Wrecked
IMDb link - Előzetes
Történet: Adrian Brody csúnyán összetöri magát, ahogy a képeken is látható, és nem igazán tudja, hogy kicsoda, és hogy mi is történt. Na és itt kezdődik a film, egyrészt próbál lábra állni, mert szanaszét tört a lába, másrészt volt tegnap egy betörés, meg van egy hulla a hátsó ülésen. Szóval van szívás rendesen Adriannak, bár ugye csak a lába tört el, szóval zongorázni továbbra is tud :szmájli: Az emlékeit egy közepes filmben rakja össze, legalábbis Rotten Tomatoes-ék szerint.
Szereplők: Adrien Brody, Caroline Dhavernas, Ryan Robbins, Adrian Holmes
Wrecked (2011)
2011. augusztus 01. 21:13
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Adrien Brody
Végre új filmben
Várós
Várós
2011. augusztus 01. 21:25
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.01. 21:13)
Adrien Brody
Végre új filmben
Várós
Várós
Már kijött DVD-n, nyilván nem itthon, szóval akár meg is nézheted eredeti nyelven. Én mindjárt nézem
2011. augusztus 02. 09:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.01. 21:25)
Már kijött DVD-n, nyilván nem itthon, szóval akár meg is nézheted eredeti nyelven. Én mindjárt nézem 
Köszi az infót
Majd írd le a véleményedet , kíváncsi vagyok rá
2011. augusztus 02. 18:23
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.02. 09:34)
Köszi az infót
IMDb szerint ez egy thriller, az elírás lesz. Elég lassú tempójú film. Leginkább a 127 órához tudnám hasonlítani, de az valahogy érdekes tudott lenni ezzel ellentétben. Adrian jól játssza a karakterét, szinte végig ő van a képernyőn, de a szenvedése, túlélése elég unalmassá, és vontatottá válik már a film közepére. Gyenge közepesre tudnám értékelni.
2011. augusztus 04. 11:31
|
|
stargatelostúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.27. Hozzászólás: 42 Csatolások: 137 Azonosító: 26290 offline
|
Én is meglestem, valóban nem egy 127 óra, de még így is bőven minőségi cucc, de valóban lassú. Nézése közben simán beugrott Bear Grylls
7/10
Hasonló még: Iron Doors, Buried, Exam, La Habitacion de Fermat. Ha valakit érdekelnek az egyhelyszínes/egyszereplős filmek
7/10
Hasonló még: Iron Doors, Buried, Exam, La Habitacion de Fermat. Ha valakit érdekelnek az egyhelyszínes/egyszereplős filmek
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.

2 felhasználónak tetszik: