Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 08. 13:50
Én szó szerint KI NEM ÁLLHATOM ezt a csajt! Egy kis senki volt, most meg már olyan nagyra tartja magát Pff... Először hülyén bulizgat, utána tetkót csináltat, most meg cigizik is!
Azt hiszi h ezzel nagyobbnak tűnik, pedig nem, hamarabb kockáztatja az életét. Nem értem sokan mit esznek rajta! -.-
Akinek meg nem tetszik a véleményem azt csak sajnálni tudom!
2011. augusztus 08. 14:11
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ez nem jó!! ez ngyon-nagyon nem jóóóó!!!!!!!! :@
2011. augusztus 08. 14:46
És akkor mi van? A tinik nagy része dohányzik...
2011. augusztus 08. 14:52
|
|
brownie98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 155884 offline
|
kis izé: Most őszintén, gondold át, amit írtál. Miley elmúlt 18. És ha belegondolsz, a tinilakosság 80% már 15 évesen dohányzik, bulizik, iszik. Szóval miért lenne baj, hogy ő ezt csinálja 18 évesen?! Oké, a dohányzást tényleg abba kéne hagynia, de csak azért, mert ezzel károsítja az egészségét. A tetkókról pedig annyit, hogy az ő teste, az ő élete!
2011. augusztus 08. 15:45
hát nem gondoltam volna miley-ról.....de az ő dolga
2011. augusztus 08. 16:01
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Úgy beszéltek Mileyról mintha átlagos emberke lenne.Nem az, sok tini számára példakép legalább rájuk tekintettel lehetne.Talán ha nem a Disney gyerek tv-hez teszi be az apja nem ez lenne.De a hírnév meg kellett.Számomra szánalmas ez a nő-.-
2011. augusztus 08. 16:33
Sajnálom, hogy elkezdett dohányozni, de a tinik már korábban is elkezdtek bagózni. Remélem le szokik róla.
2011. augusztus 08. 17:25
persze,az ő élete meg minden,de ha 18 éves,akkor sem tesz jót neki a dohányzás.és márpedig sok rajongó tényleg példát vesz róla!!egyébként is sok botránya volt,reméljük abba nem követik a rajongók...én szerettem Miley-t,mert tényleg nagyon tehetséges,jó színész és énekes,de ez már sok.amióta betöltötte a 18-at,teljesen "megbolodnult".
2011. augusztus 08. 17:33
Most mit kell azon fennakadni, hogy dohányzik? Nem értem. Na és ha dohányzik, ettől most mindjárt rosszabb ember lett? Attól én még ugyanúgy fogom szeretni a filmjeit és a zenéit is.
2011. augusztus 08. 21:50
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: