Sajnálom, hogy csak most tudok írni – sűrű elnézések közepette három és félórát szenvedtem egy teremben angolt írva teli olyan baromságokkal, amin én csak néztem. Szóval hullának érzem magam - akin kb kétszer keresztül ment egy úthenger
Idézet (Toxic @ 2011.08.06. 00:27)
Én szeretem a Disney-s rajzfilmeket, de ugyanúgy szeretem a sorozatokat is! Itt nem az eredetiség, hanem a minőség számít. A sorozatok is Disney-k igaz, de éppen ugyanannyit érnek, mint a rajzfilmek. A munkásság szó alatt nem azt értettem, hogy most akkor ők többet tettek le az asztalra, mint mit tudom én Sandra Bullock, de azért teljesen semmibe nem vegyük már őket. Ti írjátok, hogy mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét és akkor még ti oltogatjátok itt a másikat, hogy "ide Disney Channel rajongók ne jöjjenek!" Mitől vagytok ti többek, hogy megtiltsátok ezt, ha úgymond "mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét"!
Az, hogy megkértük, hogy ne jöjjenek Disney rajongók, mert
KÉRTÜK, nem
TILTOTTUK, az azért volt, mert épp
egy ilyen vitát szerettünk volna elkerülni. Bárhonnan is nézed ezt az egészet, ebből csak VITA van, ha folyton idejönnek pattogni a Disney rajongók, hogy mi miket merészelünk megtenni, és milyen csúnya rossz dolgokat mondunk az éppen adott kedvencéről. A topic címe is ezt hirdeti, hogy ide több mint valószínű, hogy negatív kritikák futnak be –
a Disney Channel ellen irányul és az általuk felkarolt kis 'tehetségtelen' színésztársadalom ellen. Számunkra még mindig, a mai napig az
eredeti alaphangot a Walt Disney adja: felőlem lehet akármennyire is pöpec vagy éppen jó, az nem Disney, az csak egy utánzat, egy hamisítvány. A Disney csak egy megvásárolt kis név, ami valakinek
hatalmas mennyiségű pénzösszeget biztosít, semmi többet. Nem visz semmilyen hozományt Walt Disney részéről, akinek kiemelkedő tehetsége és tudása volt mind az üzlet, mind a rajzolás terén. Szomorú, hogy a mai gyerekek azt sem tudják, hogy ki volt Walt Disney, csak nézik azt a sok agyat zsugorító szemetet, mint amiket adnak a tv-ben nap, mint nap.
Egy valamit elmondok, a topic nem gyűlölködés helye,
nem az alpári, trágár és sértő szavak helye. Akik itt vannak – mert jó pár embert ismerek a topicból -, egyszer nem hallottam még őket vulgárisan beszélni, és a véleményem szerint nem is fognak, hisz a fórumon nem lehet, ezzel mindenki tisztában van, tehát a fórum
NEM egymás ellen irányult beszólások miatt lett teremtve, és a témák sem! De ahogy szokás mondani,
ahogy kívánod, hogy bánjanak veled te is úgy bánj mással! Ha valakit elkezdesz sértegetni, és mutogatni a másikra, egy ez óvodás dolog, és nem helyénvaló, a másik meg, hogy full nem is vesznek komolyan, maximum a képedbe röhögnek és elkönyvelnek valaminek, amely számodra sértő. Ahogyan még régebben egy tag mondta, ha zavar az, amit írnak ide, akkor csukd be a szemed, és lapozz el gyorsan máshová.
Nem kötelező nézni a topicot, nem kötelező kommentálni, semmit nem kötelező tenni. Van egy topic itt is a fórumon, hogy melyik a jobb? Selena, vagy Miley? Egyiket sem szeretem, akkor minek kezdjek el beleírni a topicba? Minek csináljak egyáltalán ilyet? Azonnal megyek is tovább, hisz nem az én stílusomnak és szájízemnek megfelelő topic, nem kezdek el ócsárló véleményt írni, hogy egyik sem jobb – mert minek? Időt és értelmet pazarló. Ez rád is kb ugyanúgy vonatkozik.
A topic NEM a TE ízlésednek van kitalálva, és nem is a te menüdet szolgálják fel, tehát elég sokszor lehet az, hogy olyan véleménnyel találkozol össze, amely számodra NEM megfelelő, és talán sértőnek is találod. A Topic
nem olyan célból keletkezett, hogy egymást ugassuk le, leereszkedő, bunkó stílusban, hanem, hogy kulturált keretek között, megvitassuk a nézeteinket. Szerinted ehhez nincs jogunk? Drága, az életben rengeteg olyan dologgal fogsz találkozni, amire azt mondod, hogy nem fair, vagy hogy nem is éri meg. A véleményedet ebben a topicban, ahogyan láthatod, csakis ellenszenv váltja ki – mert az elején tényleg ki van írva, hogy fanok ne jöjjenek. Tudod miért? Mert ez lesz belőle, egymás oltogatása, szidása, és ez nem megengedett itt. Az, hogy úgy beszélsz a másikkal, mintha a kutyád lenne, vagy még rondábban is – szabályszegés – és tiltás jár érte. Ha van véleményed, jó neked kívánom, hogy legyen, de ne ebben a témában lengesd meg, mert itt csak olyanok vannak, akik NEM szeretik a Disney-t. Disney Channel és a Walt Disney munkássága nem ugyanaz, tehát aki nézi és szereti a Channelt, az maga a műsort szereti, aminek fullra semmi köze nincsen a Walt Disney által megteremtett világhoz, ez által ott teljes más rendszer uralkodik.
Tehát ha lehetséges, tartsd meg azt magadnak, amelyet szeretnél – és remélem, hogy többször nem fogsz megint ez ellen fellázadni, mert még ha most nem is fogtad fel, de a topic oszlopos tagjai között ellenszenvet vált ki az, ami némelyik ellenvéleményt formál mások ellen. Rengeteg olyan hely van, amely a Disney csillagokról szól, ahová
én legtöbbször nem is teszem be a lábamat, mert nem vagyok rá kíváncsi. Igazság szerint, elé önérzetes vagyok ahhoz, hogy legyen tartásom, és ne ugorjak olyan embereknek, akik egyébként imádják a kedvenceiket. Szerintem nem fair, hogy van egy topic és akkor beállít pár x egyén, és akkor azt hiszi – hogy belekezdhet abba, hogy osztja az észt.
Ez full nem így működik, és jobb lenne, ha te is figyelembe vennéd ezt. Szerintem te simán el tudsz vegyülni másutt, jobb helyeket találva, megtalálva egy másik taggal a közös hangot és még vitáznod sem kellene, mert nekem ez az egész már kezd az agyamra menni, hogy valaki folyton beállít ide, és elkezd értelmetlen vitát, aminek mindig ugyanaz a vége. Ebből semmi, de semmi jó nem fog származni, ezt már előre tudom neked és a többi tagnak is borítékolni. Mi igazság szerint, nem túlzottan a Channel ellen irányult megjegyzéseinkkel bombázzuk a másikat, hanem azzal, hogy sokkal jobb volt az oroszlánkirály, mint Selena legújabb agybutító műsora már elnézést. Nem tudom, hány éves vagy, vagy hogy milyen beállítottságú fiú, de én a Disney meséken nőttem fel, a Hamupipőkén, amely a legrégibb Disney mesék közé tartozik, amely tényleg eredeti kézzel volt megrajzolva. Azt az emléket gyalázza le az a sok agysorvasztó műsor, amely azon a csatornán megy sajnos, és ez nem ámítás, ez sajnos a kőkemény igazság.
Ezt pedig úgy mindenkinek címezném: Hogy NE vitázzunk, mert ez egyre csak több és több gondot fog szülni és másoknak egyre növekvő késztetést. Én tényleg nem ezért járok a témába, hogy osszam az észt, mert ehhez kb semmi erőm sincsen és kb már véleményem sincsen az emberiség butaságára, ahogyan egyesek a véleményüket képesek kifejteni, ahogyan ócsárolják a másikat, miközben önmagukba nem néznek. Szóval ha lehetséges, ne kezdjetek el vitázni, mert kb. én is kezdem már megunni, hogy minden nap olvasok valami otromba dolgokat, egyes kedves felhasználók által – amely nem tudja ugyan elkerülni a figyelmemet, mert néha csak ordítanak azok a furcsa, kedves megjegyzések, de nem kéne hagynunk ezt, hogy így elharapódzón ez az egész dolog – mert egy, akkor nem hiszem, hogy járni fogok ide, mert értelmetlen, hogy hajtépés megy 24 órán keresztül, és szerintem akkor értelme sem lenne sok.
Visszatérve pedig az eredeti témához: Tegnap mentem Tescoba, és láttam egy oroszlánkirályos és egy ilyen hercegnős szív alakú párnákat. Úgy vettem volna egyet

De sajnos nem volt nálam annyi pénz, hogy az is kijöjjön belőle, szerintem majd olyan oroszlánkirályosat kérek karácsonyra, hátha addig még lesznek a boltokban

Egyébként én sokszor tévedek be - a játékok közé ott, és annyi jó holmi van a Walt disney által teremtett világban, mint a fene