persze itt nem pizzára gondolok meg ilyesmi
Jessica Alba máris a fogyáson gondolkodik
2011. augusztus 03. 17:04
valahogy nem bírom az ilyeneket...van rajtuk egy kis felesleg,és ájulásig edzik/koplalják magukat...
2011. augusztus 03. 17:13
|
|
Rihanna100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 151122 offline
|
Szerintem nem kéne neki fogynia..
Ő így is csodás..
♥ ♥
Ő így is csodás..
2011. augusztus 03. 17:17
|
|
Rihanna100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 151122 offline
|
2011. augusztus 03. 17:24
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Idézet (Haileyh @ 2011.08.03. 16:49)
ha éhezteti magát akkor a szervezete az izmot kezdi el bontani, nem pedig a zsírt
elnézést a rossz hírért jess

elnézést a rossz hírért jess
Amúgy,ja így van.
2011. augusztus 03. 17:54
Pff nem o az egyetlen aki utal edzeni bar ez rajtam meg is latszik nem ugy mint rajta....Pff egyszeruen utalok sportolni nem birom az egeszet halara unom magam kozbe:( De ez van nincs mitt tenni:(
2011. augusztus 03. 18:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem értem,hogy miért annyira fontos mindenkinek,hogy cérnavékony legyen..
én is vékonyka vagyok,de nem számolgatom a kalóriákat,hanem egyszerűen ilyen az alkatom.attól,hogy valakit sokat fotóznak és sokat van nyilvánosság előtt,még nem kéne ennyire a súlyával foglalkozni,főleg így,szülés után...
2011. augusztus 03. 18:46
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Zsuviii
Nem tudom, hogy mi ez a fogyókúraláz...De egyre borzasztóbb. :$
Szülés után rögtön másnapon úgy sem fog még forgatni, gondolom... egyetértek
ha meg fogyúzni akar akkor lehet ilyen derékkötőt is hordani mert attól állítólag visszamegy a felesleg is
Nem tudom, hogy mi ez a fogyókúraláz...De egyre borzasztóbb. :$
Szülés után rögtön másnapon úgy sem fog még forgatni, gondolom... egyetértek
ha meg fogyúzni akar akkor lehet ilyen derékkötőt is hordani mert attól állítólag visszamegy a felesleg is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: