Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 02. 17:59
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
És??? SOkan cigiznek igaz én nem szeretem a cigit de ez van ő tudja és most azért NEM MINDDIG sőt én még ezen kivül egy ILYEN képet nem láttam szóval ez semmi -.-"
2011. augusztus 02. 18:00
Nem dobtam hátast. Bár tényleg a könyvében azt írta, hogy nem fog dohányozni...Az lepett meg.
Könnyű rászokni, de leszokni már sokkal nehezebb.
2011. augusztus 02. 18:01
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Ezeken már csak röhögök, komolyan. A dohányzás a legsokkolóbb dolog a földön! Kimegyek a moszkvára (elnézést, most már Szél Kálmán tér -.-"), és csak úgy egymás után kapom a szívrohamokat, annyira sokkol a sok cigis! És nem elég, hogy otthon vagyok, még ott sincs nyugtom, mert az egész családom láncdohányos!
Amúgy meg: rengeteg károsabb dolog van a cigizésnél, nagyanyám 20 éves kora óta láncdohányos, és még mindig a legnagyobb egészségben él, 80 évesen. Apám 14 éves kora óta cigizik, elég durván, és 40 éves létére semmi baja. Nem azt mondom, hogy a cigizés olyan egészséges dolog, de nem olyan nagy dolog, ha egy 19 éves csaj, elszív egy szál cigit, mikor már 8 éves öcsém is cigizett, és a sulinkba a 5.-es gyerekek már láncdohányosok.
Én nem vagyok a rajongója, de aki e miatt ellene fordul, hát az se volt sosem igaz rajongója!!!
Amúgy meg: rengeteg károsabb dolog van a cigizésnél, nagyanyám 20 éves kora óta láncdohányos, és még mindig a legnagyobb egészségben él, 80 évesen. Apám 14 éves kora óta cigizik, elég durván, és 40 éves létére semmi baja. Nem azt mondom, hogy a cigizés olyan egészséges dolog, de nem olyan nagy dolog, ha egy 19 éves csaj, elszív egy szál cigit, mikor már 8 éves öcsém is cigizett, és a sulinkba a 5.-es gyerekek már láncdohányosok.
Én nem vagyok a rajongója, de aki e miatt ellene fordul, hát az se volt sosem igaz rajongója!!!
2011. augusztus 02. 18:04
Idézet (liluss @ 2011.08.02. 18:00)
Nem dobtam hátast. Bár tényleg a könyvében azt írta, hogy nem fog dohányozni...Az lepett meg.
Én is olvastam, de mikor a könyvet írt még kicsi volt...
2011. augusztus 02. 18:06
Idézet (SugarGirl @ 2011.08.02. 18:01)
Ezeken már csak röhögök, komolyan. A dohányzás a legsokkolóbb dolog a földön! Kimegyek a moszkvára (elnézést, most már Szél Kálmán tér -.-"), és csak úgy egymás után kapom a szívrohamokat, annyira sokkol a sok cigis! És nem elég, hogy otthon vagyok, még ott sincs nyugtom, mert az egész családom láncdohányos!
Húha az egész családod cigizik csak te nem???
2011. augusztus 02. 18:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Úúúristen. Ez ám a sokkoló hír. Katasztrófa. Mégis mit gondoltatok? hogy örökké ő lesz a kedves, aranyos szűzgyűrűs Hannah Montana ? ugyan már.. semmivel sem különb mint a mai tinik 70%-a.. ha jól esik neki had dohányozzon, de az én meglátásom szerint ez megint a "kiakaroktörniakislányszerepéből". Miley Cyrus már többször is bebizonyította hogy képmutató.
2011. augusztus 02. 18:09
Borzalmas. Összedől a világ? Hát Istenem manapság ki nem cigizik?? Senkit nem érdekelne, ha nem ő lenne, a kis Hannah Montana..
2011. augusztus 02. 18:09
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Már nem azért, de több híresség is van aki cigizik, csak éppen mi nem tudunk róla. Pl.: Lehet, hogy Selena Gomez is dohányzik, de nem hozza nyilvánosságra. Nem kell annyira kiakadni ezen. Az meg nem igazi rajongó, aki emiatt megutálja.
2011. augusztus 02. 18:11
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Érdemes lenne leszoknia. Úgy látszik a tinédzserek körében nem csak Magyarországon népbetegség a cigizés, mert azt hiszik "fúú, de menőő". HÉLÓÓÓÓ! Ciki a cigi, emberek!
2011. augusztus 02. 18:11
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ezt a cikket én is megírtam, szerintem meg igenis nagyon undorító hogy cigizik :S mégcsak 18 éves. egyrészt hangjának sem tesz jót, másrészt káros.. de ő tudja. én azokat se értem akik már 12 évesen rászoknak. semmi jó nincs benne. én undorodom azoktól akik cigiznek. igaz a családomban majdnem mindenki cigizik
2011. augusztus 02. 18:13
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Már régebben is készültek olyan képek, amiken cigizik!!! De ez most nem akkora botrány, ez már az ő dolga... Nem a legjobb dolog, de most mi nem tehetünk ez ellen semmit!!
2011. augusztus 02. 18:15
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
ez hülyeség -.-" most nem csinálhatja azt amit akar? szabad ember. és ez az embereknek botrány? pff. és szerintem nem rombolja a hírnevét, hanem kiderül, ki szereti ezzel a hibával is (ki igazi rajongója) az meg a másik, hogy nina dobrev is cigizik és:
-nem lett belőle botrány
-nem rombolja népszerűségét
hát akkor??? -.-"
-nem lett belőle botrány
-nem rombolja népszerűségét
hát akkor??? -.-"
2011. augusztus 02. 18:15
Oké ,oké Lakreen. De nem gondolnád át az egészet? Ő egy híresség!Sokan a példáját követik.És szerintem nem valami jó példa az ,hogy dohányzik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: