Elkészült Dred és Doris új klipje
2011. augusztus 02. 12:22
n még ezekről életemben nem hallottam és hát a szám...khm...
2011. augusztus 02. 12:57
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Dred&Doris az a kategória már, hogy egyszerűen nem is tudom mit kellene mondanom.. Csak nekem tűnt fel hogy az összes klippük egyforma, ezenkívül giccses, túl színes, túlspilázott, és értelmetlen? Régen, még úgy jó pár évvel ezelőtt, volt egy-két jó számuk amit úgy elhallgattam ha ment a rádióban, de ez ami most megy, már valami förtelmes. Sajnálom, de ez van. Nem értem hogy a magyar "előadók" miért hiszik azt, hogy minél feltűnőbb valami, az annál jobb.. Egy rakás ... már elnézést.
2011. augusztus 02. 14:11
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
úúúúú O__o hát erre szavak sincsennek...pedig a Változnak az idők-et mennyire szerettem tőlük. azthittem most is valami hasonlót alkottak,de csalódnom kellett :S
2011. augusztus 02. 17:06
de furi, még régebben anyukám szokta őket hallgatni...
2011. augusztus 02. 18:41
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
ez nagyon rossz sajnálom. 
mondjuk sose szerettem az ilyet és mindig is tök gáznak tartottam ezt az egész párost...
nagyon gyenge ez az egész :S:S
mondjuk sose szerettem az ilyet és mindig is tök gáznak tartottam ezt az egész párost...
nagyon gyenge ez az egész :S:S
2011. augusztus 02. 21:07
ez nagyon rossz,sosem bírtam Őket,mert szerintem nagyon gáz,ahogy erőlködnek,hogy bent maradjanak a médiába,minden klipjük olyan unalmas... (sajnálom,akinek esetleg tetszik)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.