Jason Derülo romantikus dallal rukkolt elő
2011. augusztus 03. 21:43
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Hát a Don't Wanna Go Home nem volt olyan rossz, mert pörgös szám, de ez nem igazán tetszik, nyálas és én Jason Derülot nem igazán tartom annyira jó énekesnek, a lassabb számoknál meg nálam nagyon hallatszik
2011. augusztus 03. 22:01
Hát én Jason-t R&B énekesként ismertem meg,és imádtam is a debütalbumáról minden egyes számot.A másodikat is vártam már nagyon,viszont a Don't Wanna Go Home-al kicsit csalódást okozott,mert nekem az nagyon dance-es.Ez viszont tetszik,mert megint R&B-s de az a fütyülés nagyon nem kellett volna bele.Amúgy semmi bajom a számmal,nem tudom mi a bajotok vele.Szerintem ilyen énekes is kell,aki hasonló számokat csinál nem mindig csak bulizósakat.Röviden,tömören tetszik.
2011. augusztus 04. 09:57
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Jó kis szám lett
2011. augusztus 04. 15:20
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
jóóó
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: