Aaron Johnson ismét apa lesz
2011. augusztus 13. 01:44
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
nem azért de aaron megfogja bánni ezt ( bár ki tudja - ha annyira boldog gratula 2 gyermek ennyi idősen)
de öcsém milyen helyes és fiatal volt 2 éve most meg baz+ .... de még ha ő lenne időssebb a csaj meg fiatalab de öcsém
:O
amikor 1 éve elolvastam a sztori csak úgy lestem

de még az is lehet h ők a példa rá h a szerele kortalan és azt se mondjhatjuk h aaron csak haszonból van vele - mert asszem rendező a csaj de seggem partja se tudta h kiő amig hohzánem ment aaronhoz ( ennyi eszük van )
de öcsém milyen helyes és fiatal volt 2 éve most meg baz+ .... de még ha ő lenne időssebb a csaj meg fiatalab de öcsém
amikor 1 éve elolvastam a sztori csak úgy lestem
de még az is lehet h ők a példa rá h a szerele kortalan és azt se mondjhatjuk h aaron csak haszonból van vele - mert asszem rendező a csaj de seggem partja se tudta h kiő amig hohzánem ment aaronhoz ( ennyi eszük van )
2011. augusztus 13. 01:53
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nem tudom, nekem kicsit olyan szagú ez az egész, hogy azért vannak együtt, mert volt egy "kis kalandjuk", amiből lett végül egy baba, és akkor az, hogy nézne ki ha elhagyná, stb. stb. Tehát végül együtt maradtak..viszont ez sehogy se stimmel, hogy akkor még egy kisgyerek...Hát, mindenesetre ha NEM kamu ez az egész, és TÉNYLEG boldogok akkor...sok boldogságot nekik.
2011. december 04. 20:40
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
ez kész agyrém
ez a pasi egy álom.
de nemááár 

2012. január 06. 21:53
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
lol a szépség és a szörnyeteg
2012. február 22. 16:05
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
... erről nem si tudtam. arról se, hogy egyáltalán van egy gyerekük!!! tudom, hogy vannak, akiknek a család a mindenük, de 22 évesen már a második gyerek!!!! ez akkor sem túl megszokott manapság. nem vagyok maradi, de nekem mindig olyan fura, ha egy nő ilyen sokkal idősebb.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: