Starity

Emilie Autumn

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 03. 18:09 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2011.11.03. 17:57)
Lányok örömmel jelentem, hogy Emilie jön Budapestre!  cool.gif

Úristen, ott a helyem! w00t.gif Remélem nem lesz drága a jegy, bár mivel egy klubban lesz, így talán nem olyan vészes egy jegy.
Mondjuk az azért látszik, hogy ő nem olyan híres hazánkban, nem egy Arénában ad koncertet. mellow.gif
2011. november 03. 18:15 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (lizz @ 2011.11.03. 18:09)
Úristen, ott a helyem!  w00t.gif Remélem nem lesz drága a jegy, bár mivel egy klubban lesz, így talán nem olyan vészes egy jegy.
  Mondjuk az azért látszik, hogy ő nem olyan híres hazánkban, nem egy Arénában ad koncertet.  mellow.gif

Hát szerintem már annak lehet örülni, hogy ellátogat egyáltalán hozzánk. pardon.gif
2011. november 03. 18:19 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2011.11.03. 18:15)
Hát szerintem már annak lehet örülni, hogy ellátogat egyáltalán hozzánk. pardon.gif

Hát végül is igaz. De azért kíváncsi lennék rá, hogy egy aréna koncerten hány ember lenne.
2011. november 03. 18:21 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (lizz @ 2011.11.03. 18:19)
Hát végül is igaz. De azért kíváncsi lennék rá, hogy egy aréna koncerten hány ember lenne.

Tartok tőle, hogy nem lenne túl sok ember. Pedig Emilie nagyon tehetséges, csak hát kevesen ismerik. unsure.gif
2011. november 05. 11:37 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2011.11.03. 17:57)
Lányok örömmel jelentem, hogy Emilie jön Budapestre!  cool.gif

Végre, végre, végre!! yahoo.gif Nem érdekel semmilyen jegyár, kerül amibe kerül, de én ott leszek. gy Emilie koncertet bűn lenne kihyagni. biggrin.gif
Az meg engem kifejezetten hidegen hagy, hogy helyileg hol van, klubban vagy arénában. A lényeg, hogy jön. wink.gif
Akik meg nem is ismerik azok nem tudják, hogy kit veszítenek. Idővel talán rájönnek, hogy valami fontos hiányzik az életükből. rolleyes.gif
2011. november 12. 19:23 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2011.11.05. 11:37)
Akik meg nem is ismerik azok nem tudják, hogy kit veszítenek. Idővel talán rájönnek, hogy valami fontos hiányzik az életükből.  rolleyes.gif

Nem hinném, hogy valaha is rájönnek. Az utóbbi időben a zenei ipar nagyon kevés igazi gyöngyszemet tartalmaz és sajnos ezeknek a gyönygszemeknek a többsége nem igazán ismert. mellow.gif
Minden esetre mi örüljünk, hogy ismerjük ezt a fantasztikus énekesnőt. wink.gif
2011. november 24. 18:14 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (lizz @ 2011.11.12. 19:23)
Nem hinném, hogy valaha is rájönnek. Az utóbbi időben a zenei ipar nagyon kevés igazi gyöngyszemet tartalmaz és sajnos ezeknek a gyönygszemeknek a többsége nem igazán ismert.  mellow.gif 
Minden esetre mi örüljünk, hogy ismerjük ezt a fantasztikus énekesnőt.  wink.gif

A zenei ipar szép lassan épül le. Vannak még nagy tehetségek és biztos, hogy vannak akik sokra vinnék, csak még nem fedezték fel őket. Csak sajnos manapság azok futnak be, akik nem értenek ahhoz, amit csinálnak és nem azok, akik ténylegesen le is tesznek/le is tennének valamit az asztalra. unsure.gif
2011. december 29. 18:56 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2011.11.24. 18:14)
A zenei ipar szép lassan épül le. Vannak még nagy tehetségek és biztos, hogy vannak akik sokra vinnék, csak még nem fedezték fel őket. Csak sajnos manapság azok futnak be, akik nem értenek ahhoz, amit csinálnak és nem azok, akik ténylegesen le is tesznek/le is tennének valamit az asztalra.  unsure.gif

A probléma főleg ott kezdődik, hogy sokan ezt a tényt nem ismerik fel, mert az utóbbi időben a zenének nevezhető zene nem túl menő, túlnyomó többségben nem az kap szerepet a zeneiparban. Emilie is azért nem olyan híres, mert ő zenét is csinál, meg hihetetlen showkat és nem csak valami béna, ámbár eladható baromságot nyomat, mint az előadók többsége úgy manapság. És akkor ezek után még csodálkoznak sokan, hogy miért az ilyen nyálas kis szerencsétlenségek vezetik a slágerlistákat. pardon.gif rolleyes.gif
2012. január 17. 18:03 #29
- törölt felhasználó -    
A jegyek ára nem vészes (3500 forint), úgyhogy lehet, hogy megyek. Majd még kiderül, hogy addigra lesz-e valami halaszthatatlan dolgom, vagy el tudok-e menni.
Egyébként találtam pár klassz, új képet Emiliről, csak mindegyiken ott van a vízjel, ami azért kicsit ront az összképen. mellow.gif Minden esetre itt vannak a képek, szerintem érdemes rájuk egy pillantást vetni. wink.gif
2012. január 17. 18:16 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (lizz @ 2012.01.17. 18:03)
A jegyek ára nem vészes (3500 forint), úgyhogy lehet, hogy megyek. Majd még kiderül, hogy addigra lesz-e valami halaszthatatlan dolgom, vagy el tudok-e menni.
Egyébként találtam pár klassz, új képet Emiliről, csak mindegyiken ott van a vízjel, ami azért kicsit ront az összképen.  mellow.gif Minden esetre itt vannak a képek, szerintem érdemes rájuk egy pillantást vetni. wink.gif

Én nem hiszem, hogy megyek. Szeretem Emiliet, meg a jegy sem drága, de nem is biztos, hogy ráérek, plusz jelenleg még kisebb kiadásokat sem csinálhatok, mert egy igen drága dologra gyűjtök. blush.gif
A képeket már láttam, de azért köszi, hogy ide is betetted őket. beer.gif Engem is nagyon idegesít a vízjel, ha nem lenne rajtuk, vagy el lehetne tüntetni, akkor tudnék belőlük kirakni egy új profilképet Emilienek. mellow.gif
2012. január 19. 17:10 #31
- törölt felhasználó -    
Nekem már meg is van a jegyem, szóval én már biztosan ott leszek. cool.gif Nem bánnám, hogy ha ti is jönnétek, vagy ha Mizi nem is, akkor legalább te lizz. Azért pár ismerős arccal találkozni jobb lenne. Persze ha nem találkozok ismerőssel akkor sem lesz rosszabb maga a koncert, de értitek. smileeee.gif
2012. január 20. 17:02 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.01.19. 17:10)
Nekem már meg is van a jegyem, szóval én már biztosan ott leszek. cool.gif Nem bánnám, hogy ha ti is jönnétek, vagy ha Mizi nem is, akkor legalább te lizz. Azért pár ismerős arccal találkozni jobb lenne. Persze ha nem találkozok ismerőssel akkor sem lesz rosszabb maga a koncert, de értitek. smileeee.gif

Persze, hogy értjük. smileeee.gif
Én még nem ígérek semmit Crybi, bár elég valószínűnek tűnik, hogy megyek. Vétek lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget. A jegy sem drága és végre láthatnám élőben egyik kedvenc énekesnőmet. biggrin.gif
2012. január 22. 19:31 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (lizz @ 2012.01.20. 17:02)
Persze, hogy értjük. smileeee.gif
Én még nem ígérek semmit Crybi, bár elég valószínűnek tűnik, hogy megyek. Vétek lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget. A jegy sem drága és végre láthatnám élőben egyik kedvenc énekesnőmet. biggrin.gif

Ha már biztos, hogy jössz akkor szólj és akkor esetleg mehetnénk együtt is. biggrin.gif
Mizi neked pedig örök hálám a cikkért. meghajolo.gif Viszont legközelebb ne csak így titokban írd meg, mert már nekem is volt egy cikk vázlatom. rohog.gif
2012. január 22. 19:36 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.01.22. 19:31)
Ha már biztos, hogy jössz akkor szólj és akkor esetleg mehetnénk együtt is. biggrin.gif
Mizi neked pedig örök hálám a cikkért.  meghajolo.gif Viszont legközelebb ne csak így titokban írd meg, mert már nekem is volt egy cikk vázlatom.  rohog.gif

Bocsánat, nem akartam "ellopni" az ötletedet. blush.gif Egyébként direkt nem szóltam róla nektek, mert meglepetést akartam szerezni vele. biggrin.gif (bár az sem volt biztos, hogy egyáltalán engedélyezik, de azért reménykedtem. rohog.gif már kezdtem feladni a reményt, mikor láttam, hogy az előbb kitették.)
1 felhasználónak tetszik: lizz
2012. január 22. 19:45 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.01.22. 19:36)
Bocsánat, nem akartam "ellopni" az ötletedet.  blush.gif Egyébként direkt nem szóltam róla nektek, mert meglepetést akartam szerezni vele.  biggrin.gif (bár az sem volt biztos, hogy egyáltalán engedélyezik, de azért reménykedtem.  rohog.gif már kezdtem feladni a reményt, mikor láttam, hogy az előbb kitették.)

Hát a meglepetés az sikerült Mizi, nagyon köszönjük a cikket. meghajolo.gif
Egyébként ilyenkor lehet majd azt megtudni, hogy ki az aki tényleg szereti (vagy egyáltalán ismeri) Emiliet, és ki az, aki csak úgy berakta a kedvencei közé, hogy eggyel több híresség legyen a listáján. rolleyes.gif Már nem mintha túlzottan érdekelne, csak azért szeretem látni, hogy kik azok, akik tényleg szeretik egy adott kedvencemet és kik azok, akik csak úgy szórakoznak.
1 felhasználónak tetszik: Crybi
2012. január 23. 17:11 #36
- törölt felhasználó -    
A cikkhez érkező kommentek miatt csak én érzek erős késztetést arra, hogy néhány embert hatalmas kínok között tegyek el láb alól? happy.gif 110.gif Egyszerűen felháborító, hogy némelyik ember mennyire primitív, mennyire bunkó. De persze ebből is látszik, hogy az olyan ember nem menő, akiben van kreativitás, aki csak egy kicsit is tehetséges és nem valami kis jöttment senki, akinek minden nap lejátsszák a zenéjét vagy hatszor a zenecsatornák. És akkor az emberek még büszkék is magukra. Szerintem meg az ilyen nyugodtan húzza le magát a wc-n, mert az ilyen oda való. És most elnézést a kiborulásomért, de már nagyon elegem van a sok arrogáns idiótából. reklamalo.gif
2012. január 23. 17:23 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.01.23. 17:11)
A cikkhez érkező kommentek miatt csak én érzek erős késztetést arra, hogy néhány embert hatalmas kínok között tegyek el láb alól? happy.gif  110.gif  Egyszerűen felháborító, hogy némelyik ember mennyire primitív, mennyire bunkó. De persze ebből is látszik, hogy az olyan ember nem menő, akiben van kreativitás, aki csak egy kicsit is tehetséges és nem valami kis jöttment senki, akinek minden nap lejátsszák a zenéjét vagy hatszor a zenecsatornák. És akkor az emberek még büszkék is magukra. Szerintem meg az ilyen nyugodtan húzza le magát a wc-n, mert az ilyen oda való. És most elnézést a kiborulásomért, de már nagyon elegem van a sok arrogáns idiótából. reklamalo.gif

Próbálj meg lenyugodni, az ilyen emberek azt sem érdemlik meg, hogy foglalkozzunk velük. Én már megtettem a szükséges lépéseket, remélhetőleg a moderátorok majd látják, hogy melyek azok a kommentek, amik egyáltalán nem kellenek oda. Ennél többet ha akarnák sem tennék, mert mint mondtam az ilyen ember nem ér annyit. Légy büszke arra, hogy te ismersz egy ilyen tehetséget, mint Emilie, aztán ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak. wink.gif
2012. január 23. 17:46 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.01.23. 17:23)
Próbálj meg lenyugodni, az ilyen emberek azt sem érdemlik meg, hogy foglalkozzunk velük. Én már megtettem a szükséges lépéseket, remélhetőleg a moderátorok majd látják, hogy melyek azok a kommentek, amik egyáltalán nem kellenek oda. Ennél többet ha akarnák sem tennék, mert mint mondtam az ilyen ember nem ér annyit. Légy büszke arra, hogy te ismersz egy ilyen tehetséget, mint Emilie, aztán ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak.  wink.gif

Irigyellek a hidegvéredért Mizi. Szívem szerint most szépen beolvasnék az ilyen értelmes kommenteket író egyéneknek, de nem akarok lealacsonyodni. Mert igazad van: nem érnek annyit. Csak azért mégis úgy elbeszélgetnék az ilyen emberekkel. Vajon mi lehet a fejükben akkor, amikor ilyen értelmesen képesek valamit leírni? Egyáltalán hogy jut eszébe az, hogy nem csak hogy leírja, de még el is küldje az ilyen hozzászólásait? Hát le a kalappal, nagy tudás kell az ilyenekhez az már egyszer biztos. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Crybi
2012. február 06. 18:53 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (lizz @ 2012.01.23. 17:46)
Irigyellek a hidegvéredért Mizi. Szívem szerint most szépen beolvasnék az ilyen értelmes kommenteket író egyéneknek, de nem akarok lealacsonyodni. Mert igazad van: nem érnek annyit. Csak azért mégis úgy elbeszélgetnék az ilyen emberekkel. Vajon mi lehet a fejükben akkor, amikor ilyen értelmesen képesek valamit leírni? Egyáltalán hogy jut eszébe az, hogy nem csak hogy leírja, de még el is küldje az ilyen hozzászólásait? Hát le a kalappal, nagy tudás kell az ilyenekhez az már egyszer biztos.  rolleyes.gif

Az biztos, hogy ehhez nem kevés hidegvér kell. Én az ilyeneket szívem szerint úgy kiosztanám... De nem akarok kitiltott lenni, úgyhogy kivételesen befogom a számat. rohog.gif Egyébként biztos vagyok benne, hogy ha valamelyik felkapott kis senkiről lenne szó és valaki ilyet írna róla, akkor mindenki fel lenne háborodva. De hát nem is vártam mást az emberektől. A színvonal az egyre jobban süllyed és csak süllyed. rolleyes.gif

Egyébként azt már múltkor is akartam jelezni, hogy a cikkhez választott videó nem a legjobb, Emilie hangját teljesen elnyomja a The Bloody Crumpets. mellow.gif
2012. február 06. 18:58 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crybi @ 2012.02.06. 18:53)
Az biztos, hogy ehhez nem kevés hidegvér kell. Én az ilyeneket szívem szerint úgy kiosztanám... De nem akarok kitiltott lenni, úgyhogy kivételesen befogom a számat.  rohog.gif Egyébként biztos vagyok benne, hogy ha valamelyik felkapott kis senkiről lenne szó és valaki ilyet írna róla, akkor mindenki fel lenne háborodva. De hát nem is vártam mást az emberektől. A színvonal az egyre jobban süllyed és csak süllyed.  rolleyes.gif
Egyébként azt már múltkor is akartam jelezni, hogy a cikkhez választott videó nem a legjobb, Emilie hangját teljesen elnyomja a The Bloody Crumpets.  mellow.gif

A videó valóban nem jó, de azt már a moderátorok rakták bele és miután egy cikk kikerül már nem lehet rajta változtatni. pardon.gif unsure.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok