Selena Gomez felhagy az énekléssel
2011. augusztus 13. 13:29
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
jó hangja van nagyon az tény csak fejhangon énekel! de folyamatosan fejlődik a hangja de ha abba hagyja örökre leragad egy szinten! én már nagyon várom hogy több időt fordítson a színészi karrierjére!
2011. augusztus 13. 13:53
Jaj csak azt ne olyan szép hangja van kár lenne abba hagynia persze imádom színésznek is de ne hadjon fel az énekléssel igaz nem olyan az igazi hangja mint a klippekben de én akk is imádom *-*
2011. augusztus 13. 18:24
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2011.08.09. 22:29)
Pedig nagyon jók az albumai.Amióta unkahúgom hallgatja őket én is függő lettem.A szövegeinek legalább van értelme nem úgy mint a dalok többségének, amelyek csak arról szólnak h bulizz,igyál,szexeljél...-.-
Nem, ezen olyan dal van, ami arról szól, hogy örül neki, hogy a pasija felvág vele.
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. augusztus 14. 17:03
De jó hír!!!
Rebecca Black példát vehetne róla ilyen szempontból!!
Tegye ezt a színészettel is, és még boldogabb leszek!
Amúgy meg tényleg alig van valamicske hangja...
http://www.youtube.com/watch?v=2GVyaSXm2h8&feature=related
Nekem mondhattok bármit. Tutira nem volt se náthás, se beteg, se semmi ilyesmi, a mikrofonnal sem lehetett baj, mert azt előbb észrevették volna...
Nekem mondhattok bármit. Tutira nem volt se náthás, se beteg, se semmi ilyesmi, a mikrofonnal sem lehetett baj, mert azt előbb észrevették volna...
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. augusztus 15. 07:11
Szerintem egyáltalán nem jó hír:(Nagyon jól énekel és szép is.
2011. augusztus 15. 07:16
Idézet (Ginny @ 2011.08.14. 17:03)
De jó hír!!!
Rebecca Black példát vehetne róla ilyen szempontból!!
Tegye ezt a színészettel is, és még boldogabb leszek!
Persze,hiszen a stúdióban úgy megcsinálják a hangját,hogy még ő is alig hitte el..
2011. augusztus 15. 11:21
|
|
KicsiDoriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 151521 offline
|
Picúr46 és te valaki, csak a klipjeit hallottátok egész életetekben?!
http://www.youtube.com/watch?v=c-cN9ZAshmQ&feature=related
Nesze! Hallgasd meg és úgy bíráld meg milyen. Már bocsi, de azért én is szebben éneklek nála : / Egy osztálytársam meg itt volt valamelyik nap, megmutattam neki aki egyébként szereti Selenát, de ezután nem igazán. Pedig ő ért a zenéhez! Zenesuliba jár és több mint 10 énekversenyen vett részt, ebből 7 első helyezés! Ja és ami a feljavításról. Ó, dehogynem. Miley Cyrus rajongó vagyok, de még az övét is fel kell egy kicsit javítani. Selenáét meg főleg! Amik a klipekben van hangja jó, csak a valódi rossz. Színésznek elmegy végül is abban jó, nézem a filmjeit, de a hangját utálom. És miért ne írhatnék én ide?! Ugyan annyi jogom van a véleményemet leírni, mint másnak. Oké? Kösz.
http://www.youtube.com/watch?v=c-cN9ZAshmQ&feature=related
Nesze! Hallgasd meg és úgy bíráld meg milyen. Már bocsi, de azért én is szebben éneklek nála : / Egy osztálytársam meg itt volt valamelyik nap, megmutattam neki aki egyébként szereti Selenát, de ezután nem igazán. Pedig ő ért a zenéhez! Zenesuliba jár és több mint 10 énekversenyen vett részt, ebből 7 első helyezés! Ja és ami a feljavításról. Ó, dehogynem. Miley Cyrus rajongó vagyok, de még az övét is fel kell egy kicsit javítani. Selenáét meg főleg! Amik a klipekben van hangja jó, csak a valódi rossz. Színésznek elmegy végül is abban jó, nézem a filmjeit, de a hangját utálom. És miért ne írhatnék én ide?! Ugyan annyi jogom van a véleményemet leírni, mint másnak. Oké? Kösz.
2011. augusztus 15. 17:45
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
kicsidorisz, te sem vagy egoista látom..-.-
2011. augusztus 15. 18:01
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
szerintem is színésznek sokkal jobb,, a számai elfogadhatóak voltak voltak, de felesleges azon veszekedni fel van e javítva a hangja vagy nem. Így se jó, úgy se jó a hangja. Én csak azt nem bírom, hogy a néhány Seli rajongó annyira ajnározza ezt a csajt, meg ilyeneket mondanak, hogy annak nem is lesznek a barátai akik nem rajonganak Seli-ért.(Tisztelet a kivételnek.) Nem ezt nem csak én találtam ki nem is egy ilyen embert láttam.
2011. augusztus 16. 18:49
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
Jobb szanész mint énekes, de azért voltak jó számai
2011. augusztus 16. 21:24
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
Énekesnek is és színésznek is jó...színésznek jobban bírom, de énekesként is voltak jó pillanatai..ami meg az előző fa**fejeket illeti, senkit nem érdekel hhogy hogyan hordjátok le Sel-t...csak ennyi..
2011. augusztus 18. 17:36
Hát, bevallom, nem repesek az örömtől, hogy felhagy az énekléssel, de az ő élete, ő dolga, ő tudja. Mindenesetre annak örülök, hogy a színészkedést nem hagyja el, hisz abban is tehetséges. Ha ő ezt így látja jónak, akkor minden rendben, nem kell beleszólni. Az a lényeg, hogy ő jól érezze magát, és szerintem attól, hogy így döntött, még bármikor visszatérhet az énekes karrierhez
Szóval, jól van így, ahogy van. Mindenesetre sok sikert neki a továbbiakban is
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.