Megérkezett Avril Lavigne új illata
2011. augusztus 02. 23:41
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
Hát várom remélem nem elssz túl erős de remélem nagyon jó lessz az első kettő jó let ugy hogy nagy on remélem ez is !
2011. augusztus 03. 08:17
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Az eddigi illatait is imádtam.Szerintem ez is jó
2011. augusztus 03. 08:59
|
|
Avril and SPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 130255 offline
|
2011. augusztus 03. 09:25
Végreeee!Alig várom,hogy megszagolhassam és meg is vegyem.Tuti,hogy ez is a polcomon fog landolni
Mindjárt sírok,olyan boldog vagyok XD Nem inkább nevetek
Annyira jó,hogy már harmadik parfüm is van.Egy ilyen Avril rajongónak mint én,nagyon nagy öröm
2011. augusztus 03. 09:41
|
|
Koreangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 152892 offline
|
yeah. alig várom. ha már a polcomon van az előző kettő akkor már ez is legyen ott. úristen meg akarom szagolni xD
2011. augusztus 03. 09:43
|
|
Borisz Konyakovszkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 157061 offline
|
Mik voltak az előzők????
2011. augusztus 03. 09:49
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
(Black Star és a Forbidden Rose) után ez a harmadik illat, amit piacra dobott.
2011. augusztus 03. 10:40
|
|
rock princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144578 offline
|
@tengericsillag
figyelj, a hivatalos megjelenése aug. 15
se Amerikában, se Ázsiában, se nálunk nem jelent még meg, kizárólag Finnországban kapható, de ott is csak azért, mert valami okból kifolyólak piacra dobták. Finnország az egyedüli, ahol már vásárolható a termék. világszerte 15-én fog debütálni. értelmesebb lett volna, ha miután valóban megjelent akkor írod meg a cikked.
figyelj, a hivatalos megjelenése aug. 15
se Amerikában, se Ázsiában, se nálunk nem jelent még meg, kizárólag Finnországban kapható, de ott is csak azért, mert valami okból kifolyólak piacra dobták. Finnország az egyedüli, ahol már vásárolható a termék. világszerte 15-én fog debütálni. értelmesebb lett volna, ha miután valóban megjelent akkor írod meg a cikked.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: