Enrique Iglesiasnak van a legkisebb pénisze
2011. augusztus 02. 12:11
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hát jól van. Nem vagyok a rajongója, de legalább őszinte. Viszont ezt szerintem nem egy koncerten kellett volna megosztania a rajongóival.
Szerintem azért mondta el, mert ha elfogadják így is és összejönnek vele, akkor már a csajt nem éri meglepetés.
2011. augusztus 02. 12:21
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Komolyan az ilyeneken CSAK röhögni lehet!!!
Kicsit se szakadok a röhögéstől,és nem a földön fetrengek a röhögéstől,áh dehogy!!!
2011. augusztus 02. 12:31
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
drog? pia? esetleg személyiség?
2011. augusztus 02. 12:42
az Ő dolga,hogy mennyire akarja belevonni az Ő magán dolgaiba a közönséget...de,hogy ezt egy koncert közepén kellett?
ki írhatta volna Twitterre,vagy egy újságcikkben nyilatkozhatott volna,de,hogy ezzel elrontani egy koncertet?
szeretem a zenéjét,meg őt is,de ez számomra picit túl sok információ volt róla xD
2011. augusztus 02. 12:49
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Már többször is hallottam ilyeneket, azt is hogy el szeretne menni egy pénisznagyobbító műtétre, de ezek szerint azt nem tette meg
De ez engem egyáltalán nem zavar, ha meg ki akarja kiabálni az egész világnak csak tegye, ő dolga
De ez engem egyáltalán nem zavar, ha meg ki akarja kiabálni az egész világnak csak tegye, ő dolga
2011. augusztus 02. 12:50
Egészségükre! Most elmondta, könnyített a lelkén. Bár elég fura, hogy a koncert közepén erről beszélt.
De most komolyan, szerintem egy kicsit vicces.
De most komolyan, szerintem egy kicsit vicces.
2011. augusztus 02. 13:16
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Lehet, hogy csak kacsa ez a hír, de még ha igaz is lenne, akkor se nagyon érdekel, hogy mekkora pénisze van Enriquének, attól még ugyanúgy jó pasinak, és nagyszerű énekesnek tartom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: