Sztárok, akik nem félnek a változástól
2011. augusztus 01. 14:58
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
És a felsoroltak közül némelyiket az ilyenekért tartom valamivel többre. Mert ők nem csak azért vannak a megbecsült hírességek között, mert olyan gyönyörűek, elmerik dobni maguktól a szépségüket, felszedni 20-30 kilót, amit ugyan később le lehet adni, de milyen áron teszik ezeket. Renée pl nem csak egyszer szedett fel ennyit, ugyebár a Bridget Jonesnak is két része van, kétszer hízott-fogyott ilyen sokat, ez megterheli a szervezetet. A hajlevágások valóban nem olyan drasztikusak, bár azért egy nőnél érdekes, ha mondjuk kopasz lesz belőle
De simán ideférne akkor már Jake Gyllenhaal is, ő már kétszer megvált a hajától szerep kedvéért és ha a Jarheadet (Bőrnyakúak) vesszük, oda nem kevés izmot tornázott fel magának, amit később megdobott még pár kilóval, a Perzsia hercege miatt.
Azt hiszem ebben a sorban, Christian Bale és Tom Hanks a leértékelendő.
Azt hiszem ebben a sorban, Christian Bale és Tom Hanks a leértékelendő.
2011. augusztus 01. 15:02
tejóég!! Vanessára azt hittem egy emo-s pasi (mondom magamba milyen jól néz ki, kilehet az? - Erre látom h Vanessa xD )
2011. augusztus 01. 15:14
Christian Bale és Vanessa de durvák
mikor megláttam őket nem is tudtam mit gondoljak...amúgy én nem csinálnék ilyeneket egy film kedvéért,maximum fogyok,de nem hízok,és nem vágom le a hajamat sem.azért nekik elég nehéz lehet időre fogyni és hízni..
2011. augusztus 01. 15:32
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Hihetetlen, hogy a többség még mindig Vanessa haján ámuldozik/rémüldözik. Az, hogy valaki hízik 30 kilót vagy fogy 20 kilót, az azért lényegesebben nagyobb változás, mintha valakinek lenyírják a haját. A cikkben emiatt szereplő színészeket nagyon is tisztelem. Jared-ről tudnék ez ügyben nyilatkozni: ahogy a cikkben is szerepel a Chapter 27 miatt rengeteget kellett híznia, a Rekviem egy álomért c. film kedvéért, ha jól tudom 17 kilót fogyott, a teste kezdte felemészteni a szívét. Ha ezek után is Vanessa haján ámuldoztok, akkor gratulálok, de ezek az emberek(Jared Leto, Christian Bale stb.) az egészségüket kockáztatták egy szerep miatt, nem a hajukat.
2011. augusztus 01. 15:35
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Ez egy kicsit bizarr!
2011. augusztus 01. 15:39
Szerintem Jared Leto és Christian Bale a legdurvább Vanessa meg felrak magának egy kis műhajat és olyan lesz mint volt
2011. augusztus 01. 15:39
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Idézet (Johinna @ 2011.08.01. 15:32)
Hihetetlen, hogy a többség még mindig Vanessa haján ámuldozik/rémüldözik. Az, hogy valaki hízik 30 kilót vagy fogy 20 kilót, az azért lényegesebben nagyobb változás, mintha valakinek lenyírják a haját. A cikkben emiatt szereplő színészeket nagyon is tisztelem. Jared-ről tudnék ez ügyben nyilatkozni: ahogy a cikkben is szerepel a Chapter 27 miatt rengeteget kellett híznia, a Rekviem egy álomért c. film kedvéért, ha jól tudom 17 kilót fogyott, a teste kezdte felemészteni a szívét. Ha ezek után is Vanessa haján ámuldoztok, akkor gratulálok, de ezek az emberek(Jared Leto, Christian Bale stb.) az egészségüket kockáztatták egy szerep miatt, nem a hajukat.
Johinna: Igazad van! (bár mondjuk én a hajamra "allergiásabb" vagyok..
2011. augusztus 01. 15:48
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Christian bale nagyon durva
2011. augusztus 01. 15:50
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Hát én is megtenném egy-egy szerep kedvéért hisz sok pénzt zsebre rakhatok vele a hajam meg visszanő visszahízni vagy visszafogyni meg visszatudok, csak nem biztos hogy bírja a szervezetem és a szívem...
2011. augusztus 01. 15:51
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
egyetértek Johinna véleményével. a haj visszanő akár 1-2 hónap alatt. de az egészséget el lehet veszíteni egy hét alatt is. és ennek komoly következményei lehetnek. mind fizikai. és lelki téren.
2011. augusztus 01. 15:51
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Én személy szerint durvának tartom, hogy valaki egy filmszerep kedvéért több 10 kilókat hízik vagy netán fogy. Én ezt drasztikusnak tartom és az egyén egészségét is tönkreteheti...
2011. augusztus 01. 16:02
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
Christian nagyon durva a többi az már nem olyan nagy változás
2011. augusztus 01. 16:02
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Johinna-nak teljesen igaza van!
Nem értem miért lenne drasztikus változás, ha a rövid hajadat levágatod kopaszra vagy most Vanessa vagy Keira, Ők sem tettek sokat. Ahogy írták alattam Jaredet rendesen megviselte ez a dolog, idézem: "Gyerekek ne csináljátok utánam, hülyeség!". 10-20 napig léböjtön volt és vissza is fogyott annyi idő alatt, a Rekviem Egy Álomért meg fogynia is kellett 17 kilót, szóval ez nem egy egészséges dolog, főleg úgy, hogy Jared amúgyis tök gebe, a többi színésznek sem tett jót, ha jól gondolom, főleg elképesztő amit Christian tett. Ők igazi művészek, nemcsak betették Őket egy Disney-filmbe, nulla tehetséggel. Ők letettek valamit az asztalra, Ők művészek. Szánalmas, hogy ilyenek után mások még nyavajognak, hogy Vanessa képes volt levágatni a haját. Az visszanő, nem az egészségével szórakozik, bármikor megcsináltathattja műhajjal. Röhej.
Nem értem miért lenne drasztikus változás, ha a rövid hajadat levágatod kopaszra vagy most Vanessa vagy Keira, Ők sem tettek sokat. Ahogy írták alattam Jaredet rendesen megviselte ez a dolog, idézem: "Gyerekek ne csináljátok utánam, hülyeség!". 10-20 napig léböjtön volt és vissza is fogyott annyi idő alatt, a Rekviem Egy Álomért meg fogynia is kellett 17 kilót, szóval ez nem egy egészséges dolog, főleg úgy, hogy Jared amúgyis tök gebe, a többi színésznek sem tett jót, ha jól gondolom, főleg elképesztő amit Christian tett. Ők igazi művészek, nemcsak betették Őket egy Disney-filmbe, nulla tehetséggel. Ők letettek valamit az asztalra, Ők művészek. Szánalmas, hogy ilyenek után mások még nyavajognak, hogy Vanessa képes volt levágatni a haját. Az visszanő, nem az egészségével szórakozik, bármikor megcsináltathattja műhajjal. Röhej.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. augusztus 01. 16:06
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Hát...a fogyással és hízással vannak problémák,a hajvágás,meg ilyenek az mindegy,úgy is visszanő.Most gondoljunk bele: nagy nehezen lefogyott valamelyik színész/színésznő,és erre egy szerep kedvéért híznia kell...na hoppá!Ez nagyon durva.Alapból mindenki úgy jó ahogy van.Bár nem tudom,hogy hogy működik mostanság a technika,de számítógéppel szerintem lehet valakit "hizlalni"/"fogyasztani".
Egyébként nagyra értékelem a hőstettüket!Legalább a filmek jól sikerülnek!
De az egészségre is oda kell majd figyelni ilyen durva átalakulások után.
Egyébként nagyra értékelem a hőstettüket!Legalább a filmek jól sikerülnek!
De az egészségre is oda kell majd figyelni ilyen durva átalakulások után.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.