Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 02. 19:24
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
ííííííííííjjjáááá de kemény! szólj anyádnak vegyen koporsót!!Majd a rajongók kifizetik
2011. augusztus 02. 19:26
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Basszus, ilyesmin fennakadni
Egyszerűen elképesztő, hogy az állítólagos rajongók emiatt elfordulnak tőle. Ő sem felelhet meg mindenkinek! És nem kell mindenben az ő példáját követni. Egyszerűen csak el kell fogadni, hogy dohányozni kezdett. És az, hogy 2009-ben úgy nyilatkozott, nem jelent semmit. Én és mindenki más is mondott anno dolgokat, amik manapság már nem biztos, hogy úgy vannak. Változik a véleménye az embernek. És amúgy is hamarosan 19 éves lesz, az szerintem sokkal rosszabb, ha valaki 11-12 évesen bagóval a szájában megy iskolába. Azokon bezzeg nem szörnyülködik a jó nép. Azért állítsatok már fel valamilyen értékrendet, és csak azután ítélkezzetek bárki felett...
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. augusztus 02. 19:28
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Komolyan mondom, annyi buta hozzászólást látok. Miért ne cigizhetne? Azért mert világsztár? Na, ez aztán az indok. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta. Legtöbben ugyanezt az indokot hozták fel Nina Dobrev és Hayden Panettiere ügyénél is. Párszor rágyújtanak. Komolyan mondom hatalmas dolog. Amikor megláttam, hogy kedvenceim cigiznek kiakadtam. De nem azon, hogy néha rágyújtanak, hanem a sok okos hozzászóláson. "Ne cigizz, mert meg fogsz halni pár éven belül" - értelmes az ilyen? Nem hinném. Szegény világsztár csak normális életet akarna élni. A felsorolt hírességek közül mindenki életét lesifotósok követik. Ha egy-egy képen bagózni látják, az már hatalmas nagy botrány. Én nem vagyok Miley fan, de most kiállok mellette, mert jogtalanul bántjátok. A rajongók meg elpártolnak mellőle. Röhej. Ez nem rajongás amit ti érzetek, ez csak tucatszeretet. Azért szeretitek mert a többség szereti. Az én példaképem már kb. 2004 óta nem változott.
Rekahhh
2011. augusztus 02. 19:30
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
És akkor mi van? össze dőlt a világ nem?
a mai fiatalok 85% dohányzik úgy hogy semmi rossz nincs ebben...
2011. augusztus 02. 19:30
Bolhából csináltok elefántot. Felnőtt nő, az ő dolga. Én ennek ellenére is szeretem, ettől nem lesz rosszabb ember!
2011. augusztus 02. 19:31
azert mert egyszer cigizett..? az is lehet, h nem csinalja folyamatosan, csak passzivan.. nekem is annyi ismerosom van aki passzivan dohanyzik, vagy csak buli kozben neha ragyujt..koztuk en is cigizek neha nyaron, de egyaltalan nem szokok ra. Ugytunik ez kellett neki ahhoz, h kicsit elengedhesse magat, nem nagy cucc.
2011. augusztus 02. 19:32
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Sokkolta?Már régóta cigizik.Ezen nem kéne kiakadni,az ő élete,ha valaki olyan hülye a rajongói között,hogy követi,azt sajnálom,mert igen h*lye lehet.
2011. augusztus 02. 19:32
amugy LittleVampire teljes mertekben egyetertek!
LittleVampire
2011. augusztus 02. 19:33
attól még nem biztos ,hogy láncdohányos. lehet h csak akkor gyújt rá ha ideges vagy csak megkínálta valaki. de ha a láncdohányos lenne akkor is az ő dolga
2011. augusztus 02. 19:33
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Egyetértek olsenfan.. véleményével! Bár az is igaz, hogy mindenkinek változik a véleménye. Felőlem annyi évvel rövidíti meg az életét, amennyivel akarja! Engem aztán nem izgat, hogy cigizni kezdett. Nem is vártam tőle többet... Nem lepődtem meg mikor elolvastam.
2011. augusztus 02. 19:35
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Dohányzás. Jaj.
De attól még szeretem
2011. augusztus 02. 19:53
|
|
rock princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144578 offline
|
OMG nah és akkor mi van baszd meg?
2011. augusztus 02. 19:55
|
|
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline
|
Nagyon sok sztárról van olyan kép(sorozat) ahol cigizik, de ettől még nem biztos, hogy rászokott. Most nem fogok rákezdeni, hogy csalódtam Mileyban és satöbbi, de őszintén szólva ennek nem nagyon örülök ennek. A cigivel tudatosan mérgezzük önmagunkat. Amúgy aki igazi Miley rajongó, nem szaladt el sírva és sikítozva mikor elolvasta a cikket. Perez pedig takaríthatna a saját portáján is.
Rekahhh
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.