Újra összeáll a Jonas Brothers
2011. augusztus 02. 14:43
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Döntsék már el,hogy mi akarnak! És minek leírni,hogy mikor mit akarnak? Elég lenne,csak azt,hogy LEGVÉGÜL mire jutottak...:S -.-'
2011. augusztus 02. 14:44
|
|
MysteriousCrazyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 1 Azonosító: 157057 offline
|
dejóó.
újra összeállnak. jippíí.
szeretem mind a 3-mójukat.
lehet hogy egy évbe is kerül, de jó hogy megint együtt lesznek. : DDD♥
újra összeállnak. jippíí.
szeretem mind a 3-mójukat.
lehet hogy egy évbe is kerül, de jó hogy megint együtt lesznek. : DDD♥
2011. augusztus 02. 14:51
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (KittyJustin @ 2011.08.02. 14:43)
Döntsék már el,hogy mi akarnak! És minek leírni,hogy mikor mit akarnak? Elég lenne,csak azt,hogy LEGVÉGÜL mire jutottak...:S -.-'
Ne te döntsd már el, hogy ők mit csináljanak..
Ha a cikk nem tetszik ott van a piros X, vagy lehet jobbat írni
2011. augusztus 02. 14:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Pedig Joe sokkal jobb volt szólóban.
2011. augusztus 02. 15:02
hát ez van szólóba nem érdekelt senkit sem :/ nekem amúgy már teljesen mindegy szóljanak ha eldöntötték végleg mi lesz
2011. augusztus 02. 15:13
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Sanoma: tökéletesen leírtad amire gondolok xD
2011. augusztus 02. 15:18
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Nekem annyira hiányoznak. Főleg a koncertjeik. Még egyiken sem voltam, de a videókat mindig megnéztem. Imádtam, amikor a Burnin' Up-nál a srácok megőrültek, amikor a Gotta Find You-nál lecsendesedtek, amikor a Hello Beautiful-nál csak a rajongóknak énekeltek... Hiányzik a Jonas Brothers és a Jonas Brothers-korszakom egyiránt. Nekem ők sohasem az az egyszerű "Disney-banda" voltak. Sohasem értettem miért utálják őket ennyien. Mert ők nem egy Justin Bieber-fajták. Igen, lehet, hogy azért is sokan szerették őket, mert szép fiúk, de azért ők írják a dalaikat, tudnak hangszereken játszani és nem gyártanak tucatdalokat...
2011. augusztus 02. 15:29
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.08.02. 15:18)
Nekem annyira hiányoznak. Főleg a koncertjeik. Még egyiken sem voltam, de a videókat mindig megnéztem. Imádtam, amikor a Burnin' Up-nál a srácok megőrültek, amikor a Gotta Find You-nál lecsendesedtek, amikor a Hello Beautiful-nál csak a rajongóknak énekeltek... Hiányzik a Jonas Brothers és a Jonas Brothers-korszakom egyiránt. Nekem ők sohasem az az egyszerű "Disney-banda" voltak. Sohasem értettem miért utálják őket ennyien. Mert ők nem egy Justin Bieber-fajták. Igen, lehet, hogy azért is sokan szerették őket, mert szép fiúk, de azért ők írják a dalaikat, tudnak hangszereken játszani és nem gyártanak tucatdalokat...
én is így vagyok, teljesen igazad van.
2011. augusztus 02. 15:33
Nem értem, miért hívja mindenki divatzenének.
Ha ennyire tucat lenne, nem gondolnátok, hogy a csapból is ők folynának? Mert nem folynak, és soha nem is volt így. Csak két-három számuk van, ami híresebb, és mindenki azok alapján ítélkezik.
Saját maguknak írják a dalaikat (főleg Nick), gyönyörű hangjuk van élőben is, a dalaik nem tucatok. Innentől kezdve nem értem, mi bajotok van velük. Csak az undorító előítélet beszél belőletek.
Saját maguknak írják a dalaikat (főleg Nick), gyönyörű hangjuk van élőben is, a dalaik nem tucatok. Innentől kezdve nem értem, mi bajotok van velük. Csak az undorító előítélet beszél belőletek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: