2009 környékén is voltak már ilyen új számok, új műsorok. Nem volt velük semmi baj, mert nagyrészt még olyanok voltak, amiket én is szívesen hallgatok - sokáig voltam Radio1 - fan, mert olyan zenék mentek, amik ugyan a régi, jól beváltakhoz nemigen hasonlítottak, de élvezhetőek voltak és nem tettük fel a kérdést - hát erre van igény?
Aztán jött Fluor, SP, és társai. Nekem nincs bajom SP -vel, inkább a zenéjével, Fluor viszont már sok.
Beléjükszeret a sok tinilány, akik tipikusan a tucatzenét kedvelik, és az egyéni stílusuk meg végképp nem alakult ki, sőt nincs is kialakulóban. Oké. Egy két rossz előadóval több vagy kevesebb, nem probléma.
Csak már az a baj itt, hogy sárbatiporja a sok senki például a Disney nevet. Eltapossa az igazi énekesek zenéjét, és emlékét is. A legtöbb mai 10 - 12 éveseknek fogalmuk sincs róla, hogy ki Michael Jackson, Elvisről meg pláne. Nem tudják, mit lehet igazi zenének nevezni, pedig a '80-as, '90-es évek zenéi még jobbak, mint ezek az újak.
Nem tudják, mi az igazi színészet, mikor jó egy színész. Ilyen emberekre néznek fel, akik valljuk be, semmit nem adnak a világnak - csak a tipikusan rossz zenéket, meg az agybutító, Disney néven futó hülye sorozatokat.
És itt ez a borzasztó. Ezt sehogyan sem lehet megváltoztatni, de kérem szépen, ha ez az oldal tele van már mindenféle nyomorékkal, aki a nyávogáson kívül semmi másra nem képes, akkor hagy adjuk már ki a mérgünket.
Nem azért vagyunk itt, hogy szidjuk a népet, pocskondiázzuk és elmondjuk mindennek a Bíbört és társait. Azért vagyunk itt, hogy ápoljuk pl. Disney emlékét, megosszuk egymással a véleményünket, zenéket ajánljunk, stb.
Na ezért van ez a téma, szerintem.
Ja és egyébként a nagy előadóművészek közt egyet se tudok felsorolni, akinek mesterségesen javították fel a hangját. Hallottátok már Szel'-t élőben énekelni, esetleg Dzsásztint?

0 felhasználónak tetszik: