Sokan gondolták úgy, hogy a népszerű meleg énekes hamarosan kimondja a boldogító igent, ám mindezt megcáfolta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert: „Nem házasodom”
2011. augusztus 03. 17:31
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Nem tok erre mit mondani.
2011. augusztus 03. 17:31
ez nem semmi kép róla de azért biztos jó lesz :'D
2011. augusztus 03. 17:32
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Nyöff09 @ 2011.08.03. 17:27)
Ha közelebbről megnézitek a képet nem ijesztő egy kicsit ez az ember?? 
Akkor HQ képet eszedbe se jusson megnézni. Kicsit kráteres az arca, mint a Holdnak. Ráadásul az a két kiló alapozó, amit rákennek neki, az sem kifejezetten sok jót a bőrével hosszabb távon.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. augusztus 03. 17:32
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Nyöff09: de egy kicsit xD
2011. augusztus 03. 17:33
Mekkora baromság már, hogy néhányan tényleg azt hitték, rögtön rohannak és összeházasodnak :'D Annyira régóta nem is ismerik egymást Saulival. Viszont Adam nem azt nyilatkozta, hogy soha nem akar megházasodni, csak azt, hogy nem a közeljövőben. De a Us Weekly magazin kihagyta a "közeljövőben" szót, hát azért nem mindegy.
2011. augusztus 03. 17:38
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Az sem teljesen biztos, hogy azért nem akar (még) összeházasodni, mert a saját neméhez vonzódik, hanem mert még elég fiatal, és lehet, hogy nem akarja elkötelezni magát...
2011. augusztus 03. 17:40
Nem értem mért kell ezt nagy dobra verni, sokan vannak akik nem akarnak házasodni amit meg is értek mert ha úgy összevesznek hogy szét akarnak menni akkor azzal lenne tele az újság hogy "Adam Lambert elválik barátjától" ezzel meg sztem még jobban lejáratnák szegényt mert mindenki azzal jön hogy meleg és nem nézik az értéket ami ebből a csodálatos emberből származik.
Ezekhez a hozzászólásokhoz meg tökre kivagyok hogy "mennyi smink van rajta" néztek TV-t? akik a címlapon és a képernyőn vannak azokon mind 1kiló alapzó van. Adam esetében annyi hogy neki a szeme is kivan festve, és rohatt jól áll neki
Ezekhez a hozzászólásokhoz meg tökre kivagyok hogy "mennyi smink van rajta" néztek TV-t? akik a címlapon és a képernyőn vannak azokon mind 1kiló alapzó van. Adam esetében annyi hogy neki a szeme is kivan festve, és rohatt jól áll neki
1 felhasználónak tetszik:
vdorina96
2011. augusztus 03. 17:50
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ez az
A nap jó híre! Nem házasodhat, ameddig nem találkozott velem 
A lemezt pedig nagyon várom. A FYE nekem kicsit összecsapott volt - amolyan gyorsan és biztosan a siker felé tolták összevásárolt dalokkal, míg erre a lemezre az összes dalt ő írja. Nagyon kíváncsi vagyok. Az OOL fantasztikus szám, majdnem sírtam rajta
Köszi a cikket, szép munka
A lemezt pedig nagyon várom. A FYE nekem kicsit összecsapott volt - amolyan gyorsan és biztosan a siker felé tolták összevásárolt dalokkal, míg erre a lemezre az összes dalt ő írja. Nagyon kíváncsi vagyok. Az OOL fantasztikus szám, majdnem sírtam rajta
2011. augusztus 03. 17:53
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.08.03. 17:32)
Akkor HQ képet eszedbe se jusson megnézni. Kicsit kráteres az arca, mint a Holdnak. Ráadásul az a két kiló alapozó, amit rákennek neki, az sem kifejezetten sok jót a bőrével hosszabb távon.
A bőrfoltokról nem tehet. Egy interjúban - még régebben elmondta -, hogy ezek tág pórusok. Gyakran volt miattuk depressziós, mert az egész nem esztétikus. Ezek a kráterek azért keletkeztek az arcán, mert fiatal korában elkaparta a pattanásait (amelyeket amúgy örökölt, nagyon csúnya volt a bőre, viszont azt lehetett volna kezelni).
Amúgy már sokkal jobb a bőre, mint 2009-ben. Akkor volt igazán szembetűnő, most már alig-alig látszik.
És szerintem k.rva jól néz ki a képen, bár lehet én elfogult vagyok
2011. augusztus 03. 17:56
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Nem azt mondta, hogy nem házasodik, hanem a KÖZELJÖVŐBEN NEM. Nagyon nem mindegy.
Nem igazán tetszik, hogy folyton a magánéletéről kérdezgetik, és még ki is forgatják amit mondd, nem csodálom, ha már őt is nagyon idegesíti a dolog.
Sauli pedig az új "kedvencem", imádom azt a pasit, hihetetlenül édes.
Nem igazán tetszik, hogy folyton a magánéletéről kérdezgetik, és még ki is forgatják amit mondd, nem csodálom, ha már őt is nagyon idegesíti a dolog.
Sauli pedig az új "kedvencem", imádom azt a pasit, hihetetlenül édes.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.