Jennifer Lopezt az állatvédők támadják
2011. augusztus 04. 01:06
Idézet (maybe0330 @ 2011.08.04. 00:40)
Úristen ez a videó sokkolt...nem bírtam végignézni...hogy dögölne meg az aki ilyet művel :S
Hát azért ez egy kicsit túlzás inkább a főnöküket kéne legalább 5 évre börtömbe zárni mert a munkások csak a munkájukat végzik
2011. augusztus 04. 01:12
Idézet (zsófi1997 @ 2011.08.04. 01:06)
Hát azért ez egy kicsit túlzás inkább a főnöküket kéne legalább 5 évre börtömbe zárni mert a munkások csak a munkájukat végzik
a videó tényleg durva pedig én nem szeretem túlzottan az állatokat 
Te elvállalnál egy ilyen munkát?
Ébresztő, a rabszolgatartásnak vége, mindenki maga dönti el, milyen munkát vállal! Csak tudod, a mai világban, annyit ér a pénzhez képest egy érző lény a legtöbb ember szemében, amennyit a videóban szereplő "kedves munkásoknak".
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. augusztus 04. 01:14
Idézet (Em31 @ 2011.08.04. 01:12)
Te elvállalnál egy ilyen munkát?
Ébresztő, a rabszolgatartásnak vége, mindenki maga dönti el, milyen munkát vállal! Csak tudod, a mai világban, annyit ér a pénzhez képest egy érző lény a legtöbb ember szemében, amennyit a videóban szereplő "kedves munkásoknak".
Én biztos nem de nem hinném hogy szívesen csinálják lehet hogy nem találtak normális munkát bár én inkább éheznék mint hogy ott dolgozzak
2011. augusztus 04. 01:17
Amúgy j.lonak nem ez volt az első ilyen botránya
.
2011. augusztus 04. 01:20
Idézet (zsófi1997 @ 2011.08.04. 01:14)
Én biztos nem de nem hinném hogy szívesen csinálják lehet hogy nem találtak normális munkát bár én inkább éheznék mint hogy ott dolgozzak 
De figyelj...bár már nem emlékszem 100%-ban a videóra, de ha jól tudom, elősször lenyúzzák a mosómedvét élve, aztán ölik meg. Mégis, egy normális ember ebben a helyzetben nem akarná sokáig szenvedtetni, megölné valami fájdalommentesebb módszerrelés utána nyúzná meg, bár igazából az lenne a legnormálisabb, ha elaltatnák rendesen, injekcióval, és mindez steril helyen kéne hogy történjen, nem valami mucsai pusztába. Szóval nem mondható az elkövető a legkevésbé sem ártatlannak.
tothbianka
2011. augusztus 04. 01:23
Idézet (Em31 @ 2011.08.04. 01:20)
De figyelj...bár már nem emlékszem 100%-ban a videóra, de ha jól tudom, elősször lenyúzzák a mosómedvét élve, aztán ölik meg. Mégis, egy normális ember ebben a helyzetben nem akarná sokáig szenvedtetni, megölné valami fájdalommentesebb módszerrelés utána nyúzná meg, bár igazából az lenne a legnormálisabb, ha elaltatnák rendesen, injekcióval, és mindez steril helyen kéne hogy történjen, nem valami mucsai pusztába. Szóval nem mondható az elkövető a legkevésbé sem ártatlannak.
Ez igaz bár a legjobb megoldás az lenne ha műbundát hordanának az emberek pl én ilyet semmi pénzért sem vennék fel
2011. augusztus 04. 01:25
Idézet (zsófi1997 @ 2011.08.04. 01:23)
Ez igaz bár a legjobb megoldás az lenne ha műbundát hordanának az emberek pl én ilyet semmi pénzért sem vennék fel 
Hát persze hogy az lenne. A normális emberek nemis hordanak bundát, az újgazdag eliteket meg sajnos nem érdeklik ezek a dolgok...
tothbianka
2011. augusztus 04. 01:27
Idézet (Em31 @ 2011.08.04. 01:25)
Hát persze hogy az lenne. A normális emberek nemis hordanak bundát, az újgazdag eliteket meg sajnos nem érdeklik ezek a dolgok...
Hát igen de ez ellen sajnos semmit sem tudunk tenni
2011. augusztus 04. 01:29
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
undorító.
tothbianka
2011. augusztus 04. 05:35
Mintha saját magának választotta volna és nem egy stylist öltöztette volna fel... Ugyan, kérlek...
2011. augusztus 04. 06:21
Én utálom a bundákat. Jó, h szép, és puha, de akkoris... láttam már nem egy olyan videót, amin bemutatták, h bánnak azokkal az állatokkal, akikből később bunda lesz... sírni tudtam volna, komolyan.
És erre pont J.Lo csinál ilyet? Gratulálok neki. Előadónak jó, de úgy látszik, kezd ő is rossz irányba indulni.
És erre pont J.Lo csinál ilyet? Gratulálok neki. Előadónak jó, de úgy látszik, kezd ő is rossz irányba indulni.
UnhappyMeals
2011. augusztus 04. 07:29
|
|
cworldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 155409 offline
|
milasnape írta:
Mintha saját magának választotta volna és nem egy stylist öltöztette volna fel... Ugyan, kérlek...
Már nem azért vannak olyan sztárok, akik így nem vállalták volna a fotózást és jó pár alakalom volt, hogy egy sztár hasonlók maitt mondott nemet..
Már nem azért vannak olyan sztárok, akik így nem vállalták volna a fotózást és jó pár alakalom volt, hogy egy sztár hasonlók maitt mondott nemet..
2011. augusztus 04. 07:50
Én nem szeretem a bundákat,főleg nem tudnám magamra venni.Szegény állatok,csak azokba gondolok bele,és máris eldobom azt a bundát.Viszont a képek nagyon jól sikerültek és meg sem látszik hogy Jennifer Lopez már 42 éves.Nagyon jól tartja magát,az biztos.
2011. augusztus 04. 07:52
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (milasnape @ 2011.08.04. 05:35)
Ezzel most csak azt bizonyítod, hogy bármit felvesz, amit a szájába rágnak.
Idézet
na most mit mondjak?! az ő döntése én attól még ugyan úgy kedvelni fogom őt
nem úgy mint azt a kis Angelina Joliekát
nem úgy mint azt a kis Angelina Joliekát
Kettejük közül Angelina az, aki rengeteget adakozik, támogatja az embereket, míg JLo jó pénzért koncertezik. Akár esküvőkön..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.