A nők dominálnak a zenében
2011. augusztus 04. 09:45
Kesha? úristen. XD Szerintem inkább Katy a csapat 4. tagja...
2011. augusztus 04. 09:45
|
CukkkorFaŁatkaaaahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 157316 offline
|
NAGYON IS IGAZA VAN ♥♥♥♥
2011. augusztus 04. 10:20
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
El Mexicano egyet értek
Egyébként szerintem ez valahol aranyos hogy azt hiszi ők az első nők akik uralják a popvilágot
Persze elég egoista is de azért aranyos
Egyébként szerintem ez valahol aranyos hogy azt hiszi ők az első nők akik uralják a popvilágot
Persze elég egoista is de azért aranyos
2011. augusztus 04. 10:45
és mivan Katyvel ? inkább odatartozna negyediként mint Kesha
amúgy sztem a férfiaknál is van sok mindenki aki nagyon jó
Elég egoista XD Magát mondja először
2011. augusztus 04. 10:55
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nekem nem mondott újat,elvégre az énekesnők mindigis többen voltak,én is több nőt hallgatok,mint férfi előadót.kicsit egoista megnyilvánulás volt,dehát legalább bízik magában
LOL
2011. augusztus 04. 10:58
Mondjuk az tény ,hogy ők a nevesebbek, de a tehetségük nem túl kimagasló. Kivétel Beyoncé, neki a hangja gyönyörű... Rihannától a múltkor meghallgattam egy élő felvételt... eléggé "kiszerettem" belőle. Gaga is tud szépen énekelni, de azért nála is vannak tehetségesebb előadók. Kesha? ugyanmár :"DDDD nekem ő olyan mint egy gép, egy nagy nulla.
Ha a tehetségük szerint néznénk, és nem a hírnevük szerint, akkor kapásból a nagy Négyesből kiüthetnénk legalább kettőt vagy hármat is.
Ha a tehetségük szerint néznénk, és nem a hírnevük szerint, akkor kapásból a nagy Négyesből kiüthetnénk legalább kettőt vagy hármat is.
2011. augusztus 04. 11:13
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
hát...mindenkinek más a véleménye, mindenki mást szeret.
2011. augusztus 04. 11:21
szerintem pár nevet még igazán mondhatott volna mondjuk az eddig is nyilván való volt hogy több énekes nő van..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: