Újra összeáll a Jonas Brothers
2011. augusztus 02. 13:41
|
|
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline
|
fuck yeah :DDD
2011. augusztus 02. 13:59
|
|
Becksyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 130663 offline
|
ÁÁÁ végre
Annyira vártam erre a pillanatra, és arra meg főképp hogy halgathathassam majd.
Szitkozódnak: Már nem azért, de ha nem érdekel nem kell meghallgatni. Én plnwem szeretem Justin Biebert és mégsem írok ilyeneket, szánalmasak vagytok. ÉS igen: Kinek a pap kinek a papné.
Ha nem szereted nem hallgatod meg csak éled tovább az életed a JB nélkül. (igen Jonas Brothers még mindig--") Szóval, ha valami nem tetszik...
És nem lejárt lemez! Oké 2009ben adták ki az uccsó albumokat azóta szólóban nyomják, de nekün JB rajongknak nem lejárt lemez. Aki szereti meghallgatja aki nem nem. (Amúgy küldöldön nagyobb sikere van tény és való csak itt MO-n SP Justin Bieber és társai átvették az uralmat
)
Szitkozódnak: Már nem azért, de ha nem érdekel nem kell meghallgatni. Én plnwem szeretem Justin Biebert és mégsem írok ilyeneket, szánalmasak vagytok. ÉS igen: Kinek a pap kinek a papné.
Ha nem szereted nem hallgatod meg csak éled tovább az életed a JB nélkül. (igen Jonas Brothers még mindig--") Szóval, ha valami nem tetszik...
És nem lejárt lemez! Oké 2009ben adták ki az uccsó albumokat azóta szólóban nyomják, de nekün JB rajongknak nem lejárt lemez. Aki szereti meghallgatja aki nem nem. (Amúgy küldöldön nagyobb sikere van tény és való csak itt MO-n SP Justin Bieber és társai átvették az uralmat
2011. augusztus 02. 14:03
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
tök jó
2011. augusztus 02. 14:07
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (Becksyy @ 2011.08.02. 13:59)
ÁÁÁ végre
Annyira vártam erre a pillanatra, és arra meg főképp hogy halgathathassam majd.
)
Félre ne értsd és ahogy Thora_90 is mondta(miatta vagyok itt)a csapból is ők és hasonlók folynak és ezért ne védd őket annyira
Én régen a nagy átlagba tartoztam -hál isten megmenekültem- csak ha esetleg valaki kíváncsi lenne másra is nem csak a divat zenére azt próbálom menteni
2011. augusztus 02. 14:11
|
|
Becksyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 130663 offline
|
Én egyáltalán nem a ivat zenéjét hallgatom. Én 2008 óta JB fan vagyok, és nem érdekel mi a divat ha nem szeretem. (Ha azt hallgatnám ami a divat olyanokat szeretnék mint sp justin bieber társai)És oké nem védem ennyire csak nem értem ha valakinek nem tetszik ne hallgassa meg. ennyi
2011. augusztus 02. 14:14
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
ha divat zene lenne, akkor mindenki őket hallgatná, pedig összesen 3 számuknak van nagy nézettsége a youtube-on, de abból se érték el a 100 milliót egyik se.
2011. augusztus 02. 14:14
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: