Jessica Alba máris a fogyáson gondolkodik
2011. augusztus 03. 18:56
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Milasnape igazad van
2011. augusztus 03. 19:03
Idézet (An_d_a @ 2011.08.03. 18:07)
nem értem,hogy miért annyira fontos mindenkinek,hogy cérnavékony legyen..
én is vékonyka vagyok,de nem számolgatom a kalóriákat,hanem egyszerűen ilyen az alkatom.attól,hogy valakit sokat fotóznak és sokat van nyilvánosság előtt,még nem kéne ennyire a súlyával foglalkozni,főleg így,szülés után...
Akkor köszönd meg a felmenőidnek a jó géneket, mert sajnos nem mindenki ilyen. És igen, az én álláspontom az, hogy a géneken rengeteg múlik.
2011. augusztus 03. 19:19
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ő szerintem arra gondolt, hogy a szülés utáni fölösleget szeretné leadni! Abban nincs semmi rossz! Amúgy meg gyönyörű kismama!
2011. augusztus 03. 19:29
Most itt okoskodtok, hogy más éhezik meg ilyen hülyeségeken, de sokatoknak fogalmatok sincsen, hogy milyen kövérnek lenni. Vagy milyen az ha egy bombázó csinos nő voltál és meghízol. Gőzötök sincs róla. Nem tudjátok, hogy milyen ha rosszul érzed magad a bőrödben.. Az aki vékony szerintem ne okoskodjon.
Én is szenvedek az edzéssel, meg hogy 6 után semmi kaja stb. És meg van az eredménye, már most jobban érzem magam!
Lehet, hogy Jess így is csinos, de már nem érzi olyan jól magát így plusz kilókkal, amit teljesen megértek. Minden kismama csinos akar lenni a szülés után, szerintem ez természetes.
Én is szenvedek az edzéssel, meg hogy 6 után semmi kaja stb. És meg van az eredménye, már most jobban érzem magam!
Lehet, hogy Jess így is csinos, de már nem érzi olyan jól magát így plusz kilókkal, amit teljesen megértek. Minden kismama csinos akar lenni a szülés után, szerintem ez természetes.
2011. augusztus 03. 20:04
Hát szerintem ő pont úgy jó ahogy van,nem baj ha egy kicsi fölösleg van rajta attól még gyönyörű marad!
2011. augusztus 03. 20:15
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.03. 19:29)
Most itt okoskodtok, hogy más éhezik meg ilyen hülyeségeken, de sokatoknak fogalmatok sincsen, hogy milyen kövérnek lenni. Vagy milyen az ha egy bombázó csinos nő voltál és meghízol. Gőzötök sincs róla. Nem tudjátok, hogy milyen ha rosszul érzed magad a bőrödben.. Az aki vékony szerintem ne okoskodjon.
Számból vetted ki a szót
2011. augusztus 03. 20:48
szerintem a szülés utána fölösleget akarja majd leadni :)LadyAlba88 egyetértek
2011. augusztus 10. 02:05
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (milasnape @ 2011.08.03. 15:50)
Ez tényleg nagyon okos, a baba meg eheti a mű bébitápot, mert anyucinak nem lesz elég/elég tápértékű teje... 
Gondolom már 2008ban is így csinálta, de attól még Honor Marie is egy egészséges gyereknek tűnik.
Idézet (Kiim @ 2011.08.03. 15:56)
Amíg Jessica Alba 1200 kalóriát engedélyez! magának egy nap, addig más egy kib*szott zsemléért oda adná az életét. A sztároknak is csak annyit kívánok, hogy ez legyen a legnagyobb problémájuk, hogy címlap képesek legyenek mindig. Ahelyett hogy azt mondaná, hogy bocsi! szültem egy gyereket, ilyen lett az alakom, ennyi. Nem a konditeremben élni az életét, hogy had kerüljön be egy szerencsétlen filmbe. Ez nem csak Jessica-ra vonatkozik, hanem úgy kompletten az összes sztárocskára.
Ez nagyon demagóg volt
Idézet (solya222 @ 2011.08.03. 16:32)
szerintem nem kéne annyira aggódnia létezik már a fotoshop,
Ja, de nem mozgóképre
Idézet (Nina1122 @ 2011.08.03. 20:04)
Hát szerintem ő pont úgy jó ahogy van,nem baj ha egy kicsi fölösleg van rajta attól még gyönyörű marad! 
Na igen, csak ő attól aggódik hogy mi van ha nem csak kicsi lesz az a fölösleg
Am én nagyon kivi vagyok milyen formában lesz Jess a szülés után. Mármint szószerint
2011. augusztus 10. 13:52
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
2011. október 02. 23:37
|
|
Dórii95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 161338 offline
|
Majd ő tudja, hogy fogyni akar vagy nem. Ha akar, meg a karrierje is ezt várja el tőle, akkor fogynia kell. Meg hát biztos, hogy szülés után gondolta, nem közbe. De hülyék vagytok!
2011. október 02. 23:40
|
|
Dórii95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 161338 offline
|
De égő aki ezt írta:
"Amíg Jessica Alba 1200 kalóriát engedélyez! magának egy nap, addig más egy kib*szott zsemléért oda adná az életét. A sztároknak is csak annyit kívánok, hogy ez legyen a legnagyobb problémájuk, hogy címlap képesek legyenek mindig. Ahelyett hogy azt mondaná, hogy bocsi! szültem egy gyereket, ilyen lett az alakom, ennyi."
Miért vagy ilyen elkeseredett? Dagadt vagy? Nem utálni kell azt, aki törődik a testével, életével, karrierjével, hanem lefogyni és magaddal foglalkozni:D Miért mondaná, hogy "bocsi szültem egy gyereket ilyen az alakom", ha megtehetné, hogy csinosabb legyen? Mekkora barom vagy:D Idióta irígy köcsög:D
"Amíg Jessica Alba 1200 kalóriát engedélyez! magának egy nap, addig más egy kib*szott zsemléért oda adná az életét. A sztároknak is csak annyit kívánok, hogy ez legyen a legnagyobb problémájuk, hogy címlap képesek legyenek mindig. Ahelyett hogy azt mondaná, hogy bocsi! szültem egy gyereket, ilyen lett az alakom, ennyi."
Miért vagy ilyen elkeseredett? Dagadt vagy? Nem utálni kell azt, aki törődik a testével, életével, karrierjével, hanem lefogyni és magaddal foglalkozni:D Miért mondaná, hogy "bocsi szültem egy gyereket ilyen az alakom", ha megtehetné, hogy csinosabb legyen? Mekkora barom vagy:D Idióta irígy köcsög:D
2011. október 02. 23:41
|
|
Dórii95új tag |
|
Ez azért kedves: "...A sztároknak is csak annyit kívánok, hogy ez legyen a legnagyobb problémájuk, hogy címlap képesek legyenek mindig...." Milyen rendes vagy
Tényleg ne legyen több gondja!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: