Katy Perry megdöntötte MJ rekordját!
2011. augusztus 04. 09:52
Höhö, csak az egyiket
A legnagyobb még mindig a Thriller, illetve Michael az egyetlen olyan előadó, aki egy este alatt 8 Grammy díjjal tért haza
:D:D Soha soha nem ér a nyomába senki
2011. augusztus 04. 09:53
Idézet (bella98 @ 2011.08.04. 09:39)
gratulálok
Michael Jacksont ugyse szerettem 
Hidd el, ő ezerszer jobb, mint Katy, sokkal tehetségesebb
2011. augusztus 04. 09:54
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
grat
2011. augusztus 04. 09:55
Idézet (beyaaldama @ 2011.08.03. 21:10)
Ez a hírt nem veszi be a fülem, már az előbb hozzá szóltan, de nem értem hogy Katy-nek miért lett 5 no1 slágere olyan dalokkal amik szerintem 2 forintot nem érnek , vannak nagyon nagy kedvenceim, Britney Eminem Beyoncé és még sem szeretném hogy megdöntsék M.j rekordját mert ő igazán az az ember aki maga a zene, nem hiába zenélt kis gyermek kora óta, ez vele született. Vannak olyanok akik leszólogatják hogy Britney nem döntheti meg a rekordját, nem ő de szerintem senki más, mert Michael jackson ÖRÖK, és igaz vannak itt olyanok páran akik nem is ismerik és szerintük Katy vetekedhet vele, ha Madonna nem döntötte meg a rekordját egy ilyen zöld fülű miért tenné, ez nevetséges és egyben szánalmas mert mint azt az imént is leírtam 5 pocsék számmal lett az első, ez hihetetlen, Michael olyan 5 számmal lett az első egy albumról ami legendás.Az én véleményem az hogy ez egy nagy tévedés. Soha senki nem érhet fel hozzá.
Ésss ott a pont
2011. augusztus 04. 10:18
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
végre Katy Büszkék vagyunk rádd
2011. augusztus 04. 11:21
Nem értem, egyesek miért undokoskodnak, semmi olyasmi nincs a cikkben, hogy Katy elfoglalná MJ helyét vagy ilyesmi. Katynek sikerült az, ami Jackonak, így mind a ketten megérdemlik az 1. helyet, női és férfi első helyezettként.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: