Starity

Emilie Autumn

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 13. 17:40 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.02.06. 18:58)
A videó valóban nem jó, de azt már a moderátorok rakták bele és miután egy cikk kikerül már nem lehet rajta változtatni. pardon.gif  unsure.gif

Ó, így már értem. Akkor meg sem lepődök, elvégre akik nem ismerik őt, azok nem is tudhatják, hogy melyik előadása jó és melyik nem, továbbá azt sem hallhatják, hogy melyik hang Emilie-é. rolleyes.gif
2012. február 18. 17:21 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.02.13. 17:40)
Ó, így már értem. Akkor meg sem lepődök, elvégre akik nem ismerik őt, azok nem is tudhatják, hogy melyik előadása jó és melyik nem, továbbá azt sem hallhatják, hogy melyik hang Emilie-é.  rolleyes.gif

Valahogy úgy. pardon.gif
Bár azt nem hiszem, hogy emiatt nem érdekelne túl sok embert Emilie, mert hogy azt hiszik, hogy neki van olyan rossz hangja. Köztudott hogy az emberek többsége még akkor sem hallgat meg egy adott zenét, hogy ha éppenséggel kiszúrja a szemét. Tehát kíváncsi lennék, hogy a cikk elolvasói közül vajon hányan hallgatták meg egyáltalán. rolleyes.gif
2012. február 18. 19:05 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.02.18. 17:21)
Valahogy úgy. pardon.gif
Bár azt nem hiszem, hogy emiatt nem érdekelne túl sok embert Emilie, mert hogy azt hiszik, hogy neki van olyan rossz hangja. Köztudott hogy az emberek többsége még akkor sem hallgat meg egy adott zenét, hogy ha éppenséggel kiszúrja a szemét. Tehát kíváncsi lennék, hogy a cikk elolvasói közül vajon hányan hallgatták meg egyáltalán.  rolleyes.gif

Az biztos, hogy azok közül senki nem hallgatta meg, aki nem ismeri. Ezt le merném fogadni. Én már azelőtt is tudtam, hogy mire számítsak mielőtt lejátszottam volna, mert már láttam minden koncertfelvételt és azokon általában Emilie hangját folyton elnyomják. Pedig nem kellene, mert Emilinek nagyon jó jó és egyedi a hangja. Nem is értem minek kell a The Bloody Crumpets-nek egyáltalán énekelni. Csinálják a showt meg minden, de ne énekeljenek. mellow.gif
2012. február 19. 15:38 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.02.18. 19:05)
Az biztos, hogy azok közül senki nem hallgatta meg, aki nem ismeri. Ezt le merném fogadni. Én már azelőtt is tudtam, hogy mire számítsak mielőtt lejátszottam volna, mert már láttam minden koncertfelvételt és azokon általában Emilie hangját folyton elnyomják. Pedig nem kellene, mert Emilinek nagyon jó jó és egyedi a hangja. Nem is értem minek kell a The Bloody Crumpets-nek egyáltalán énekelni. Csinálják a showt meg minden, de ne énekeljenek.  mellow.gif

Igazából ezen már én is gondolkodtam. De mivel nem tudnunk ellene mit tenni, így az elmélkedéssel felhagytam. Amíg Emiliet nem zavarja, addig valószínű, hogy minden marad úgy ahogy van. És ha neki ez megfelel, akkor nekünk el kell fogadnunk a döntését. pardon.gif
2012. március 06. 20:01 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.02.19. 15:38)
Igazából ezen már én is gondolkodtam. De mivel nem tudnunk ellene mit tenni, így az elmélkedéssel felhagytam. Amíg Emiliet nem zavarja, addig valószínű, hogy minden marad úgy ahogy van. És ha neki ez megfelel, akkor nekünk el kell fogadnunk a döntését. pardon.gif

Végül is van abban valami amit mondasz. Személy szerint engem sem zavarnának, hogy ha nem énekelnének. Mert az biztos, hogy a showhoz kellenek, mert (talán) egyedül Emilie nem tudna ilyen fergeteges fellépéseket produkálni. Bár én el tudom képzelni, hogy ha csak egyedül lenne akkor is képes lenne hozni ezt a szintet. Tőle minden kitelik. biggrin.gif
2012. március 09. 18:32 #46
- törölt felhasználó -    
Már múltkor is akartam kérdezni Crybi, hogy véletlenül nem viszel magaddal fényképezőt? Kellene pár exkluzív kép. Persze ha nem az sem baj, biztosan lesznek fenn valahol képek, csak gondoltam azért megérdeklődöm előbb tőled. smileeee.gif

És egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik az új szám. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Crybi
2012. március 13. 18:49 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.03.09. 18:32)
Már múltkor is akartam kérdezni Crybi, hogy véletlenül nem viszel magaddal fényképezőt? Kellene pár exkluzív kép. Persze ha nem az sem baj, biztosan lesznek fenn valahol képek, csak gondoltam azért megérdeklődöm előbb tőled. smileeee.gif

Sosem szoktam fényképezőt vinni koncertekre. Persze sokszor akarok, mert szeretnék én is fényképet készíteni egy-egy kedvencemről, de sosem akarok lemaradni a koncert egyetlen mozzanatával sem. Úgyhogy én is majd mások fényképeire hagyatkozom. Elvégre biztosan lesznek majd akár még profi fotósok is, mert ugyan ez csak egy klubbeli fellépés, de azért Emilie elég nagy sztárnak számít. biggrin.gif
2012. március 13. 19:29 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.03.13. 18:49)
Sosem szoktam fényképezőt vinni koncertekre. Persze sokszor akarok, mert szeretnék én is fényképet készíteni egy-egy kedvencemről, de sosem akarok lemaradni a koncert egyetlen mozzanatával sem. Úgyhogy én is majd mások fényképeire hagyatkozom. Elvégre biztosan lesznek majd akár még profi fotósok is, mert ugyan ez csak egy klubbeli fellépés, de azért Emilie elég nagy sztárnak számít. biggrin.gif

Érthető végülis az álláspontod. Ugyan én még sosem voltam koncerten (remélem a közeljövőben ez változni fog), de értem, hogy mire gondolsz. Persze azért szívesen lennék hivatásos fotós, aki olyan sok koncerten ott lehet. Mert neki nem csak képei vannak, hanem egy jó élménye is.
Akkor majd hozok képeket ha lesznek. Meg ha találsz akkor te is hozhatnál (persze csak ha lesz majd kedved hozzá) biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Crybi
2012. március 14. 19:49 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.03.13. 19:29)
Érthető végülis az álláspontod. Ugyan én még sosem voltam koncerten (remélem a közeljövőben ez változni fog), de értem, hogy mire gondolsz. Persze azért szívesen lennék hivatásos fotós, aki olyan sok koncerten ott lehet. Mert neki nem csak képei vannak, hanem egy jó élménye is. 
Akkor majd hozok képeket ha lesznek. Meg ha találsz akkor te is hozhatnál (persze csak ha lesz majd kedved hozzá) biggrin.gif

Persze, majd hozok, bár ahogy téged ismerlek esélyem nem lesz, mindet fel fogod rakni, amit csak fel lehet majd lelni. laugh.gif

Na de akkor végülis csak én leszek az innen, aki ott lesz vasárnap a koncerten? sad.gif
2012. március 14. 19:56 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.03.14. 19:49)
Persze, majd hozok, bár ahogy téged ismerlek esélyem nem lesz, mindet fel fogod rakni, amit csak fel lehet majd lelni.  laugh.gif 
Na de akkor végülis csak én leszek az innen, aki ott lesz vasárnap a koncerten? sad.gif

Igyekszem majd visszafogni magam, bár nagyon nehéz lesz. blush.gif rohog.gif

Én már biztosan nem megyek, nem is valószínű, hogy otthon leszek vasárnap. lizz még talán megy, legalábbis mikor utoljára beszéltem vele, akkor nagyon úgy tűnt, hogy megy. Legfeljebb írjál neki, hátha vasárnapig már nem jön föl ide. smileeee.gif
2012. március 14. 20:02 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.03.14. 19:56)
Igyekszem majd visszafogni magam, bár nagyon nehéz lesz.  blush.gif  rohog.gif 
Én már biztosan nem megyek, nem is valószínű, hogy otthon leszek vasárnap. lizz még talán megy, legalábbis mikor utoljára beszéltem vele, akkor nagyon úgy tűnt, hogy megy. Legfeljebb írjál neki, hátha vasárnapig már nem jön föl ide. smileeee.gif

Köszi a tippet, akkor majd írok neki. biggrin.gif Persze ha egyedül kell mennem az sem gond, de azért nem lenne rossz valaki ismerős. Mondjuk még az is lehet, hogy a koncert során összefutok majd valami értelmes arccal, akivel a későbbiekben is érdemes lesz tartani a kapcsolatot. Ki tudja. wink.gif
2012. március 24. 19:55 #52
- törölt felhasználó -    
Most már helyénvalónak éreztem, hogy feljöjjek és egy kisebb beszámoló féleséget írjak. Végül egyedül mentem, mert lizz nem tudott jönni, de a végén szereztem új barátokat. Vagy legalábbis olyan embereket, akik szeretik Emiliet.
A koncert egyszerűen frenetikus volt. Kissé megdöbbentő, hogy nem találni képeket a koncertről. Ha ezt előre tudom akkor elviszem azt a tetves fényképező gépet, de hát így már buktam. Emilie élőben még fantasztikusabb, mind megjelenésben, mind pedig zenében, mint ahogyan azt valaha is el tudtam képzelni. A koncerten egyébként elég sokan voltunk, nem hittem volna, hogy ennyi Emilie rajongó rejtőzködik az országban. Kellemes csalódás volt. smileeee.gif Egyébként sajnálom, hogy nem tudtatok ott lenni, mert azért ez tényleg egy olyan élmény, amit elég nagy kár kihagyni, továbbá nem adódik minden nap egy ilyen lehetőség. Remélem, hogy még lesz szerencsénk abban a megtiszteltetésben részesülni, hogy újra meglátogat minket Emili és akkor már majd talán (reméljük), hogy akár egy egész arénát képes lesz megtölteni a rajongóival. Erre mondjuk nem tudom mekkora esély van, de reménykedni azért csak szabad. biggrin.gif
2013. június 05. 17:24 #53
- törölt felhasználó -    
Nagyon régóta mániákusan szeretem Emilie-t, a koncerten én is ott voltam és életem legjobb órái voltak. Évek alatt lefordítottam az összes dalszövegét és versét is, ami megtalálható a weblapompn is: http://emilieautumn.gportal.hu/
Ezt sajnos nemrég hoztam létre. Nekiálltam a könyvét is lefordítani, lenyűgöző és félelmetes is. Imádom! wub.gif
2013. június 05. 18:31 #54
- törölt felhasználó -    
http://artandotherdisasters.files.wordpress.com/2012/02/emilie-autumn.jpg
Kedvenc képem! wub.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok