Katy Perry megdöntötte MJ rekordját!
2011. augusztus 03. 20:18
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
AZtaaa!!!! Jó igaz michael-höz nem kellet volna hasonlítani de aki meg dönt egy 19 éves rekordot az már sztem egy valaki az életben
2011. augusztus 03. 20:23
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
gratulálok
2011. augusztus 03. 20:57
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Az igen 
Gratula neki
Gratula neki
2011. augusztus 03. 20:59
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
aztaa heee
2011. augusztus 03. 21:00
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Gratulálok neki és igenis megérdemli!
2011. augusztus 03. 21:10
Ez a hírt nem veszi be a fülem, már az előbb hozzá szóltan, de nem értem hogy Katy-nek miért lett 5 no1 slágere olyan dalokkal amik szerintem 2 forintot nem érnek , vannak nagyon nagy kedvenceim, Britney Eminem Beyoncé és még sem szeretném hogy megdöntsék M.j rekordját mert ő igazán az az ember aki maga a zene, nem hiába zenélt kis gyermek kora óta, ez vele született. Vannak olyanok akik leszólogatják hogy Britney nem döntheti meg a rekordját, nem ő de szerintem senki más, mert Michael jackson ÖRÖK, és igaz vannak itt olyanok páran akik nem is ismerik és szerintük Katy vetekedhet vele, ha Madonna nem döntötte meg a rekordját egy ilyen zöld fülű miért tenné, ez nevetséges és egyben szánalmas mert mint azt az imént is leírtam 5 pocsék számmal lett az első, ez hihetetlen, Michael olyan 5 számmal lett az első egy albumról ami legendás.Az én véleményem az hogy ez egy nagy tévedés. Soha senki nem érhet fel hozzá.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.