Katy Perry megdöntötte MJ rekordját!
2011. augusztus 05. 16:32
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
najóó.....ezt...ezt elsem olvastam..
MIÉRT KELL MICHAEL-T ÁÁÁÁÁÁLLLLLAAAAANNNDDDÓÓÓAAAANNNN VALAKIHEZ HASONLÍTGATNI,ÉS HAZUDNI ÉS ÁLLÍTANI AZT HOGY MEGDÖNTÖTTE KATY A REKORDJÁÁT?!!!!!!???!!!?!?!?!?!?!?!
nem hiszem el......
Hányszor kell még mondani hogy : Michael Jackson-t azégatta egy világon SOHA nem foglyák leelőzni,vagy megdönteni rakordjait!!??..
Régen teljesen máshoz számították ezeket,most meg az is elég hogy megnézel vagy letöltesz egy videot....-.-
Michael Jackson a POP a ROCK a SOUL és a JÓSÁG királya volt...EZT senki nem veheti/veszi el tőle!!
külömben is...Katy-t birom..nem azért..jó számai vannak.DE!!!Soha nem fogja/fogják medönteni MJ rekordját...külömben is..Katy-t a női előadók közé kell sorolni mint pl.: Justin Bieber,Selena Gomez,Miley Cyrus,...és egyéb...
MOndhatnak akármit...SOHA nem fogják túlszárnyalni Michael Jackson-t!!!
Michael Jackson-ál jobb,tehetségesebb,kedvesebb,jótevőbb,jótékonyabb SOHA SOHA SOHA SOHA NEM LESSSZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!(l)
és már nem azért...az hogy a kezébe nyomják a dalt h tanulja meg és adja elő,és legyen jópofi és az hogy saját maga ír egy olyan számot és csinál hozzá egy fantasztikus kisfilmet ami bekerül a rekordok könyvébe (ahogy Michael Jackson-ak) a kettő között van KIS külömbség....nem kicsi..
2011. augusztus 05. 16:38
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
JAH!..amúgy azt nagyon birom h ha ilyeneket irogatnak és képet is raknak be akkor Michael-ről mindig olyan képet raknak be miken úgy néz ki mint egy elmebeteg,vagy drogos.(NEM AZ!!!)....már boccs..-.-...a cikk író szerezhetne,vagy kereshetne elő másik képet,amin legalább látszik az igazi éne,mint pl mikor énekel és látszik hogy érzéssel stb....szal..pls..-.-eléggé idegesítő..
2011. augusztus 05. 18:23
Lol most gondolkoztam el rajta, ez tényleg értelmetlen XDD Nem döntheti meg, ha mindkettejüknek ugyanennyi eredménye van (na ez értelmes lett).
2011. augusztus 06. 00:23
|
mogyi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 157552 offline
|
énn nagynn örülökk ha katyy elérteee semmiwell se jobb mit michael jakson őő csakk azz idiótaa táncáwall lett fell kapott megg azzall h benne nemm woltt csonn csakk szögecsekk tartottákk őőtt öszzee errőőll enyitt
katyyy nekedd megg gratttt ne foglalokozz senkiwell!!!
katyyy nekedd megg gratttt ne foglalokozz senkiwell!!!
2011. augusztus 06. 10:17
Idézet (mogyi1998 @ 2011.08.06. 00:23)
énn nagynn örülökk ha katyy elérteee semmiwell se jobb mit michael jakson őő csakk azz idiótaa táncáwall lett fell kapott megg azzall h benne nemm woltt csonn csakk szögecsekk tartottákk őőtt öszzee errőőll enyitt
katyyy nekedd megg gratt ne foglalokozz senkiwell!!!
Idióta táncával? Hát bmeg, most úúúúgy szentségelnék... nem volt benne csont?
Ha meg félreértettem, bár nemhiszem akkor elnézéstkérek.
Elnézést, és leszrom ha kivágnak innen, ez az én véleményem és ezt nem hagyhatom annyiban >.>
2011. augusztus 06. 16:41
|
|
CB11visszatérő vendég |
|
mogyi1998: te nem vagy komplett!>.<
XDD
nem volt benne csont?!
idióta táncával?!
már boccs...-.-
Hugii 570-nek igaza van...tudnál meg többet MJ-ről, a pop királyáról,és majd utána dumálj itt nekünk!..-.-'
engem sem izgat ha kitiltanak az oldalról,de ezt nem lehet annyiba hagyni!!
írhattál volna mogyi mittoménmennyi ,egy kicsit pozitívabb komit!..vagy nem ennyire khm...-.-
nem is tudod miről,és KIRŐL beszélsz...-.-
JAH!és tanuld meg leírni MJ nevét...>.<:P
azért mert valaki tehetségesebb mint bárki más..(ezesetben a te kis Katy-d) nem kell olyan ba*omságokat írnod hogy szögecsek tartották össze meg hogy nem volt benne csont..PLS!XDD
aki egész életében ezt csinálta még jó hogy tehetséges a táncba!xDD
láttad te a step up-3at?!XDD
ennyi erővel én is mondhatom hogy robotok mert barha jól táncolnak..>.<:P
de ezt sztem még a 7 éves öcsém se hinné el amit te írtál!xDD..(jól idomítottam!
P)
szal pls....ilyen komikat ne..vagyis...nyugodtan..mert ezért van hogy a véleményed megozd..de azért belegondolhattál volna hogy akik szeretik Michael-t ezeknek lehet kicsit rosszúl esik..mondjuk én dőltem rajta mekkora hülyeség de hát ez van!xDD..
vannak ilyenek...>.<..
errőőll enyitt >.<:P;)
XDD
nem volt benne csont?!
idióta táncával?!
már boccs...-.-
Hugii 570-nek igaza van...tudnál meg többet MJ-ről, a pop királyáról,és majd utána dumálj itt nekünk!..-.-'
engem sem izgat ha kitiltanak az oldalról,de ezt nem lehet annyiba hagyni!!
írhattál volna mogyi mittoménmennyi ,egy kicsit pozitívabb komit!..vagy nem ennyire khm...-.-
nem is tudod miről,és KIRŐL beszélsz...-.-
JAH!és tanuld meg leírni MJ nevét...>.<:P
azért mert valaki tehetségesebb mint bárki más..(ezesetben a te kis Katy-d) nem kell olyan ba*omságokat írnod hogy szögecsek tartották össze meg hogy nem volt benne csont..PLS!XDD
aki egész életében ezt csinálta még jó hogy tehetséges a táncba!xDD
láttad te a step up-3at?!XDD
ennyi erővel én is mondhatom hogy robotok mert barha jól táncolnak..>.<:P
de ezt sztem még a 7 éves öcsém se hinné el amit te írtál!xDD..(jól idomítottam!
szal pls....ilyen komikat ne..vagyis...nyugodtan..mert ezért van hogy a véleményed megozd..de azért belegondolhattál volna hogy akik szeretik Michael-t ezeknek lehet kicsit rosszúl esik..mondjuk én dőltem rajta mekkora hülyeség de hát ez van!xDD..
vannak ilyenek...>.<..
errőőll enyitt >.<:P;)
2011. augusztus 06. 16:47
Idézet (prézli @ 2011.08.04. 18:04)
És? 
és akkor már gaga rég megdöntötte volna ezt a rekordot. de így nem, mivel nem egy albumon van a 9 szám. tehát kicsit félreérthető amit leírtál.
2011. augusztus 06. 18:10
|
|
adamlamberfan28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 116 Csatolások: 48 Azonosító: 155268 offline
|
2011. augusztus 06. 19:07
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Idézet (mogyi1998 @ 2011.08.06. 00:23)
Úristen!Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan.Úgy írsz Michaelről mintha nem is tudnád,hogy ki ő.Mivel,ha igazán ismernéd a zenéjét és a karrierjét akkor eszedbe sem jutna róla ilyeneket mondani.
2011. augusztus 06. 19:09
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Egyszerűen nem értem,hogy miért előzte meg.Abszolút nincsenek jobb számai és a hangját se mondanám olyan kiemelkedően jónak.Michael sokkal többet tett le az asztalra a karrierje során.Tudom,hogy Katy még nincs olyan régóta a csúcson,de akkor viszont nem értem,hogy miért kell azt írni,hogy jobb mint Michael.Majd,ha annyi évig az egész világ imádni fogja és még a halála után is ő lesz maga a pop zene akkor beszélhetünk Katy rekordjairól.
2011. augusztus 06. 19:44
vampiregomez:egyet értek. vannak jó számai, de azért még nincs olyan sok ideje a pályán.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: