Dianna Agron új oldalát mutatta meg
2011. augusztus 02. 11:29
Kifejezetten jó képek lettek róla. Úgy elfogadnám a külsőjét pár nap erejéig : D
2011. augusztus 02. 11:33
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
ezek gyönyörű képek! nagyon jól sikerült, szerintem mindent kihoztak belőle, amit lehetett.
2011. augusztus 02. 11:53
Dianna nagyon szép a képeken meg persze mindenhol
2011. augusztus 02. 12:26
Nem értem mi baj a képekkel,szerintem itt is gyönyörű.
2011. augusztus 02. 12:36
jó képek lettek és Dianna ezeken is szép,mint a többin,csak ez a stílus teljesen más,mint amilyen Ő valójában,de ha ő jól érezte magát így,akkor örülök
2011. augusztus 02. 12:38
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Gyönyörű a képeken Dianna
2011. augusztus 02. 13:07
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
A Flaunt magazinos képek annyira egyformák.. de komolyan. Minden "modellen" sötét smink, sötét megvilágítás, nyomott hangulat, erőltetett szexualitás.. kb ezzel tudnám ezt a képet is jellemezni.
2011. augusztus 02. 13:11
Én már elmondtam a képekről a véleményemet, amikor feltettem őket, de most leírnám újra. Utálom őket. Egyátalán nem Dianna stílusa, nem értem miért szeretne kitörni a Glee-beli szerepéből. Elvégre a Glee által szerették meg annyian. Persze, nem ítélem el, ugyanúgy imádom mint eddig, de ez teljesen nem Ő. Ha úgy vesszük, nem rossz képek, csak nagyon elütnek Diannától.
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. augusztus 02. 13:14
Örülök ,hogy valakinek legalább tetszik, nekem nem az biztos. Mint ahogy Kiim is elmondta minden fotón ez a drakula hangulat a jellemző. Dianna ezen a képen úgy néz ki mint egy hulla. A smink nem éppen az ő színárnyalata, fekete? Ez kétségtelenül nem Dianna stílusa. Ráadásul ezeket a shotok már hetekkel ezelőtt megjelentek szóval kicsit el van késve az illető.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.