Nem akarok semmi jónak az elrontója lenni, de ennek
a topiknak nem Justin Bieberről kellene szólnia, hanem a Disney sztárokról. Értem én, hogy Selena "fiúcskája", de én úgy tudom, hogy nem csatlakozott semmilyen formában a diznis bandához, így elvileg nem róla kellene beszélnetek. Elég sok diznis van, tessék őket elővennetek, ne a Justinkát. Ne értsetek félre, róla is megvan a véleményem, nem védeni akarom.
Thora_90 sem JB miatt hozta létre a topikot. Azt meg, hogy hogyan nézett ki, azt szerintem a TCA-s képek alá kellene megírnotok. Ez nem szólt senki ellen, csak leírtam.
Idézet
Ja értem. És akkor a Walt Disney alatt pedig az olyan dolgokat kell érteni, mint a 101 kiskutya meg stb. Gondolom Walt Disney keményen rácsapna az asztalra, ha még élne
Minden bizonnyal. Ha visszatérne az élők sorába, biztosan felháborodna, ha látná, hogy mi lett abból a "birodalomból", amit ő épített fel.
Idézet
Ha nincs ez a topik, hány embernek lenne Disney mesés avatara? Hány ember nosztalgiázna egy alapvetően békés topikban? Hány ember osztaná meg a saját Walt Disney-s cuccait egy olyan topikban, ami tavaly októberben nyílt és hányan néznék meg azokat a képeket, amelyek ezer éve fent vannak a fórumon - például Walt Disneyről - és ebben a topikban csak repostra kerültek?
Előre mondom, nem akarok bántani senkit, de szerintem sokan, életükben először most hallottak Walt Disneyről, és az ő munkásságáról. A másik, hogy volt olyan személy, akinek a kedvencei közt első 5 dizni sztár volt. És ilyenkor veszíti hitelességét a topik. Persze, szép és jó dolog, ha mindenki megutálja a diznis bandát, de ha nem ismerik az előzményeket, az nem ér semmit. Nem tudják ki az alapító, hogy él-e vagy hal-e. Ezek azért fontos tényezők, jó lenne tudniuk. Nem irányul ez senki ellen, de tényleg el lehet gondolkodni, hogy ki, miért ír egyáltalán ide.