Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 27. 19:28 #941
Bubii
Bubii
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 137888
Én tényleg nem szeretnék se vitát, és nem ítélek el semmit.
Tényleg bocsi hogy beleírtam, csak egy kicsit zavart és ki akartam értük állni. Bocsi.:) Remélem nem gáz.
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Small Selena .
2011. augusztus 27. 19:29 #942
- törölt felhasználó -    
FELHÍVÁS AZ ANTI-DIZNISEKHEZ!
Ne válaszoljatok a Diznifanoknak! Nincs értelme vitázni, plusz nem akarom, h zárják a topicot!
Nekem is ez az utolsó esetem, h válaszolok!

Nos:
Bubii! Azért, mert a szüleitek - valamiért - hagyják, h ezt az agybutító csatornát nézzétek! Megértem, h nem könnyű kicsinek lenni a mai világban. A sorozatok, amiket néztek, semmi értelme! Higgyétek el nekem! Hamarosan talán rájöttök, mennyire ciki az a csatorna, és visszasírjátok még Gőzhajó vilit! Ja, a cuccokról jut eszembe: megvetetitek a szüleitekkel a kedvenceitekkel fémjelzett dolgokat, jóval drágábban, azt a semmit nem érő minőséget.
Egyébként ennek semmi köze a korhoz! Ha 12 lennék, akkor se nézném wink.gif
És bocsi, ha durva voltam!

Ev Bry!
Disney= Walt Disney és a meséi
Dizni= a szutyok csatorna, azaz a Disney Channel,ami ellopta ennek a remek embernek a nevét! Ezért írjuk így!
Oh, és igen, baromi féltékenyek vagyunk a szprúúzökrökre, Bella Thornra, meg a többire -.-"

Ha meg vmelyik, kedves DIZNIFANNAK még mindig nem világosak a dolgok, olvassanak vissza! Nem fogjuk feleslegesen a szánkat tépni és megmagyarázni, h mit teszünk!
Nem akarunk vitát gerjeszteni, de nekünk is kell egy hely, ahol kiereszthetjük a gőzt!
5 felhasználónak tetszik: PeaceLove, nothingcanstopme, xChristine, fashionbébíí, BaByGaGa
2011. augusztus 27. 19:30 #943
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.27. 19:25)
Az oké, de ezzel csak vitát keltesz. Annak pedig semmi értelme. Te szereted őket, nem ítéllek el érte, de Te se ítélj el minket azért, mert nem szeretjük őket és ezt leírjuk.

Tudtommal a fórumra írhat bárki.És nem lenne belőle vita,ha csak megírjuk a véleményünket.Megírtuk és nem kell hozzá szólni,ha csak olyat lehet,amit az oldalon nem kéne.

Thora_90: Ki mondta,hogy attól még,mert szeretjük a Disney-vel ismertté vált hírességeket,és akik a Walt Disney sorozatokban és filmekben szerepelnek,megvásároljuk azokat a cuccokat,amiken ők szerepelnek?
2011. augusztus 27. 19:34 #944
Bubii
Bubii
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 137888
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.27. 19:29)
FELHÍVÁS AZ ANTI-DIZNISEKHEZ!
Ne válaszoljatok a Diznifanoknak! Nincs értelme vitázni, plusz nem akarom, h zárják a topicot!
Nekem is ez az utolsó esetem, h válaszolok!
Nos:
Bubii! Azért, mert a szüleitek - valamiért - hagyják, h ezt az agybutító csatornát nézzétek! Megértem, h nem könnyű kicsinek lenni a mai világban. A sorozatok, amiket néztek, semmi értelme! Higgyétek el nekem! Hamarosan talán rájöttök, mennyire ciki az a csatorna, és visszasírjátok még Gőzhajó vilit! Ja, a cuccokról jut eszembe: megvetetitek a szüleitekkel a kedvenceitekkel fémjelzett dolgokat, jóval drágábban, azt a semmit nem érő minőséget.
Egyébként ennek semmi köze a korhoz! Ha 12 lennék, akkor se nézném ;)
És bocsi, ha durva voltam!
Ev Bry!
Disney= Walt Disney és a meséi
Dizni= a szutyok csatorna, azaz a Disney Channel,ami ellopta ennek a remek embernek a nevét! Ezért írjuk így!
Oh, és igen, baromi féltékenyek vagyunk a szprúúzökrökre, Bella Thornra, meg a többire -.-" 
Ha meg vmelyik, kedves DIZNIFANNAK még mindig nem világosak a dolgok, olvassanak vissza! Nem fogjuk feleslegesen a szánkat tépni és megmagyarázni, h mit teszünk!
Nem akarunk vitát gerjeszteni, de nekünk is kell egy hely, ahol kiereszthetjük a gőzt!

Oké szidhatod a Disney-seket, van hozzá jogotok. Csak azt nem értem hogy akkor Demi miért is van a kedvenceid között?
2011. augusztus 27. 19:36 #945
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Nehogy már veszekedés legyen a vége blink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, BaByGaGa
2011. augusztus 27. 19:37 #946
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (a7xforever @ 2011.08.27. 19:36)
Nehogy már veszekedés legyen a vége blink.gif

Szerintem az lesz és topik törlés. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: a7xforever, BaByGaGa
2011. augusztus 27. 19:40 #947
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 19:37)
Szerintem az lesz és topik törlés.  mellow.gif

Lehetséges, de Thora már kilépett, szóval lehet, hogy még sem smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Thora_90, BaByGaGa
2011. augusztus 27. 19:48 #948
- törölt felhasználó -    
Visszajöttem wink.gif

Bubii! Ő csak azért van ott, mert őt tartom is valamire!
De le van írva a profilomon wink.gif
Az ilyenekből van elegem, mint Selena, Cole meg Dylan Sprouse, és Bella Thorne!
Ennyi!

Idézet (a7xforever @ 2011.08.27. 19:40)
Lehetséges, de Thora már kilépett, szóval lehet, hogy még sem smileeee.gif
2011. augusztus 28. 01:38 #949
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Ezt közülünk csinálta valaki?
http://www.demotivalo.net/pic/1314002680-RuAlQZ.jpg
Ha igen, akkor gratulálok. biggrin.gif wink.gif
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, xChristine, a7xforever, adry1415, Zsuviii, eszterke122
2011. augusztus 28. 02:15 #950
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsuviii @ 2011.08.27. 15:30)
Teljes mértékben egyet kell értsek veled.  smileeee.gif Sajnos nálam is volt ilyen ellenségeskedés.  mad.gif Saját sztorimmal állnék elő: Mégpedig itt ismertem meg egy csajt. Tökre jól összehaverkodtunk. blush.gif  MSN cím, meg facebook-on már ismerősök voltunk, mert nagyon bírtam a csajt is, mert viszonylag normális volt és nagyjából a korosztályom is. Persze akkor még nem tudtam, hogy ő hatalmas Selena-fan.  blink.gif 
Egyszer csak pár hét után jött egy értesítésem, hogy törölte a kapcsolatot velem a csaj itt starity-n. ohmy.gif  Hmm...Mondom..Mi a fene(?) rolleyes.gif  Írtam neki, hogy egy levelet azért passzolhatna, ha már ennyit dumáltunk meg jobban megismerkedtünk, hogy ugyan mi okból törölte a barátságunkat.(?)  mellow.gif Időközben felmentem facebook-ra..Ott is a kapcsolat törölve. MSN-en meg le vagyok tiltva... unsure.gif  Vajon mi történhetett? 110.gif  Nem tudom. Egyszer csak nézem a kommenteket egy cikknél. És lám, mit látok profilképeként? cool.gif  Persze, hogy Selena Gomezt..Ámultam-bámultam, mint borjú az új kapura. reklamalo.gif  Megnéztem pár hozzászólását. 'Selena a példaképem.' Uff. _nevet.gif  Mondom..Akkorra leeset.. Nem véletlenül törölt..Ő imádja a Disney-t meg a hasonló agybontó baromságokat.. sad.gif Én meg nem...Igazából én olyasfajta ember vagyok, aki lelkizik az ilyen dolgokon..  blush.gif És egész héten ezen kattogott a fejem. Igazán jól esett ez a kis malőver a szülinapom előtt, úgyhogy azóta óvatos vagyok a Disney- sztárok fanjaival. Főként a Szelenítá fanokkal. dry.gif

Én mondjuk speciel ilyen történettel nem tudok előállni, mert oké, barátkozok a fórumon, de nem viszem túlzásba. Általában azoknak írok vagy azok írnak nekem, akikkel többször is cseréltünk eszmét a fórumos pályafutásunk alatt. Viszont úgy gondolom, hogyha két ember érzelmi intelligenciája kb. ugyanazt a szintet súrolja, akkor tök nyolc, hogy melyik kötök mit néz, mit hallgat vagy mit szeret. Tök mindegy. Ha valakivel kijössz, akkor persze szóba kerülnek a kedvencek is, a filmek, sorozatok, zene és minden egyéb más, de talán csak az ismerkedés első szakaszában. Utána elkezdtek más dolgokról is beszélgetni, s elkezditek megismerni tulajdonképpen a másikat. Beszélgettek, véleményt írtok le és eszmét is cseréltek a levelezések alatt. Ha valakivel tudsz beszélgetni (vagyis van annyi intelligenciája), akkor mindegy, hogy most az illető death-metált vagy szelenítát esetleg Paris Hiltont hallgat. Egy emberi kapcsolat nem arra alapszik, hogy ki mit szeret és mit nem szeret. Hogyha manapság ez alapján barátkoznak az emberek/gyerekek, akkor ott igen is nagy probléma van. Engem aztán nem érdekel, ha az illető májlit hallgat, ha egyszerűen van annyira intelligens, hogy tudunk pár normális mondatot váltani normális témáról. Én pl. a páromat tudnám felhozni példának. Kedvencekből ég és föld vagyunk. Hát nála a zene a hörgős metálnál kezdődik, és bár én is szeretem a rockot, de vannak olyan kedvencei, akiket nem igazán szeretek hallgatni. Utálja a sorozatokat, amiket én imádok. Megnézetek egy epizódot a kedvenc sorozatomból, és bár próbálja visszafogni magát, de néha elreppent 1-2 kritizálós megjegyzést. Sőt a zenei ízlésemet lépten-nyomon piszkálja. Amilyen kaját ő finomnak talál, előfordult már párszor, hogy én az ellenkezőjét vallottam. Ettől függetlenül másfél éve boldogítjuk egymást a marhaságainkkal. Szóval a lényeg az, hogyha valaki azért törli le az egyik ismerősét, mert utálja azt a sztárt, akit szeret,akkor valószínűleg az érettségi-skálán közelebb áll a nullához. Igen csak gáz egy tök jó fej emberkét azért letörölni, mert nem szereti az én kedvencemet. Csak néztem, amikor olvastam a hozzászólásodat, hogy bizony ilyen is van. Hát... sajnos van. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsuviii, Small Selena .
2011. augusztus 28. 11:21 #951
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.28. 02:15)
Én mondjuk speciel ilyen történettel nem tudok előállni, mert oké, barátkozok a fórumon, de nem viszem túlzásba. Általában azoknak írok vagy azok írnak nekem, akikkel többször is cseréltünk eszmét a fórumos pályafutásunk alatt. Viszont úgy gondolom, hogyha két ember érzelmi intelligenciája kb. ugyanazt a szintet súrolja, akkor tök nyolc, hogy melyik kötök mit néz, mit hallgat vagy mit szeret. Tök mindegy. Ha valakivel kijössz, akkor persze szóba kerülnek a kedvencek is, a filmek, sorozatok, zene és minden egyéb más, de talán csak az ismerkedés első szakaszában. Utána elkezdtek más dolgokról is beszélgetni, s elkezditek megismerni tulajdonképpen a másikat. Beszélgettek, véleményt írtok le és eszmét is cseréltek a levelezések alatt. Ha valakivel tudsz beszélgetni (vagyis van annyi intelligenciája), akkor mindegy, hogy most az illető death-metált vagy szelenítát esetleg Paris Hiltont hallgat. Egy emberi kapcsolat nem arra alapszik, hogy ki mit szeret és mit nem szeret. Hogyha manapság ez alapján barátkoznak az emberek/gyerekek, akkor ott igen is nagy probléma van. Engem aztán nem érdekel, ha az illető májlit hallgat, ha egyszerűen van annyira intelligens, hogy tudunk pár normális mondatot váltani normális témáról. Én pl. a páromat tudnám felhozni példának. Kedvencekből ég és föld vagyunk. Hát nála a zene a hörgős metálnál kezdődik, és bár én is szeretem a rockot, de vannak olyan kedvencei, akiket nem igazán szeretek hallgatni. Utálja a sorozatokat, amiket én imádok. Megnézetek egy epizódot a kedvenc sorozatomból, és bár próbálja visszafogni magát, de néha elreppent 1-2 kritizálós megjegyzést. Sőt a zenei ízlésemet lépten-nyomon piszkálja. Amilyen kaját ő finomnak talál, előfordult már párszor, hogy én az ellenkezőjét vallottam. Ettől függetlenül másfél éve boldogítjuk egymást a marhaságainkkal. Szóval a lényeg az, hogyha valaki azért törli le az egyik ismerősét, mert utálja azt a sztárt, akit szeret,akkor valószínűleg az érettségi-skálán közelebb áll a nullához. Igen csak gáz egy tök jó fej emberkét azért letörölni, mert nem szereti az én kedvencemet. Csak néztem, amikor olvastam a hozzászólásodat, hogy bizony ilyen is van. Hát... sajnos van. blink.gif

Biztos,hogy azért törölte a kapcsolatot?Mármint az előző írónak üzenem ezt.

Amúgy:

Thora_90:Ide írom,mert máshova nem tudom:Örülök,hogy 1-2 hete töröltelek a barátaim közül. xD És akkor még nem tudtam,hogy létre hoztad ezt a témát és,hogy ilyen vagy. xD
2011. augusztus 28. 11:37 #952
- törölt felhasználó -    
Ev Bry!Most már tényleg ez az utolsó alkalom, h válaszolok neked!
Azért töröltél, mert megkérdeztem, mi értelme van egy értelmetlen témának, amit mindenki ellenzett, csak Te nem! Ha azért törölsz, jobb is, h nem vagy a barátaim között -.-" Mindenesetre baromi gyerekes húzás volt részedről, de a Te dolgod,mit teszel, és mit nem! Most is csak magadat égeted azzal, h idejössz oltani!
A második: nehogy már egy topic alapján ítélj el, basszus -.-"
lpmaskmancick! Köszi a képet biggrin.gif
Holly Keller! Most is, mint általában, igazad van! ;D
Zsuviii! Ilyen van! De ne törődj vele. Ha emiatt töröl, sosem volt a barátod! Engem am hidegen hagy, ha egy barátom szereti a dizniseket, csak előttem ne beszéljen erről. Én se beszélek olyanokkal az A7x-ről, akik nem szeretik!
3 felhasználónak tetszik: Holly Keller, xChristine, Zsuviii
2011. augusztus 28. 12:11 #953
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
na jó..először úgy gondoltam,hogy nem avatkozom bele a dologba,de ezt már nem lehet szó nélkül hagyni.
MI TÖRTÉNIK ITT EMBEREK!? ohmy.gif azért kiáltunk kígyót-békát a másikra,mivel nem egyezik a véleményünk,és más az ízlésünk!? ez már nem azért,de hülyeség.
elmesélem egy személyes tapasztalatom:egyik netes ismerősöm,aki már nem is hajlandó beszélni velem,eleinte nagyon jóban voltunk.sokat beszélgettünk közös kedvencekről,vagy éppen nem közösről,mindig megtaláltuk a közös hangot.sokat kérdezgettük egymás véleményét bármilyen témáról,aktuális pletykákról és helyzetekről.voltak dolgok,amikben eltért a véleményünk,nem is bántottuk egymást ezért.aztán megjött ez a szelike-bíbör ˝románc˝.annyi írtam róla,hogy szerintem érdekből van,a vak is látja,mire ő,aki állítólag több,mint egy éve haverom,egyszerűen gyerekesnek nevezett,valamint azt állítja,hogy az utálat álarca mögé bújok.mindezt neten kereszül dobta az arcomba,miközben személyesen nem is ismeri erről a gondolataimat,ahogy engem sem.egyszerűen köpni nyelni nem tudtam,pedig róla hittem azt,hogy ki tudok jönni vele úgy is,hogy valamiben eltér a véleményünk.hát,tévedtem..egyszerűen nem is beszél már velem,mindezt csakazért,mivel én nem vagyik naív és hiszékeny..

itt a probléma,és ahogy látom,ez itt is kialakulóban van.nemcsak a topicra gondolok,hanem úgy egészében a fórumra.azért nem szólunk hozzá a másikhoz,vagy nézünk keresztül egymáson,mivel más az ízlésünk és a nézeteink..máshogy érezzük,máshogy látjuk.és ez engem már nagyon kezd zavarni.énnekem tényleg nem lenne semmi problémám a disney(selena,miley,stb..)-fanokkal,ha nem lennének néhányan ennyire vérmesek.(akinek nem inge,nem veszi magára)
már ténylegesen félek leírni a véleményem,mivel úgy ugranak a torkodnak,mintha azt mondtad volna,hogy xy-t megöltél volna.
tényleg ekkora probléma,ha valakinek más a véleménye?mert szerintem nem..
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Holly Keller, Grace Benning
2011. augusztus 28. 12:23 #954
- törölt felhasználó -    
Sztem nem az a probléma, h nem egyezik a véleményünk, hanem az, h felbátorodott kis 10 évesek beszólogatnak - az egész oldalon. Ja, meg egyesek a tizen akárhány évükkel azt hiszik, h valakik, és nem ismerik a TISZTELET szót!
Én szívesen beszélgetek AKÁRKIVEL - ilyen vagyok!
Amit meséltél a "haverodról", háát... nem tudok rá mit mondani. Sajnálom, h így alakult!
És tényleg lassan ott tartunk, h senki nem mondhatja el a véleményét, mert nagyon ritkán kap normális visszajelzést, legyen szó bármiről. Oké, más eset, ha az illető vitatkozik, 500x nyitja meg ugyanazt a témát, de az esetek többségében senki nem tud olyat negatív véleményt mondani, h aztán az adott sztár rajongói ne ugornának a torkának!
A téma lényege az volt, hogy itt mindenki, aki nem szereti a diznit, elmondhassa,miért nem. Erre idejönnek a diznifanok oltogatni, mikor MEGKÉRTEM őket - igen, direkt írtam nagybetűvel! -, h ne írjanak ide? Tele van az oldal diznivel, éljék ki ott a mániákus rajongásukat! Ha vmi diznisztárocskáról új cikk jelenik meg, és vki elmondja, mennyire elege van, akkor egyből kapja a beszólásokat, csak mert nem szereti!
Ezt a tegnapi vitát egyébként baromira megbántam! Nekem kellett volna annyi eszemnek lennie, h NEM írok vissza! Egyszerűbb lett volna töröltetni a fölös hszeket, és kész. De már baromira unom, h hiába mondok/kérek vmit szépen, süket fülekre talál! Ezért is kértem azokat, akik azért jöttek ide, h diznit szidjanak, h ne írjanak vissza a diznirajongóknak! Felesleges, mert nem fogják megérteni, miért nem szeretjük Selenítát, Bella Thornet, meg a többit!
Nekem akkor nem lenne bajom velük, ha vmi értelmes műsorban szerepelnének! Meg ha nem lenne tele velük minden!
Bocsi a hosszú hszért, de ezt muszáj volt elmondanom!

Idézet (An_d_a @ 2011.08.28. 12:11)
na jó..először úgy gondoltam,hogy nem avatkozom bele a dologba,de ezt már nem  lehet szó nélkül hagyni.
MI TÖRTÉNIK ITT EMBEREK!? ohmy.gif azért kiáltunk kígyót-békát a másikra,mivel nem egyezik a véleményünk,és más az ízlésünk!? ez már nem azért,de hülyeség.
elmesélem egy személyes tapasztalatom:egyik netes ismerősöm,aki már nem is hajlandó beszélni velem,eleinte nagyon jóban voltunk.sokat beszélgettünk közös kedvencekről,vagy éppen nem közösről,mindig megtaláltuk a közös hangot.sokat kérdezgettük egymás véleményét bármilyen témáról,aktuális pletykákról és helyzetekről.voltak dolgok,amikben eltért a véleményünk,nem is bántottuk egymást ezért.aztán megjött ez a szelike-bíbör ˝románc˝.annyi írtam róla,hogy szerintem érdekből van,a vak is látja,mire ő,aki állítólag több,mint egy éve haverom,egyszerűen gyerekesnek nevezett,valamint azt állítja,hogy az utálat álarca mögé bújok.mindezt neten kereszül dobta az arcomba,miközben személyesen nem is ismeri erről a gondolataimat,ahogy engem sem.egyszerűen köpni nyelni nem tudtam,pedig róla hittem azt,hogy ki tudok jönni vele úgy is,hogy valamiben eltér a véleményünk.hát,tévedtem..egyszerűen nem is beszél már velem,mindezt csakazért,mivel én nem vagyik naív és hiszékeny..
itt a probléma,és ahogy látom,ez itt is kialakulóban van.nemcsak a topicra gondolok,hanem úgy egészében  a fórumra.azért nem szólunk hozzá a másikhoz,vagy nézünk keresztül egymáson,mivel más az ízlésünk és a nézeteink..máshogy érezzük,máshogy látjuk.és ez engem már nagyon kezd zavarni.énnekem tényleg nem lenne semmi problémám a disney(selena,miley,stb..)-fanokkal,ha nem lennének néhányan ennyire vérmesek.(akinek nem inge,nem veszi magára)
már ténylegesen félek leírni a véleményem,mivel úgy ugranak a torkodnak,mintha azt mondtad volna,hogy xy-t megöltél volna.
tényleg ekkora probléma,ha valakinek más a véleménye?mert szerintem nem..
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, An_d_a
2011. augusztus 28. 12:39 #955
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.28. 12:23)
Sztem nem az a probléma, h nem egyezik a véleményünk, hanem az, h felbátorodott kis 10 évesek beszólogatnak - az egész oldalon. Ja, meg egyesek a tizen akárhány évükkel azt hiszik, h valakik, és nem ismerik a TISZTELET szót!
Én szívesen beszélgetek AKÁRKIVEL - ilyen vagyok!
Amit meséltél a "haverodról", háát... nem tudok rá mit mondani. Sajnálom, h így alakult!
És tényleg lassan ott tartunk, h senki nem mondhatja el a véleményét, mert nagyon ritkán kap normális visszajelzést, legyen szó bármiről. Oké, más eset, ha az illető vitatkozik, 500x nyitja meg ugyanazt a témát, de az esetek többségében senki nem tud olyat negatív véleményt mondani, h aztán az adott sztár rajongói ne ugornának a torkának!
A téma lényege az volt, hogy itt mindenki, aki nem szereti a diznit, elmondhassa,miért nem. Erre idejönnek a diznifanok oltogatni, mikor MEGKÉRTEM őket - igen, direkt írtam nagybetűvel! -, h ne írjanak ide? Tele van az oldal diznivel, éljék ki ott a mániákus rajongásukat! Ha vmi diznisztárocskáról új cikk jelenik meg, és vki elmondja, mennyire elege van, akkor egyből kapja a beszólásokat, csak mert nem szereti!
Ezt a tegnapi vitát egyébként baromira megbántam! Nekem kellett volna annyi eszemnek lennie, h NEM írok vissza! Egyszerűbb lett volna töröltetni a fölös hszeket, és kész. De már baromira unom, h hiába mondok/kérek vmit szépen, süket fülekre talál! Ezért is kértem azokat, akik azért jöttek ide, h diznit szidjanak, h ne írjanak vissza a diznirajongóknak! Felesleges, mert nem fogják megérteni, miért nem szeretjük Selenítát, Bella Thornet, meg a többit!
Nekem akkor nem lenne bajom velük, ha vmi értelmes műsorban szerepelnének! Meg ha nem lenne tele velük minden!
Bocsi a hosszú hszért, de ezt muszáj volt elmondanom!

Én speckó konkrétan emiatt is fejeztem már be a fórumozást, mert tényleg kezdett a hózsákom is kilenni azzal, hogy 20 éves létemre le kell állnom vagy egy olyan emberrel vitatkozni, akinek az intelligenciája a béka horizontján van, vagy egy írni nem tudó 10-16 évessel. Sajnos nem csak a 10 éves gyerek nem tud megfogalmazni egy ép-kézláb mondatot, hanem a 15-16 éveseknek is nagy fejtörést okoz gimnazista létükre. Most komolyan? Ilyennel álljon le vitatkozni az ember? Alapból nem is tudsz vele vitatkozni, mert ő szentig meg van győződve a hülyeségéről. Kb. egy háromnegyed évig bírtam ezt, aztán úgy döntöttem, hogy én nem kívánok állatkertben tartózkodni. Mert ami itt van, az egy állatkert és a cirkusz egyvelege. Vettem a fáradságot, hosszan, gyönyörűen, sőt még retorikusan is megfogalmaztam a véleményemet az adott témával kapcsolatban. Nem csak, hogy nem értékelték, de utána vagy a fórumon keresztül vagy privátban jöttek a támadások. Az a baj ezzel a fórummal, hogy merő divat. Régen divat volt imádni szelit és utálni májlit. Most mindenki utálja szelit, de isteníti demit. Pár hónap múlva a kocka fordulni fog és szalonna sehol sem lesz, mert jön egy másik megcsinált celeb-töltelék. Rengeteg a faragatlan tapló ember, de inkább gyerek. Nem hagyják, hogy a véleményedet elmond, hiszen akkor már szentségtörést követtél el, és azonnali megkövezésre ítélnek, amiért mertél bármit is mondani kulturált hangnemben. Itt a probléma sajnos a korosztály. Bár én nem emlékszem, hogy ilyen idősen ennyire ellenséges és agresszív lettem volna, pedig max 6-8 éve volt az is. 13 voltam, amikor beköttettük a netet, és én is jártam fórumozgatni, de akkor ért is valamit ez a fogalom. Szerepjátékoztunk, regényt írtunk és egy csomót dumáltunk. Itt, ha nyitnék egy olyan topikot, hogy írjunk közösen regényt, ahol a minimális karakterszám mondjuk 200-nál kezdődik, akkor körbe röhögnének. unsure.gif Múltkor valaki itt ki is jelentette, hogy nem probléma, ha egy normális mondatot nem tudnak leírni a tagok. Én csak néztem, ingattam a fejemet, hogy te, ez nem normális. Egyszerűen a megoldás az, hogy felül kell kerekedni a sok buta, primitív tagon és nem kell reagálni a ledegradáló megjegyzésekre, amikben általában téged és a kedvenceidet inzultálják. El kell fogadni gyerekek, ez ovi, és amíg az oldalból nyert profit fog dominálni, ez így is fog maradni, sőt a helyzet ennél csak rosszabb lesz. Ha az a legnagyobb probléma, hogy az egyik ezt szereti, a másik meg azt, s emiatt nem lehetünk "bébéefek" (BBF - Best Friends Forever, tipikus nyálas mai tini szleng), akkor ott nagy gáz van. Kijöhetsz úgy egy emberrel, hogy más az ízlésetek. Legfeljebb nem fárasztjátok a másikat a kedvenceitekkel, ennyi. Viszont, ha valaki csak a kedvenceiről tud beszélgetni... hát annak nem ártana elgondolkozni, hogy mi is lehet a probléma gócpontja.
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, An_d_a
2011. augusztus 28. 12:44 #956
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Sziasztok!Szerintem mindenkinek egyéni vélemény,hogy szeret e valami dizni sztár vagy nem.Vannak eléggé elvetemült fanok,akik nagyon is az agyatokra tudnak menni,de vannak olyanok akik pedig pont az ellentetjük.Van olyan akiknek ez a topik rosszul esik,vagyishogy itt valakinek a kedvencéről beszéltek vagy csúnya dolgot írtok róla.
Elnézéseteket kérem,nem akartam zavarni a társaságot,csak leírtam ide,az én véleményem is,remélem nem lesz vita ebből. unsure.gif
Holly Keller.: Igen ki lehet jönni az emberrel ha nem pontosan egyformák a kedvenceitek,csak a személyiségét kell nézni,nem azt,hogy Szelena vagy Demi vagy Májli áll neki az első helyen,szerintem attól lehet normális még az ember,ha tucatkedvence van. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Holly Keller
2011. augusztus 28. 13:21 #957
- törölt felhasználó -    
Úr Isten! mellow.gif mellow.gif
Hát ezt így visszanézve... Mindjárt el kap a röhögőgörcs, ahogy itt próbáljátok bebizonyítani, hogy bizony ők tehetséges, hasznos emberek és az emberiség javára válnak, biza' _nevet.gif
Hát ilyet.. Ők minden probléma nélkül nyáladzhatnak a kedvenceikre a fórumon, de mi akik nem bírjuk őket meg kapjuk hogy micsoda szívtelen bunkók vagyunk.

Thora_90: A legnagyobb ötlet volt ez a topik, állj is ki érte, mi is ki állunk. (azt hiszem te csinálod Starityn a legjobb témákat >gondolok itt a GC-re is biggrin.gif < én már szinte csak ezekért járok fel, mert a cikkek között alig tudok fel lelni valami érdekeset..:S)
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, a7xforever
2011. augusztus 28. 13:26 #958
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.28. 13:21)
Úr Isten!  mellow.gif  mellow.gif 
Hát ezt így visszanézve... Mindjárt el kap a röhögőgörcs, ahogy itt próbáljátok bebizonyítani, hogy bizony ők tehetséges, hasznos emberek és az emberiség javára válnak, biza'  _nevet.gif 
Hát ilyet.. Ők minden probléma nélkül nyáladzhatnak a kedvenceikre a fórumon, de mi akik nem bírjuk őket meg kapjuk hogy micsoda szívtelen bunkók vagyunk. 
Thora_90: A legnagyobb ötlet volt ez a topik, állj is ki érte, mi is ki állunk. (azt hiszem te csinálod Starityn a legjobb témákat >gondolok itt a GC-re is biggrin.gif < én már szinte csak ezekért járok fel, mert a cikkek között alig tudok fel lelni valami érdekeset..:S)

Engem is _nevet.gif Szerintem is jó ötlet volt ez a topik wink.gif
1 felhasználónak tetszik: fashionbébíí
2011. augusztus 28. 13:31 #959
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Hoztam nektek valamit: (remélem még nem volt fent...)
Ez a kedvencem most.Annyira arik ezek az egerek... cool.gif
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, An_d_a, BaByGaGa, ophely88
2011. augusztus 28. 13:34 #960
- törölt felhasználó -    
Szia!
Köszi, h elmondtad a véleményed. Én úgy gondolom, h nem hülyül meg attól mindenki, h épp Alex Russot nézi a tévében - de a többség igen. A legtöbb emberke, aki nézi a diznicsenelt, gyerekesen viselkedik, meg nagy a pofája. És ez a ban! Nem állt szándékunkban senkit megbántani, de sokak baromira unják, h a fórum meg az oldal tele van Selenával, meg a többiekkel, másoknak meg alig van hely! És pont az elvetemült fanok azok, akik normálisan nem tudják elmondani azt, amit akarnak! Te nem tűnsz annak wink.gif
És nem hiszem,h vita lesz belőle, nyugi wink.gif Nem támadtál le senkit, szóval smileeee.gif

Idézet (WhiteRosee @ 2011.08.28. 12:44)
Sziasztok!Szerintem mindenkinek egyéni vélemény,hogy szeret e valami dizni sztár vagy nem.Vannak eléggé elvetemült fanok,akik nagyon is az agyatokra tudnak menni,de vannak olyanok akik pedig pont az ellentetjük.Van olyan akiknek ez a topik rosszul esik,vagyishogy itt valakinek a kedvencéről beszéltek vagy csúnya dolgot írtok róla.
Elnézéseteket kérem,nem akartam zavarni a társaságot,csak leírtam ide,az én véleményem is,remélem nem lesz vita ebből. unsure.gif 
Holly Keller.: Igen ki lehet jönni az emberrel ha nem pontosan egyformák a kedvenceitek,csak a személyiségét kell nézni,nem azt,hogy Szelena vagy Demi vagy Májli áll neki az első helyen,szerintem attól lehet normális még az ember,ha tucatkedvence van. beer.gif

Örülök, h tetszik smileeee.gif

Idézet (a7xforever @ 2011.08.28. 13:26)
Engem is _nevet.gif  Szerintem is jó ötlet volt ez a topik wink.gif

Öhm... le akartam írni vmit, de nem teszem, a diznifanok miatt wink.gif Nem durva, csak felhasználnák a téma ellen XD
Azt köszönöm, h kiálltok a téma mellett, aranyosak vagytok!
Igen, szívtelenek vagyunk, mert nem szeretjüka Sprouse ikreket! Nahát o.O Nem fogadják el, h nem mindenkit vonzott be a dizni világa!

Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.28. 13:21)
Úr Isten!  mellow.gif  mellow.gif 
Hát ezt így visszanézve... Mindjárt el kap a röhögőgörcs, ahogy itt próbáljátok bebizonyítani, hogy bizony ők tehetséges, hasznos emberek és az emberiség javára válnak, biza'  _nevet.gif 
4 felhasználónak tetszik: adry1415, An_d_a, a7xforever, fashionbébíí
74 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!