Megvannak az MTV VMA fellépői
2011. augusztus 03. 15:56
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Apám évek óta ezek a fellépők mi retekre jelölik a Kakát meg a Perry-t semmit nem tesznek csak 1 lemezről 5-6-7 kislemezt kimásolnak oszt ennyi, nagy teljesítmény ez a MTV is régen árnyéka önmagának éljen a mocsok mainstream.
2011. augusztus 03. 16:05
hát szerintem gaga fellépése lesz a legjobb. adele is biztos elereszti majd a hangját és el is kell
egyébként nem hinném, hogy gaga fogja vezetni. bár ha mégis ő vezentné, akkor biztos nagyonjóó lenne
(hiszen jó a humora
)
2011. augusztus 03. 16:05
rocknroller, teljes mértékben egyetértek. Ugyanígy gondolom, de sajnos ez van, tudok gratulálni mindenkinek
2011. augusztus 03. 17:19
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Sok sikert:)
2011. augusztus 03. 18:21
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
adele-nak kifejezetten örülök,katy perry is jó,bár ő annyira nem jó élőben szerintem.gaga..hát..ő már mindenhol ott van,szóval mindegy xD
lil wayne..őt nem értem miért sztárolják annyira,nekem kifejezetten nem tetszik a stílusa,chris brown pedig nem rossz,bár ő is olyan középmezőnyben elhelyezkedő énekes,talán.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: