Britney kezdi visszanyerni régi alakját
2011. augusztus 03. 21:14
most miért baj ha nem nádszálvékony????miért kell "tökéletesnek" lenni?
2011. augusztus 03. 21:36
|
|
Buby-Boofleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 141520 offline
|
nem is kövér o.O ezek hülyék -.-"
2011. augusztus 03. 21:56
Szerintem egyáltalán nem kövér...különben én sem látok különbséget a két kép között.
2011. augusztus 03. 21:57
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Jól van a médiának 40 kiló fölött már minden kövér >_<" Britney alakjával szerintem igazán sose volt nagy baj, különben is lehet csak nekem rossz a szemem, de amúgy sem látok különbséget a két kép között
2011. augusztus 03. 21:59
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Most ha belegondolunk azért Ő már szült ám.
Ahhoz képest ...nagyon jól néz ki.
Viszont, hogyha azt vesszük figyelembe, hogy mégis csak egy világsztár akinek mindig "tökéletesnek" kell lenni...hagy még kívánni valót maga után.
De én már annak is nagyon örülök,hogy egyáltalán talpra tudott állni, és hogy megint a régi.
A másik meg, hogy nekem felettébb érdekes, hogy egyes sztárok hirtelen 2 hét alatt letudnak adni 20 kg,addig nézzük csak meg őt...
Ahhoz képest ...nagyon jól néz ki.
Viszont, hogyha azt vesszük figyelembe, hogy mégis csak egy világsztár akinek mindig "tökéletesnek" kell lenni...hagy még kívánni valót maga után.
De én már annak is nagyon örülök,hogy egyáltalán talpra tudott állni, és hogy megint a régi.
A másik meg, hogy nekem felettébb érdekes, hogy egyes sztárok hirtelen 2 hét alatt letudnak adni 20 kg,addig nézzük csak meg őt...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: