennifert akarnám védeni akkor azt mondanám h hát nem értem az állatvédőket. Lehet, hogy sarki rókából lett csinálva a bunda, de enm Jennifer nyiffantotta ki őket, és csináltatta belőle a bundát. Készen megvette avgy ráadták a fotózáskor.
Én annál maradok, h jen még mindig a kedvencem, de ha ennyire rájön a viszketegség, akkor ágyő a kedvenc sztárjaim közül...Nem kell még egy Selenítá Gomez..
Azóta kicsit nagyképű lett, mióta elvált Marc-tól. Nem rosszból, de kezd a Selena féle "feltűnési viszketegségben" szenvedni...:$
ha pedig Jennifert akarnám védeni akkor azt mondanám h hát nem értem az állatvédőket. Lehet, hogy sarki rókából lett csinálva a bunda, de enm Jennifer nyiffantotta ki őket, és csináltatta belőle a bundát. Készen megvette avgy ráadták a fotózáskor.
Én annál maradok, h jen még mindig a kedvencem, de ha ennyire rájön a viszketegség, akkor ágyő a kedvenc sztárjaim közül...Nem kell még egy Selenítá Gomez..
2011. augusztus 04. 09:22
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (Em31 @ 2011.08.04. 00:21)
Undorodom a bundától, úgy ahogy van. Visszataszít az, hogy emberek képesek olyat hordani magukon, ami egykor élt, lélegzett, érzett. Arról nem is beszélve, milyen körülmények között ölik meg azokat ak állatokat, akik az életüket adják azért, hogy egyes újgazdag senkik ne fázzanak a télen. Minden embernek, aki a bunda mellett van, ajánlom a Fur Farm címen elérhető videót, amit szintén a PETA terjeszt évek óta az interneten, és mindenki azok alapján mérlegeljen.
^^ Ugyanez a véleményem. És az a videó... Szerintem, ha azt többen látnák, nem viselne ennyi szerencsétlen ember erdeti bőrt/szőrmét. Mert szerintem (a videó előtt én is azt hittem) az emberek azt gondolják, ezek úgy készülnek, hogy gyorsan megölik az állatot és utána... hát nem. Élve nyúzzák meg az állatokat. És akik eredeti bőrt/szőrmét megvesznek, EZT TÁMOGATJÁK. Hát menjenek a f**ba...
Idézet (zsófi1997 @ 2011.08.04. 00:37)
Nem értem mi bajuk van akkor ennyi erővel beszólhatnának az összes embernek aki eredeti bőr cipőben jár 
Látom, te is azok közé tartozol, akik nem olvassák el a cikkeket... Idézem: „J.Lónak nagy a felelőssége, hiszen közszereplő, és befolyásolja az embereket.”
Idézet (Victoria Rainbow @ 2011.08.04. 00:48)
1)nem Jlo választ sztem ilyen helyzetekben. Ráaggatnak valamit és neki azt kell tennie 2)Lehet h mű, vagy egy beteg állat bundája ki tudja...Minden esetre engem nem zavar : ) nem toom ki hogy van vele : )
Idézet (milasnape @ 2011.08.04. 05:35)
Mintha saját magának választotta volna és nem egy stylist öltöztette volna fel... Ugyan, kérlek... 
2011. augusztus 04. 09:30
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Nem helyes!Sosem kedveltem ezt a nőt és most még inkább nem fogm kedvelni!
2011. augusztus 04. 09:44
Idézet (xBlondie @ 2011.08.04. 09:22)
^^ Ugyanez a véleményem. És az a videó... Szerintem, ha azt többen látnák, nem viselne ennyi szerencsétlen ember erdeti bőrt/szőrmét. Mert szerintem (a videó előtt én is azt hittem) az emberek azt gondolják, ezek úgy készülnek, hogy gyorsan megölik az állatot és utána... hát nem. Élve nyúzzák meg az állatokat. És akik eredeti bőrt/szőrmét megvesznek, EZT TÁMOGATJÁK. Hát menjenek a f**ba...
Látom, te is azok közé tartozol, akik nem olvassák el a cikkeket... Idézem: „J.Lónak nagy a felelőssége, hiszen közszereplő, és befolyásolja az embereket.”
Hát szerintem meg igenis van beleszólása, például simán mondhatná, hogy kér egy ugyanilyen szőrmecuccot, csak műszörméből. Ha téged nem zavar, hogy egy élő állatról szedték le óriási fájdalmak árán a szőrét-bőrét, akkor menj és nézd meg, mi folyik azokon a helyeken, ahol az állatokkal ezt teszik.
xBlondie...teljesen egyetértek veled. Szerintem felháborító amit csinálnak...csak kár, hogy a gazdagokat ez nem érdekli, alényeg hogy "szép" legyen, akkor is ha szinte megfizethetetlen. a PETA-val pedig teljesen egyetértek.
2011. augusztus 04. 10:27
|
|
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline
|
Mindig is utáltam az állatok bőréből készült ruhákat, mivel 15 éves korom létére tudom, hogy milyen szenvedésekkel jár ez, az állatoknak.
Jennifer 42 éves és szerintem ő is látott már olyan videót, amin szegény, védtelen kis teremtésről élve nyúzzák le a bundát, miközben szenved. Mégis mit ártottak nekünk, hogy így kelljen meghalniuk? Mi fel sem foghatjuk, mekkora fájdalom lehet ez. Attól még, hogy ők állatok, és mi emberek vagyunk, nem lenne szabad ilyet megtennünk egy lélegző, érző lénnyel.
És a PETA-val is teljes mértékben egyetértek, főleg ezzel a gondolattal: „J.Lónak nagy a felelőssége, hiszen közszereplő, és befolyásolja az embereket”. Igen, sajnos ez nagyon is igaz.
Gratulálok!
Jennifer 42 éves és szerintem ő is látott már olyan videót, amin szegény, védtelen kis teremtésről élve nyúzzák le a bundát, miközben szenved. Mégis mit ártottak nekünk, hogy így kelljen meghalniuk? Mi fel sem foghatjuk, mekkora fájdalom lehet ez. Attól még, hogy ők állatok, és mi emberek vagyunk, nem lenne szabad ilyet megtennünk egy lélegző, érző lénnyel.
És a PETA-val is teljes mértékben egyetértek, főleg ezzel a gondolattal: „J.Lónak nagy a felelőssége, hiszen közszereplő, és befolyásolja az embereket”. Igen, sajnos ez nagyon is igaz.
Gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
Em31
2011. augusztus 04. 10:29
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Ezeket az allatokat igy is ugy is megolik... Ha masra nem is hasznaljak azokat a ruhakat, de egy divatbemutato erejeig a kifuton lesznek... Akarki akarmit csinal, ezt sajnos nem lehet megakadalyozni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.