Most már helyénvalónak éreztem, hogy feljöjjek és egy kisebb beszámoló féleséget írjak. Végül egyedül mentem, mert lizz nem tudott jönni, de a végén szereztem új barátokat. Vagy legalábbis olyan embereket, akik szeretik Emiliet.
A koncert egyszerűen frenetikus volt. Kissé megdöbbentő, hogy nem találni képeket a koncertről. Ha ezt előre tudom akkor elviszem azt a tetves fényképező gépet, de hát így már buktam. Emilie élőben még fantasztikusabb, mind megjelenésben, mind pedig zenében, mint ahogyan azt valaha is el tudtam képzelni. A koncerten egyébként elég sokan voltunk, nem hittem volna, hogy ennyi Emilie rajongó rejtőzködik az országban. Kellemes csalódás volt.

Egyébként sajnálom, hogy nem tudtatok ott lenni, mert azért ez tényleg egy olyan élmény, amit elég nagy kár kihagyni, továbbá nem adódik minden nap egy ilyen lehetőség. Remélem, hogy még lesz szerencsénk abban a megtiszteltetésben részesülni, hogy újra meglátogat minket Emili és akkor már majd talán (reméljük), hogy akár egy egész arénát képes lesz megtölteni a rajongóival. Erre mondjuk nem tudom mekkora esély van, de reménykedni azért csak szabad.