Adam Lambert: „Nem házasodom”
2011. augusztus 03. 19:09
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
szerintem az egész házasság hülyeség ...
mert csak gy papír,ráadásul ha már úgy döntök hogy nem akarok tovább a férjemmel lenni,sokkal több a macera mert még a válás is ott van meg minden ... arról nem is beszélve hogy egy csomószor hallottam hogy a házasság tönkre teszi a szerelmet :/
bár ez csak az én véleményem
mert csak gy papír,ráadásul ha már úgy döntök hogy nem akarok tovább a férjemmel lenni,sokkal több a macera mert még a válás is ott van meg minden ... arról nem is beszélve hogy egy csomószor hallottam hogy a házasság tönkre teszi a szerelmet :/
bár ez csak az én véleményem
2011. augusztus 03. 19:16
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
Alig várom az új lemezét
Biztosan nagyon jó lesz és dicséretes, hogy ő nem teregeti ki a magánéletét, mint egyesek..
2011. augusztus 03. 19:32
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Adam<33
2011. augusztus 03. 19:36
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon várom az új albumát ♥
2011. augusztus 03. 19:41
Szimpatikus, hogy nem tereget ki mindent a kapcsolatukról, nagyon kedvelem Saulit, és remélem, hogy Adam megtalálta az igazit:)
Akinek meg az a legnagyobb problémája, hogy milyen Adam bőre, az menjen aztán keressen valami babaarcú tökéletességet, aztán legyen vele boldog-.-"
Akinek meg az a legnagyobb problémája, hogy milyen Adam bőre, az menjen aztán keressen valami babaarcú tökéletességet, aztán legyen vele boldog-.-"
2011. augusztus 03. 19:43
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
várom az uj albumot.
Licky, amugy igy gondolom én is.
van egy hetero pár, és nagyon szeretik egymást, és miután összeházasodnak, csak a bonyodalom, hogy legyen a kassza, ilyen-olyan dolgok, kicsi problémák, de hamar felörlik a kapcsolatot.
amugy meg Ad dolga, hogy összeházasodik-e Saulival, vagy sem, bár elég fiatal a kapcsolat, szerintem korai lenne.. ha meg igen, sok boldogságot.^^meg amugyis. Saubert.^^<3
Licky, amugy igy gondolom én is.
van egy hetero pár, és nagyon szeretik egymást, és miután összeházasodnak, csak a bonyodalom, hogy legyen a kassza, ilyen-olyan dolgok, kicsi problémák, de hamar felörlik a kapcsolatot.
amugy meg Ad dolga, hogy összeházasodik-e Saulival, vagy sem, bár elég fiatal a kapcsolat, szerintem korai lenne.. ha meg igen, sok boldogságot.^^meg amugyis. Saubert.^^<3
2011. augusztus 03. 19:44
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
aftermath96, igazad van..
2011. augusztus 03. 19:50
kíváncsi lettem az új albummal kapcsolatban 
és,hogy nem teregeti ki a magánéletét az példa mutató lehetne,hiszen a szóban is benne van MAGÁNélet!! csak rá tartozik és az Ő dolga miket oszt meg és miket nem
és,hogy nem teregeti ki a magánéletét az példa mutató lehetne,hiszen a szóban is benne van MAGÁNélet!! csak rá tartozik és az Ő dolga miket oszt meg és miket nem
2011. augusztus 03. 20:13
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Kíváncsi vagyok a következő albumra, bár biztos jó lesz, hiszen Adam hatalmas tehetség
Egyébként örülök, hogy ő lévén igazi sztárnak (nem mint Bieber meg Szalonna) nem teregeti ki a magánügyeit.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: