Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 03. 12:54
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ch...meg se lep...-.-"
2011. augusztus 03. 13:07
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ne már! Én nem ítélem el rögtön, Mileyt csakis a zenéje és a színészi teljesítménye miatt szeretem, mert igazán tehetséges lány, de a személye miatt, már rég nem szeretem, a dohányzás nagyon káros lehet, főleg, ha valaki erős dohányos, ő neki különösen nem lenne jó, mert a hangszínét is károsítaná, na meg aztán a tüdejét. Nem értem miért nyúlt cigerettához.
Mostanában már jött felfelé, jótékonykodott, újra "színre" lépett, mihelyt befejezte a turnéját, lazításba kezdett, ez nem vezet jóhoz!
Mostanában már jött felfelé, jótékonykodott, újra "színre" lépett, mihelyt befejezte a turnéját, lazításba kezdett, ez nem vezet jóhoz!
2011. augusztus 03. 13:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Perez Hilton nem szólt bele, csak próbál segíteni Mileynak, ahogy a rajongói is jót akarnak neki, igaz az ő dolga, de egy próbát megér, ő is tudja, hogy rossz, de nehéz leszokni róla, mi csak jót akarunk neki és nem beleszólni, igaz, azt csinál, amit akar, hiszen felnőtt, de ha akarná letudná tenni.
2011. augusztus 03. 13:33
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
eddig valamiért nem jelenítette meg itt a hozzászólásokat..jobban mondva tegnap..mi történt?
2011. augusztus 03. 14:48
Engem nem érdekel hogy Miley dohányozik! Én akkor is zseretem őt!!! ♥♥♥ Aki egyet ért velem az írjon!
És hagyjátok békén Miley-t, mert ebben nincsen semmi baj... Ha ő szeretne dohányozni akkor hagyjátok őt békén!
2011. augusztus 03. 14:56
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Istenem mi olyan érdekes benne?Ha dohányozzon ha ő azt akar ebbe semmi érdekes sincsen sok sztár dohányzik és ebbe senki sem fog bele halni nem kell senkit sem azért elítélni mert cigizik jó én sem szeretem a cigit de ha valaki azt akarja akkor azt akarja.Én senkit sem ítélek el mert cigizik
2011. augusztus 03. 15:02
|
|
renik072új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.25. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 139504 offline
|
Kit érdekel..?Az ő élete,ugy teszi tönkre ahogy akarja ez senkire nem tartozik..bár én elítélem a cigit..de akkoris ebbe nincs semmi h a nemtudom hány millió ember cigizik,nem oszt,nem szoroz rajta még 1ˇ^^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: