Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 02. 18:29
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ő baja... nem értem, hogy ezért mért fordul valaki ellene...
2011. augusztus 02. 18:30
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Idézet (average girl @ 2011.08.02. 18:06)
Húha az egész családod cigizik csak te nem??? 
Jó, enyhe túlzás volt, hogy az egész családom cigizik.
Nyilván öcsém sem cigizik, csak érdekelte milyen, és beleszívott apám cigijébe. De kb. fél családom cigizik, nagyanyám, bátyám, 3 unokatesóm, nagynénik, apám, és anyám társaságban. És nem mondtam, hogy nem cigizem, mert pár szálat már én is elszívtam életem során, de nem vagyok láncdohányos, szinte sosem cigizem. Különben is a vizipipa sokkal jobb!
2011. augusztus 02. 18:32
Ez az ő élete nem? Egyébként ez felettébb nagy hír, mellesleg ami ránk nem tartozik.
2011. augusztus 02. 18:34
|
|
MissDemon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 156481 offline
|
Jól van hadd szijja!!!! Ő döntése. Nyugtan roncsolhatja a tüdejét. Nekem egyre unszimpatikusabb ez a csaj!!!
2011. augusztus 02. 18:38
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
rengeteg ember dohányzik, nem tudom ebből miért kell akkora ügyet csinálni. az ő élete, ő cseszi el. attól még, hogy a rajongók azt mondják, hogy szokjon le, nem fog. tudom, mert én a legjobb barátnőmet győzködtem, hogy hagyja abba, de nem olyan könnyű, mint amilyennek hiszitek...
2011. augusztus 02. 18:39
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem ez kicsit se meglepő,gondoljunk csak bele,hány fiatal cigizik.mindenesetre kicsit meglepőnek tartom,mert még mindig rengetegen felnéznek rá.én a kedvencemnek tartom,de ettől nem változik róla a véleményem.attól,hogy cigizik,még nem lesz rossz ember szerintem,az ő dolga.az ő egézsége.
2011. augusztus 02. 18:40
Döntse el ő, hogy mit csinál az életével. Engem különösebben nem zavar. Nem értem miért kell ezt ekkorára felfújni van több sztár is aki dohányzik.
És emiatt nem fogok elpártolni mellőle!
Miley
És emiatt nem fogok elpártolni mellőle!
2011. augusztus 02. 18:40
nem lepődtem meg rajta
nem szép dolog,de attól még ugyanúgy a kedvencem marad
nem szép dolog,de attól még ugyanúgy a kedvencem marad
2011. augusztus 02. 18:42
|
|
Francyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 31 Azonosító: 129395 offline
|
Istenem...attól mert cigizik attól nem lesz kevesebb...komolyan úgy csináltok mintha ti soha nem próbáltátok volna ki a cigizést...én nem ellenzem de nem is vagyok a cigizés mellett..
2011. augusztus 02. 18:44
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
istenem... na és, mi van akkor? úgy csinál mindenki, mintha nem lenne olyan ismerőse, aki dohányzik.. és most mi lesz? holnap már rákosan fog feküdni a kórházban? ha cigizik, hát cigizik, tegye, ha ebben leli örömét
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: