Selena Gomez felhagy az énekléssel
2011. augusztus 05. 16:25
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
most miért??? olyan szép hangja van és tehetséges! szeretem hallgatni a dalait.
2011. augusztus 05. 16:45
|
|
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline
|
jobban teszi
most komolyan gondoljátok, hogy szép a hangja?
http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI
http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI
2011. augusztus 05. 18:03
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Én szeretem a dalait, bár élőben sztem nem annyira jó!! Már feljődött, de még mindig nem igazi! De ezt azértt neeeeeeeeeeee!!
2011. augusztus 05. 18:04
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Bár azért annyira nem volt jó énekesnek, mint színésznőnek!! Téll jobb neki a színészet egy részrő jól döntött!! Sokkal jobban!! Hajráá!
2011. augusztus 05. 19:29
jó hangja vann,azt meg kell hagyni,és naon jó színész és a disney-n csak az iron weasel-t meg a varázsló-at nézem,de nem úgy mondom de fél év múlva vagy egy idő múlva úgyis vissza fog állni az énekléshez
2011. augusztus 05. 19:34
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
VÉGRE végre a világnak kegyelmez és abbahagyja
utálom a hangja élőben nagyon rosz csak 1 gazdag kis p**csa aki csak azért lett énekes mert az akart lenni és apuka befizeti rá
2011. augusztus 05. 19:37
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
cucika.! Tulajdonképpen, igenis megteheti. Ahogy olvastam 'tegnapelőtti' bejegyzésed. Ha színészkedni szeretne, hát színészkedjen. Igen, szép hangja van, de övé a döntés.
2011. augusztus 06. 00:58
Selenànak egyàltalàn nem àll a szàndékàban fellhagyni az éneklésel. Visszont ha téleg megtörténe csak is azért mert màr halàlosan elege van a sok gyülölködö üzenetböl amit kap. És az egészbem az a baj hogy olyanok irkàlnak neki akik lehet hogy régen szereték a zenéjét csak egy bibi van hogy betegesen imàdjàk Justint a hangsuly a betegesen van. Amikor összejötek automatikusan megutàltàk Selenàt csak mert Justinal jàr. Van olyan utàlok akiknek nem tetszik a zenéje stb...de imàdjàk cseszegetni Selenàt, visszont sajnos a normàlis emberekböl nagyon kevés van, akiknek jolvan nem tetszik a csaj de nem akarjàk megsérteni a fanokat, a Starityn ha làtjàk hogy van egy uj cikk ròla nem olvasàk el elvégre könyörgöm nem könyebb leirni a kedvencünkhöz hogy "de jó, biztos hogy megnézem" vagy ilyenek mint egy regényt irni ( ahogy most én is ès ezért bocs xd ) arol hogy menyire tehetségtelen oké màr fogtuk. Egyépként mindenki mondja hogy Justin milyen fiatal még ehez a sztàrsàghoz Miley is volt tizenhét
2011. augusztus 06. 14:51
Végre..... Vannak akik belátják hogy inkább csak egyre koncentrálnak és abban talán elér valami jobb sikert mint egyszerre kettővel!
2011. augusztus 06. 15:10
|
|
SummerButterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 157566 offline
|
Kár, pedig szerintem jó hangja van.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: