Jennifer Lopez először beszélt válásáról
2011. augusztus 02. 20:33
Sajnálom JLO-t,de szerintem jobb volt h elváltak mert nem is illettek össze
2011. augusztus 02. 20:46
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Sajnos szerintem a gyerekek sínylik meg ezt legjobban. Míg ők "kiszerettek" egymásból addig a 2 gyerek ugyanúgy szereti mind az apját mind az anyját.
Szóval szerintem a kicsit jártak a legrosszabbul.
Szóval szerintem a kicsit jártak a legrosszabbul.
2011. augusztus 02. 20:51
7 év elég hosszú idő
sajnálom hogy elváltak ,de szerintem a gyerekeknek a legrosszabb :/
2011. augusztus 02. 20:54
sajnálom,hogy szétmentek,de ha ezt érezték megfelelő döntésnek,akkor elkellet rá szánniuk magukat,mert ami nem megy nem kell erőltetni,(és szerintem össze illettek) de a kicsiket sajnálom a legjobban,hogy úgy kell majd élniük,hogy az anyjuk és az apjuk külön
2011. augusztus 02. 21:01
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
nem is tudtam hogy 3x volt házas?!Jézus!!remélem össze jönnek William Levyvel vagy William inkább Maitével jöjjön össze????inkább Maitével!
2011. augusztus 02. 21:56
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Leelan84
egy kicsit örülök,hogy szétmentek ilyen szép nő nem való egy nyúzott egérkéhez! William Jennifer na az már igen! Szurkolok!
nem hiszem hogy William és Jlo össze fog valamikor jönni :S pedig jól néznének ki együtt
egy kicsit örülök,hogy szétmentek ilyen szép nő nem való egy nyúzott egérkéhez! William Jennifer na az már igen! Szurkolok!
nem hiszem hogy William és Jlo össze fog valamikor jönni :S pedig jól néznének ki együtt
2011. augusztus 02. 23:46
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (Melindalol @ 2011.08.02. 21:56)
Leelan84
Az a "nyúzott egérke" a házassága alatt lett ennyire nyúzott. Nézd meg a hét évvel ezelőtti képeit! Az előző felesége (akit otthagyott JLo miatt) egy szépségkirálynő. Úgyhogy csak lehet benne valami vonzó, nem?
2011. augusztus 03. 00:07
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Ami a Vanity Fair-nek adott nyilatkozatot illeti, a most kiszivárogtatott részekben Jennifer főleg arról beszél, hogy kellett egy kis idő, amíg rájött, Marc Anthony nem a megfelelő személy számára, ez a házasság nem jó neki és hogy szereti magát annyira, hogy továbblépjen.
Azt is részletezte még, hogy az első három évben csak ketten voltak, ő gyakran elkísérte Marcot a turnékra, és hogy ez az idő nem róla (mármint Jenniferről), hanem Marcról szólt. Aztán jöttek a gyerekek..és amikor ő újra dolgozni kezdett, akkor minden bonyolultabb lett. Nem volt könnyű egyensúlyozni a munka, a gyerekek és a férje között. Hozzátette még: a házasság nehéz.
Nos igen! De szerencsére vagyunk jó néhányan, akik egészen jól megbirkózunk ezzel a nehézséggel.
Kicsit talán kevésbé kell magát szeretni az embernek, és egy kicsit jobban a társát meg a gyerekeit. Kompromisszum, alkalmazkodás, és néha lemondás is. Ha valaki erre nem hajlandó, vagy nem képes, én megértem, tényleg! Csak akkor ne akarjon családot! Élje az életét, építse a karrierjét, és cserélgesse a pasikat, hogy meglegyen az újdonság varázsa!
Arról meg, hogy nincs harag közte és a férje között? Szóba se állnak egymással, Marc személyesen már isten tudja mióta nem láthatta a gyerekeit, akik pedig folyamatosan hiányolják. Csakhogy ezzel nem rajta áll bosszút, hanem a két kicsin. Őket sajnálom igazán, mert ők az ártatlan áldozatok ebben a történetben.
Azt is részletezte még, hogy az első három évben csak ketten voltak, ő gyakran elkísérte Marcot a turnékra, és hogy ez az idő nem róla (mármint Jenniferről), hanem Marcról szólt. Aztán jöttek a gyerekek..és amikor ő újra dolgozni kezdett, akkor minden bonyolultabb lett. Nem volt könnyű egyensúlyozni a munka, a gyerekek és a férje között. Hozzátette még: a házasság nehéz.
Nos igen! De szerencsére vagyunk jó néhányan, akik egészen jól megbirkózunk ezzel a nehézséggel.
Kicsit talán kevésbé kell magát szeretni az embernek, és egy kicsit jobban a társát meg a gyerekeit. Kompromisszum, alkalmazkodás, és néha lemondás is. Ha valaki erre nem hajlandó, vagy nem képes, én megértem, tényleg! Csak akkor ne akarjon családot! Élje az életét, építse a karrierjét, és cserélgesse a pasikat, hogy meglegyen az újdonság varázsa!
Arról meg, hogy nincs harag közte és a férje között? Szóba se állnak egymással, Marc személyesen már isten tudja mióta nem láthatta a gyerekeit, akik pedig folyamatosan hiányolják. Csakhogy ezzel nem rajta áll bosszút, hanem a két kicsin. Őket sajnálom igazán, mert ők az ártatlan áldozatok ebben a történetben.
2011. augusztus 03. 02:25
Nagyon szeretettem Jlo de olyat hallottam valahol hogy még a születés napjára se hívta meg marcot
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: