Én személy szerint szoktam nézni a Disney csatornát, de nekem van olyan sorozat ami nem tetszik, de van olyan is amit nagy érdeklődéssel várok. A Hannah Montana első két évadát szerettem nézni, a 3 kisgyerek akik a középiskolában mindenféle bajba keverednek, felváltja a 3 és 4 évad, ami csak arról szól, hogy elárúlja a titkák. :$ Értelme??? A Wizards Of Wevarly Place egy elég jó sorozat, de a kisebb gyerekek mást kapnak mint a valóság. Olyanok akarnak lenni mint ők, képzeletbeli varázslókká akarnak válni. Ami még elmegy az a Jonas volt, a vicces kreatív és érdekes sorozat, aminek vége lett, mivel állítólag a Jonas feloszlott. A Sok sikert Charlie, és a Risza fel! a legjobb sorozatok, viccesek, érdekesek, és olyanról szólnak amit mi is megtehetünk, lefilmezhetjük saját kistestvérünket, közben mindenféle bajban kerülünk, lehet egy legjobb barátnőnk, akivel mindent átvészelünk. A Kid vs Cat egy butyuta rajzfilm amit a kis űrlénymániás gyerekeknek találtak ki. A Disney Junior kiköpött másolata a Nickelodeonon tartott Nick Junior-nak. A Zack és Cody a fedélzeten szintén egy jó, vicces és hangulatos sorozat, amit személy szerint nagy érdeklődéssel nézek.
A Disney kezdi elveszteni a sikersorozatokat, csak ismétlésből áll az egész csatorna. A nézetsége már nem is olyan mint volt az elődjénél, a Jetixen.